Bacha na turecke sady homoklbov VIKA!!!
-
smazany clen - FK
Bacha na turecke sady homoklbov VIKA!!!
Po necelom roku od vymeny homoklbu od VIKA mam manzetu rozpraskanu na vsetkych ohyboch a mazaci tuk vsade, len nie v manzete. Vymena za novu, samozrejme orig.,da prave tolko prace ako vymena klbu, takze turecke sady VIKA NEBRAT!!! 
-
bitmap - FK
Re: Bacha na turecke sady homoklbov VIKA!!!
Klouby jsou docela v pohode, ale ty manzety uz od pohledu stoji za prd, to je fakt.
Daval jsem na jedno Favo prede dvema lety kloub VIKA, manzetu origo, vazelinu FEBI a zatim i po najeti 40,000km je kloub porad bez vule, takze za tu cenu si nemuzu stezovat.
Daval jsem na jedno Favo prede dvema lety kloub VIKA, manzetu origo, vazelinu FEBI a zatim i po najeti 40,000km je kloub porad bez vule, takze za tu cenu si nemuzu stezovat.
-
smazany clen - FK
Presne tak, klby su OK a v prijemnej cene, ale fakt to chce bezpodmienecne serioznu manzetu. Inak clovek robi 2x to iste.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hele mi to tu meleme pořád a pořád dokola, že pryžové součástky z druhovýroby nejsou kvalitní.
V každém topicu o homokloubech to je napsáno, tak se divím, že jsi tam ty manžety dal.
A jestli ti vydržely jeden rok, tak můžeš být spokojenej. Obyčejně odchází už po dvou měsících. 
V každém topicu o homokloubech to je napsáno, tak se divím, že jsi tam ty manžety dal.
Říkal mi skoro švagr že prodávají originál manžety ale bylo jim divný když si jeden zákazník pořád chodil pro nový s tím že prostě praskly a nevydrželi a tak se naštval a zašel tomuto zákazníkovi koupit manžetu do salonu škoda a když jí dostal a nesl k sobě na krám tak se nestačil divit. Údajně byli obě od jednoho výrobce ale káždá měla jiným pismem napsaný číslice a označení a ta ze škodovky už vydržela. Takže jsou dvě verza to že buď originál výrobce dělá dvě verza kvalitní pro škodu auto a nekvalitní pro ostatní prodejce a nebo si někdo dal tu práci udělat padělek a liší se jen použitým písmem ale prodává to za originál.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
smazany clen - FK
[quote="103457"]Hele mi to tu meleme pořád a pořád dokola, že pryžové součástky z druhovýroby nejsou kvalitní.
A jestli ti vydržely jeden rok, tak můžeš být spokojenej. Obyčejně odchází už po dvou měsících.
[/quote
Ono zase vsetky suciastky spatne niesu. A o vsetkych gumovych suciastkach som tu necital, ale netvrdim ze sa to tu niekde nenajde. Mea culpa. Aspon som pomohol inym.
Ono zase vsetky suciastky spatne niesu. A o vsetkych gumovych suciastkach som tu necital, ale netvrdim ze sa to tu niekde nenajde. Mea culpa. Aspon som pomohol inym.
-
BHMartenn
daval jsem homokinetak VIKA a vydrzel 3 mesice. Uz bych to nekoupil.