Odstranění zbytku lepidla z lišty

karoserie, narazniky, skla atd.
smazany clen - FK

Odstranění zbytku lepidla z lišty

Příspěvek od smazany clen - FK »

Ahoj kluci,
mám dotaz, nikde jsem nenašel nějaký přípravek na sundání zbytků lepidla od lakýrnické pásky z hrubého plastu. Zkoušel jsem tech. benzín, čistič plastů a nic. :-( Mám to skoro na celé liště dveří a na klice. :-( Bohužel to nedemontoval.

Díky za každou radu.
Abdul - FK

Re: Odstranění zbytku lepidla z lišty

Příspěvek od Abdul - FK »

Perchloretylén ( ale najprv vyskúšaj niekde na skrytom mieste, či to nerozleptá) - dostať v 0,5 l balení .
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Tak ten leptá plasty docela silně. A to se dá ještě koupit? Jsem myslel, že je to zakázané.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Skús ešte lieh, acetón, ale niekde na boku.

OT: Ja so to kúpil normálne v drogerke vedľa toho mali toluen a tak.To vieš, aby si feťáci nezodrali topánky, tak všetko pokope. :lol:
Chose

Příspěvek od Chose »

Zdar,stači použít čistič brzd,laku neublíží a plasty nenaleptá.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
smazany clen - FK

Díky všem za rady, až se dostanu zase zítra do garáže, tak to prubnu. Ten čistič mám. Ale myslel jsem, že to bude leptat. :-(
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

na to vschno zapomen a udelej to jako profik,zajdi do prodejny autolaku a chtej gumove kolecko na sundani nalepek,to das do vrtacky a brousis,je to mekka guma takze v ZADNEM PRIPADE neposkodi lak,ona se droli a tim odstranuje zbytky nalepek a taky tech lepek od list,je to sovedcene vim o cem mluvim delam s tim denne
je to presne tady toto http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/Odstra ... ky/p-2654/
a vyjde ti to asi na 30 dveri s lepkama od list
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

kazdopadne timhle se lepe odstranuji nalepky z laku nez z plastu,z plastu to jde taky ale hur,a plas se u toho zacina tavit,ja to vzdycky vezmu tim koleckem pak smirkem 80 pak to nastrikam lepidlem ve spreji od WURTHU jak listu tak i druhou oboustranou pasku a drzi to jak beton ;) tot muj postup ala profi postup
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
smazany clen - FK

Hromy: No já nic lepit nepotřebuju. :-) Mám to na plastový cvoky a vruty. Není to na Felině. :-)
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

tak to jo,to si mel rict rovnou ;)
FAKJU BIČ
smazany clen - FK

Tak včera zdárně vyčištěno. Díky Chose. :-) Použil jsem Tvou variantu. Odstranil jsem všechno lepidlo. I když mi to dalo trošku zabrat. Mel jsem od toho celou lištu, kliku a i druhou kliku, ale tu jsem měl od samolepky Městské policie z výzvy. :-)))
Odpovědět