Závada na elektrice
-
Tomik
Závada na elektrice
Ahoj potřeboval bych poradit.Natekla mi do felicie předním oknem voda a nejdou mi směrová světla,mlhovky zadní,brzdovky,centrál,vnitřní osvětlení,hodiny na budíku a větrák na chladiči!Pojistkovou skřín jsem vyměnil a je to pořád stejné.Potřebuji nějakou radu už nevím co stím.Předem děkuji.
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závada na elektrice
Kde všude ti natekla ta voda ? Chce to prověřit jestli je dobrá kostra . Jestli ti neprorezli kontaky . Pod budíkama je kostříci bod . Pak jsou ještě další , někde se to tu psalo . Já si tet nemůžu vzpomenout
-
Rex - FK
vyhodit.
někde se něco vypálilo. elektrika je věc zajímavá. ale vzhledem k tomu, žes vyměnil pojistkovku a nejde to, tak je to divné. vím že jsem ti moc neporadil, ale tady asi není co.
pojistkovku jsi dal celou novou, nebo jsi ji přeskládal ze staré??
někde se něco vypálilo. elektrika je věc zajímavá. ale vzhledem k tomu, žes vyměnil pojistkovku a nejde to, tak je to divné. vím že jsem ti moc neporadil, ale tady asi není co.
pojistkovku jsi dal celou novou, nebo jsi ji přeskládal ze staré??
-
Tomik
Dal jsem tam funkční pojistkovku z jiného auta.Potřeboval bych poradit kde jsou všechny ty kostry abych to zkontroloval!
-
Rex - FK
co já vím tak je jedna za volantem, pak jeden šroub u pojistkovky. ostatní poradí kluci
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Jo pod budíkama . Jeden u zadího levýho světla , jeden v motorovym prostoru a asi teda jeden u pojistkové skříně . Tak je zkus prohlidnout .
Felicia má tyhle kostřicí body:
č. 11 - v motorovém prostoru vpravo na karoserii u držáku tlumiče:
Je to hlavní kostřící bod karoserie, jde sem mínus kabel od baterie, který pokračuje dál k bloku motoru.
Také je zde ukostřený pravý světlomet, pravá přední a boční směrovka, pravá přední mlhovka. U motorů 1,3 ještě ventilátor chladiče.
č. 12 - v motorovém prostoru vlevo, na držáku tlumiče:
Je zde ukostřena řídící jednotka motoru, zapalování, levý světlomet, levá přední a boční směrovka, levá přední mlhovka, motor stírače předního skla, ostřikovače světel. U motorů 1,6 ventilátor chladiče.
č. 18 - na bloku motoru vpravo:
Zde je kostra startéru a alternátoru, dál pak kontrolky oleje, spínače zpátečky
č. 42 - pod přístrojovou deskou, na sloupku řízení:
ventilátor topení s podsvícením ovládání topení, podsvícení spínačů, ostřikovače, houkačka, zásuvka, přístrojová deska, mimořádné výbavy, a taky pojistkový panel - svorky BD/3, BF/6 a C/4. Extra kostřicí bod poblíž pojistkového panelu není.
č. 59 - vlevo v kufru, blízko levé koncové svítilny:
zadní sdružené svítilny, dveřní spínače (vnitřní osvětlení), čerpadlo paliva, osvětlení kufru, osvětlení SPZ, zadní stírač, vyhřívání zadního skla
č. 11 - v motorovém prostoru vpravo na karoserii u držáku tlumiče:
Je to hlavní kostřící bod karoserie, jde sem mínus kabel od baterie, který pokračuje dál k bloku motoru.
Také je zde ukostřený pravý světlomet, pravá přední a boční směrovka, pravá přední mlhovka. U motorů 1,3 ještě ventilátor chladiče.
č. 12 - v motorovém prostoru vlevo, na držáku tlumiče:
Je zde ukostřena řídící jednotka motoru, zapalování, levý světlomet, levá přední a boční směrovka, levá přední mlhovka, motor stírače předního skla, ostřikovače světel. U motorů 1,6 ventilátor chladiče.
č. 18 - na bloku motoru vpravo:
Zde je kostra startéru a alternátoru, dál pak kontrolky oleje, spínače zpátečky
č. 42 - pod přístrojovou deskou, na sloupku řízení:
ventilátor topení s podsvícením ovládání topení, podsvícení spínačů, ostřikovače, houkačka, zásuvka, přístrojová deska, mimořádné výbavy, a taky pojistkový panel - svorky BD/3, BF/6 a C/4. Extra kostřicí bod poblíž pojistkového panelu není.
č. 59 - vlevo v kufru, blízko levé koncové svítilny:
zadní sdružené svítilny, dveřní spínače (vnitřní osvětlení), čerpadlo paliva, osvětlení kufru, osvětlení SPZ, zadní stírač, vyhřívání zadního skla