Skladovani pneu

Teea - FK

Skladovani pneu

Příspěvek od Teea - FK »

Ahoj.

Jak kdo skladujete pneu ?

Ja je kdysi skladoval stylem kde se do garaze vlezly tam jsem je nechal (Obute na discich) no a pak se mi stalo ze po prezuti na letni mi auto tahlo do strany. A to ze celkem dost. Prehodil jsem gumy z leva do prava a auto tahlo na druhou. Tak jsem si rikal nikdy vice takove skladovani a zacal jsem pneu veset na stenu a od te doby byl klid. Ale letos jsem prezul na letni a zase mne to tahne na stranu i kdyz jen trosicku. :cry:

Jak teda nejlip skladovat gumy a jak to kdo delate.

M.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Re: Skladovani pneu

Příspěvek od hromyblesky »

do kominku na sebe
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Jak píše Hromy do kominku na sebe a nikdy jsem neměl problém . Měl jsem pneu z diskama .
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Taky skladuju do komínku na sebe ;)
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

Takhle jsem to skladoval puvodne.
Hmm kdyz tak o tom premyslim tak zimni guma na plechaci mi to nikdy neudelala.
Ze by mely skodovacke 7mi paprskove elektrony nejakou odlisnost ? no uvidime stejne tem prednim uz moc dlouho zivota nedavam. Tak uvidime jak dopadnou ty dalsi. A nebo se nastvu a koupim na ne stojan.
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

do komínku na sebe a jednou za čas když si vzpomenu, tak je trochu přeházím ať ta spodní není dole pořád
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
majkl - FK

Příspěvek od majkl - FK »

gumy na disku do komínku na sebe na plocho,
gumy samotné (bez disku) na stojáka vedle sebe a po čase (to už si napamatuji... 2 týdny, tři nebo po měsíci???) pootáčet o čtvrt otáčky
Country
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Country »

A značíš si polohu kde který kolo minulou sezonu jezdilo?
pokud dáš na osu jedno kolo z předku a jedno ze zadku tak to klidně táhnout může.
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

Jasne znacim.

Ale pomalu se zda ze se to stabilizovalo. a tahnout to prestalo tim padem to dal neresim. DIky vsem za nazory a rady.

M.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já gumy skladuju na stojanu http://www.eshop-autodily.cz/cz-detail-498.html, každý kolo je zvlášť, nijak na sebe netlačí a ještě jsou přikrytý takovym pytlem, takže na ně nejde bordel. Naprostá skopokojenost.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Mám presne taký, len vyrobený v garáži rúra+dištanc.podložky+krúžky na kolesá.Medzi kolesami je tak 5 mm, lebo som to robil presne na feldu. Ale za tie peniaze ako kukám by som to doma už nerobil.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Záleží kdys to vyráběl, protože když jsem je kupoval tak jsem za jeden dával kolem 1000Kč. A to výroba je pak levnější. Ale za ten "komfort" skladování, se to vyplatilo.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Asi pred 6 rokmi.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Tak to se ti určo vyolatilo udělat, ja tady ty stojany mam asi 3roky.
Odpovědět