Pojďte si postěžovat,pokecat...
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, pohádat..Téma:muzika v autě
Chjo dneska to byl zas den asi ode tří začala bouřka jakou sem už docela dlouho nezažil, 5x vypadla elektrika, rány jak z děla všechno se pořád klepalo, kroupy a stršný vody, pod námi teď dělají rybník a už to měly celkem vyschlý a během chvíle fakt rybník ještě předtím než ho dostaví, pole pod vodou, na zahradě obrovský louže a pak mi přišla sms od strejdy, ve který stálo " je tu nová zima, všude bílo" sem si říkal co blbne vždyť je akorát strašný vody no a asi za hodinku mě táta vezl na bus a ujeli jsme asi 700 metrů a v potůčku, kde je normálně tak +-15cm vody no a teď tam bylo minimálně 2 metry vody skoro vylitej z břehů ujeli jsme asi dalším 500 metrů a opravdu bílo a všude policajti a hasiči odklízeli kroupy ze silnice a odčerpávali vodu z asi vytopenejch paneláků, na jedný z hlavních silnic bylo naplaveno snad 20-30cm krup, hasiči to zablokovali na parkovišti kousek dál borec zahrabal v takovýhle kroupách golfa no katastrofa... A po dalších dejme tomu 500metrech už zase jen dost mokro, když jsme vyjeli nad humpolec, tak už skoro nepršelo, přijedem před jihlavu a tam suchu a zas až v jihlavě trochu pršelo. Z jihlavy už sem jel busem po D1 a to už bylo většinou sucho a tak od 160-170km sucho, že tam nepršelo snad týden a ještě polojasno. To mě fakt vytočilo, že moraváci (brňáci) furt musejí mít nějaký privilégia ale pak když něco takovýho přijde, tak jsou víte kde. Jako třeba ta kalamita začátkem února, napadne 2cm sněhu a brno kolabuje 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No já byl u rodičů na Třebíčsku a absolutně sucho a pak jsme jeli domů do jihlavy a byly vyplavený šutry na silnici z polňaček a tak jsem si říkal že to tady asi sprchlo trochu víc,ale tak jak popisuješ to tady asi enbylo,je to mazec když něco takovýdleho potkáš na cestě
-
smazany clen - FK
Dneska sem se byl projet z Trebice do Velmezu (cca 20km) a v Mezu prutrz mracen jak sv**a a v Trebici padlo jen par kapek a jinak prd... 
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Slušovice: ja si dneska v teploučku a na sluníčku umýval a leštl auti 
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Jawinka 350/638 -> 639
nejvíc sem se smál, když hlásili, že odpoledne a kvečeru se mohou objevit krátké přeháňky, no jestli takle skoro 2hodinová bouřka byla přeháňka tak nevím
No už je pozdě asi půjdu za chvíli na kutě - zítra mě zas čeká 12ti hodinová šichta ve škole, to zas bude hrozný ještě ke všemu, když vídím co je doma práce a já musím tvrdnout v brně
Už aby byla středa!
No už je pozdě asi půjdu za chvíli na kutě - zítra mě zas čeká 12ti hodinová šichta ve škole, to zas bude hrozný ještě ke všemu, když vídím co je doma práce a já musím tvrdnout v brně
-
smazany clen - FK
presne tak...uz aby byla streda..predstava tech tri dni ve skole se mi vubec nelibi 
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
taky ve středu razim domů.. ale ja se do školy těšim... bo jedině tam se zase pořádně zrubu
doma je furt hafol práce....
doma je furt hafol práce....
Jawinka 350/638 -> 639
Jawinka 350/638 -> 639
A ještě, když se Ti už nechce učit a hlavně víc než půlka předmětů Tě nebaví, tak to je hrozně dlouhý...
mause: no mě zas ta práce doma nevadí, když to tak vezmu tak to dělám pro sebe. No a když sem ve škole tak moc nepiju protože mám pořád školu od 8 takže bych se fakt nevyspal a taky se mi za to nechce dávat peníze...
mause: no mě zas ta práce doma nevadí, když to tak vezmu tak to dělám pro sebe. No a když sem ve škole tak moc nepiju protože mám pořád školu od 8 takže bych se fakt nevyspal a taky se mi za to nechce dávat peníze...
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
nesmíš ty přednášky brát tak vážně

Jawinka 350/638 -> 639
Jawinka 350/638 -> 639
-
Tholis - FK
Pánové tak to u nás byl nádhernej teplej víkend, tak jsme udělali celej víkend procházkovej. (já nechtěl ale přítulka na mě tlačila). Nebe bez mráčku, teplo=spíš vedro k zalknutí, prošli jsme si lesopark a město a v sobotu večer jsme šli s matiasem a přítulkama na pokec do restaurace. Neděle už probíhala v mém stylu a to v poloze ležmo u filmů. Jinak mimo jiné, jsme koukali na milionáře z chatrče..A fakt dost drsnej a pěknej film=4z5 tholisů doporučuje...
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, pohádat..Téma:víkend
Tak to koukám, co se na Vysočině děje... u nás bylo krásně, tak jsem se s taťkou pustil do jeho fáva, dělal se interiér a exteriér.... 
Neděle byla zase pracovní doma, "příprava" na Velikonoce... čekalo na mě vysávání apd. maličkosti...
Dnes je u nás (Olomoucko) taky pěkně, jen fouká nepříjemný vítr.... trochu zhoršuje celkový dojem... místo školy jsem doma, vyřídil jsem si konečně pojišťovnu.... tak snad se felda brzo dočká
Jdu si ohřát oběd, přeji pěkný den....koho také čeká oběd, tak dobrou chuť
Neděle byla zase pracovní doma, "příprava" na Velikonoce... čekalo na mě vysávání apd. maličkosti...
Dnes je u nás (Olomoucko) taky pěkně, jen fouká nepříjemný vítr.... trochu zhoršuje celkový dojem... místo školy jsem doma, vyřídil jsem si konečně pojišťovnu.... tak snad se felda brzo dočká
Jdu si ohřát oběd, přeji pěkný den....koho také čeká oběd, tak dobrou chuť
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Rex - FK
u nás vysloveně luxus. jenom doufám že to vydrží aspoň do soboty kdy mám lakovat
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tholis:Tak jsem se chtěl podívat na ten RS club a koukám že to máte hacknutý a hned mi to hlásilo 2 trojský koně 
-
Tholis - FK
Hm to jsem taky koukal že nám někdo hacknulfórum, mě odešel i PC, tak počítám že to má souvislost...Musím udělat formát,tak přijdu o rozlučkové fotky felinky, fotky z akcí atd. Prostě data co už se mi nevrátí..Vzpomínky, historie...Ach jo..Ale na druhou stranu jsem si zajistil bezva stání pro auto!!! Oplocené, zamykané parkoviště, mám ho asi 20m od vchodu a budu platit 400Kč /měsíčně..Klíč mám svůj
Takže o auto se nemusím bát...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Docela mě štve že jsem o víkendu pozdě vytáhnul mobil a nestihnul vyfotit fotku,to by bylo něco pro KEINA
Stál jsem u tesca v Jihlavě a oktávka táhla na laně Volvo,taková potupa

Stál jsem u tesca v Jihlavě a oktávka táhla na laně Volvo,taková potupa
Volvo na laně? není možný ... vždyť je to tak spolehlivý auto... kdyby to bylo obráceně tak uvěřím ale takhle? 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
To bylo spešl lano ... Volvo před sebou tlačilo Ochcávku 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Mě tak štve že sjem to nestihnul,já se řehtal smíchy jak blázen 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Domluvim se se sousedem ... má tohle divný auto tak to zapřáhnu za feldu 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Tholis - FK
Jak se můžeš bavi s člověkem co má Volvo?
Já se bavím jen s jedním a to je můj šéf a to "musím"
Takhle já se smál matiasovi furt se chlubil rendlíkem jak je ten megan spolehlivej..Do té doby než jsem úplně stejného megana tahal felicii kolegovi z práce
Kdo to dal do hlavních témat
Taková blbost a je na vývěsce 
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, pohádat..Téma: Odtahovka
Jak se tady na to koukám, spíš by to mohlo být "odtáhni si nějaký Volvo" 
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
RedmeX - FK
P@vel: Tú búrku s krúpami u vás v Humpolci ukazovali v telke ešte aj na Slovensku. Teda to bola vážne sila. Toľko "snehu" sme nemali ani v zime. Nepoškodili krúpi autá?
U nás bolo v sobotu 22 a v nedeľu 25 a úplne jasno. Takže aspoň na niečo je dobré, že sme na východe. Naviac celý týždeň má byť jasno a okolo 20
My už máme leto 
U nás bolo v sobotu 22 a v nedeľu 25 a úplne jasno. Takže aspoň na niečo je dobré, že sme na východe. Naviac celý týždeň má byť jasno a okolo 20
-
Tholis - FK
Hoši tak to vypadá že budu mít v pátek auto. Docela jsem koukal jak levně vyšla pojistka, ale ta byrokracie je na zabití..
No já sem právě během toho odjel do brna takže fakt nevím jak to tam vypadalo dál. Jinak docela čumím, že to bylo v TV, já to bohužel neviděl protože tady telku nemáme, tak se dozvím podrobnosti zítra až dorazím domu.RedmeX píše:P@vel: Tú búrku s krúpami u vás v Humpolci ukazovali v telke ešte aj na Slovensku. Teda to bola vážne sila. Toľko "snehu" sme nemali ani v zime. Nepoškodili krúpi autá?
U nás bolo v sobotu 22 a v nedeľu 25 a úplne jasno. Takže aspoň na niečo je dobré, že sme na východe. Naviac celý týždeň má byť jasno a okolo 20My už máme leto
Tady v Brně v neděli taky nic nebylo krásně sucho. A teď je tu k padnutí, ráno sem byl na 2 hodinky ve škole a ve třídě bylo 30,2°C (ty hovada asi pořád přitápěj) takže ta výuka má za takovýhle podmínek fakt smysl. Teď sem naštestí na bytě a školu mám zas až od 17ti - to se mi zas nebude chtít
edit:
myslíte, že tohle je fotka někdyz z průběhu zimy?

ne to je dubnová realita
-
Hazi - FK
Tak jsme byly dneska s karavanem na technický, docela sranda
, museli jsme dovnitř kvuli kamerám. Tak nejprve proběhlo měření karavanu, jestli se tam vejde a pak měření technický, byla úzká, tak se musely demontovat přístroje na měření geometrie. Nicméně jsme zdarně dotáhli karavan až na brzdu, ovšem, jak chce měřit brzdy, když na karavanu je brzda nájezdová, takže 100% zabrždění je taková nejisté no a nacouvani na nájezdovku zbytečné bo se pak odbrzdí, aby šlo couvat, nicméně zustala zatlačená naštěstí, takže se provedlo měření a vše cajk, pak jsem ji museli natáhnout a zkoušel ručku, asi pánovy nedošlo, že ručka musí fungovat uplně stejně jako nájezdovka, je to jedna a ta samá brzda. Pak chtěl zkoušet světla, tak nastartovat auto (jinak nesvítí Megane GT II), to s emu nezdálo, že by mělo bejt nastartovaný, ať to chcípnem, sřejmě se mu nechtělo nandávat odsávání na vejfuk (se nedivim vyfuk konči uprostřed kufru ohlej dolu). Prej, že to je nesmysl, že nejdou světla bez nastartovaní, že musíme otočit klíčkem, tak jsme pana pustily do auta, a jaké to bylo překvapení, když auto nemá klíčky
. No nakonec sme teda auto natočili, světla rozsvitili, zkontroloval ještě výrobní číslo a bylo to.
Jinak jsem po něm chtěl emisní nálepku na okno, ale tu prej oni nemaj, nevíte, kde ji sehnat, potřebuji ji na Megane II 1,6 16V, Thalii 1,4 a feldu 1,3Bmm
Jinak jsem po něm chtěl emisní nálepku na okno, ale tu prej oni nemaj, nevíte, kde ji sehnat, potřebuji ji na Megane II 1,6 16V, Thalii 1,4 a feldu 1,3Bmm
-
Tholis - FK
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, pohádat..Téma: Kein
Tak Kein splnil co říkal a nepřizpívá a je to tu nuda. nikdo se nehádá nikdo někomu neodporuje, nikd neodsuzuje mnohdy povrchní chválu a přeceňování aut. Upřímě mi tu chybí. Není s kým diskutovat, není tu rivalita. Ach jo chtělo by to návrta nebo někoho podobného..Takhle je to tu většinou že někdo něco řekne a ostatní jak stádo tupě vše odkývnou..
-
Rex - FK
že zrovna ten kývač napíše takový příspěvek 
-
Tholis - FK
Já jsem kývač? No asi jo Rexi asi vážně sem
Proto jsem řekl v tvém topicu, že tvé auto mi nesedí, proto jsem bránil toho chudáka když namítnul něco o sprostotě (také v tvém topicu)
-
Rex - FK
tomu chudáčkovi bylo totiž 14. byl to maník z truck fora kde dělám admina a tam se mu něco nelíbilo, tak to napsal sem. taky to pak dostal řádně sežratTholis píše:Já jsem kývač? No asi jo Rexi asi vážně semProto jsem řekl v tvém topicu, že tvé auto mi nesedí, proto jsem bránil toho chudáka když namítnul něco o sprostotě (také v tvém topicu)
-
Tholis - FK
To je ovšem informace, která se ke mě nedostala, tak jsem měl dojem že reakce vůči němu byli dost přehnané
Od té doby co jsi modem seš pěkně nepříjemnej 
-
Rex - FK
to se ti jenom zdá. já jsem nepříjemný furt. jenom sis toho nevšiml

-
Tholis - FK
Hele když o tom přemýšlím je to možná i pravda, omlouvám se a tupě přikyvuji že máš pravdu..seš teda nepříjemný furt 
-
Rex - FK
ale to nemůžeš soudit dle fora když mě neznáš
-
Tholis - FK
Tak vím že když jsme kecali po ICQ, že si byl v pohodě, jen trochu prudím za to že ze mě děláš kejvače 
-
Tholis - FK
kirneu: to že cokoliv tu kdo řekne tak s ním souhlásím (odkývám), je to tu trend, že se tu nesmí do ničeho rýpat, jinak seš rozvraceč a chraň tě bůh když řekneš že felda je nevyhovující nebo nedej bože nevyhovující vůz 
-
kirneu - FK
-
Rex - FK
počkej tak po jednom nebo tak dvou dětech. já mám jedno a felda už je tak akorát
-
Tholis - FK
kirneu: Měl jsem stejné pocity věř mi..
-
kirneu - FK
no tak já si na dítě ještě chvíli počkám
a až budu kupovat nějakej rodinej kočár tak to bude už za přijatelnou cenu to rodinný porsche 
-
Abdul - FK
Netáraj !Tholis píše:Tak Kein splnil co říkal a nepřizpívá a je to tu nuda. nikdo se nehádá nikdo někomu neodporuje, nikd neodsuzuje mnohdy povrchní chválu a přeceňování aut. Upřímě mi tu chybí. Není s kým diskutovat, není tu rivalita. Ach jo chtělo by to návrta nebo někoho podobného..Takhle je to tu většinou že někdo něco řekne a ostatní jak stádo tupě vše odkývnou..
-
Tholis - FK
Abdul: Že tu taky nenapíšeš jak se máš co děláš apod. Se tu můžu unudit...
Kirneu: Seš optimista
Kirneu: Seš optimista
-
RedmeX - FK
Náhodou Kein bol v pohode. Aspoň bolo čo čítať, keď som sa nudil
Teraz sa tu fakt nikto neháda. Ale môžme to skúsiť
Kto z vás má rád Renault?! Ja keby som si mohol vybrať medzi Škodou a Renaultom, tak idem jednoznačne do Renaultu.

Teraz sa tu fakt nikto neháda. Ale môžme to skúsiť
Kto z vás má rád Renault?! Ja keby som si mohol vybrať medzi Škodou a Renaultom, tak idem jednoznačne do Renaultu.
-
smazany clen - FK
No já sice Rencka moc rád nemám kvůli tomu jak všechno debilně vymýšlejí. Ale jsou pohodlný. A koupil jsem ho jen proto že jsem dostal neodmítnutelnou nabídku.
A felina šla do světa. A už bych jí nechtěl.
Tak do mě. Já vím, jsou levný náhradní díly, ale myslím si že svezení nic moc na komfort a připadal jsem si skoro jako bych seděl na silnici jak jsem všechno slyšel z venku. 
-
RedmeX - FK
Každý tu vie aké je felda auto. 1,3 bez HP a výbavy je novodobá 105, ale aj tak máme feldu radi
Je to zvyk, ja som tiež škody neznášal a nakoniec ku mne došla felda a stal som sa celkom fanda niektorých modelov...
Inak Renault má otec, konkrétne Megane I Kombi (z konca výroby) a nemôžem si ho vynachváliť
Je skoro bezporuchový, aj napriek tomu čo sa o Renaultoch hovorí, podvozok je na naše cesty asi navrhnutý, tlmý aj to čo tam nie je a motor má dobrý záťah a rád sa točí
Naviac je v ňom toľko tlmenia, že motor po 2500 ot. nie je počuť ani pri vypnutom rádiu
Takže Okta I sa s ním veľmi neporovnáva v tom čo je pre mňa dôležité
Zase obyčajnej Okte musím uznať, že sedí v zatáčkach a nenakláňa sa...
Tak a teraz do mňa všetci s oktávkami
(RS neporovnávam to je iná liga)
Inak Renault má otec, konkrétne Megane I Kombi (z konca výroby) a nemôžem si ho vynachváliť
Tak a teraz do mňa všetci s oktávkami
-
Zbysek - FK
Já mám třeba zkušenost s několika renaulty přes R19, megana starého i nového až po dodávky Mastre a můžu za mě říct že renault jako osobák mi fakt do baráku v novém provedení nesmí. V dodávkách je to něco jiného, protože jsou navrženy na naprosto jinu zátěž a provoz, ale i tam se našlo dost chyb a v servisu se to objevuje dost často proti jiným. Ale u osobáku já o renaultu říkám, že jediný pořádný auto od nich byla právě devatenáctka. Od té doby už dělají jen paskvily. Jelikož mám možnost porovnávat s řadou jiných aut jiných značek co je doma a co mi prošlo rukama za ty roky, tak renaulty se sraly každopádně víc. ne že by to bylo nějak otřesné a stálo to stále v servisu, ale občas se tam prostě musely odvézt když to nebyly věci co se daly udělat doma, kdežto u většiny ostatních (povětšinou koncern auta) se jezdilo jen na garančky. Tedy pro mě renalt určitě ne, ostatně to celkově jakýkoli francouz (peugeota jsem teda odjezdil hlavně 206 a 307, ale fakt už ne).
-
Hazi - FK
Tak já jsme zastáncem Renaultu. K nám se Renault dostal tak, že už bylo potřeba v roce 2003 vyměnit Formana Solitaiera, kterýho jsme měli od začátku, tedy 94 a byly jsme snim velmi spokojeni za něco novějšího, ale dostatečně velkého (rodina 5 členů, dovolená na měsíc - to se ty věci někam musí vejít). První návrch byla Fabia Combi, prostě zachování škodovky. Jenže to auta bylo malinky, drahý a na leasing strašně přeplacený, nevybavený a podle referencí málo výkoné (beremeli v potaz základ, na lepší prostě nebylo), no a nějak přišel domu leták na Thalii, tak se na ní více podivalo, zjistili se reference od lidí, co ji již mělo, zašlo se do Renaultu, sestavili leasing. A byla volba jasná. Do rodiny přibyla Thalie 1,4 v základu + radio. No a asi 2 dny od předání auta, nakládka a daj k moři. No a světe div se on ten motor po najetí asi 3000km za sebou nechá v klidu Klokátvku 1,9TDi. No a v roce 04 thalka dostala za sebe karavan, kterej tahá naloženej přes nějakejch 1200Kg + plně naložené auto a doslova si stim hraje, v kopcích uplná pohoda. Co se týče jízdního komfortu, tak je taky lepší než u Fabie, se kterou jsem taky něco najel (jak sedan 1,4, tak krátká 1,9SDi), auto je i v interieru větší a tižší. Co se týče závad, tak za celou dobu, se dělali jenom brzdy, ložisko v zadnim kole a kladky na rozvodech, (auto jezdilo ve velmi prašném prostřědí, prach jemňoulinký i hrubý). No a po zkušenostech s timhle drobkem, přišel do rodiny v roce 06 další Renault - Megane II Grand Tour 1,6 16V. jízdní komfort větší jak u škodovky (porovnávám Octavii I, Octavii II,)i passatu(jezdil jsem s těmi auty). A jediná záváda co na autě byla tak tyčky řízení, ale tomu dopomohla Albánie, kterou auto projíždělo naložený a za sebou ještě karavan a to mimo jiné po takovýchto cestách
, ale opraveno v renaultu v rámci záruky.
Pak mam zkušenost, kdy kamarádka měla v roce 06 nové Audi A3, což ji rozbily a místo toho pořídila Megane II klasiku s 230koničkovym motorem. Jezdil jsem s oběma autama, jak Audi, tak Megane a musim říct, že to audi se plati snad jen ty 4o vepředu, jinak nic moc, no každopáně ji renault nadchl tak, že si cca před měsícem koupila Megane III, no když jsem snim jezdil, tak měl najeto teprve nějakejch 2500km, takže ještě pořádně nejel, ale komfort je parádní. Pro mě je Felda poslední auto od VW group, žádný jiný už nechci. Za tu cenu, seženu auto lepší, pohodlnější, výkonější, vybavenější. A naopak značku Renault velmi zastávám, plně my vyhovuje.
, ale opraveno v renaultu v rámci záruky.Pak mam zkušenost, kdy kamarádka měla v roce 06 nové Audi A3, což ji rozbily a místo toho pořídila Megane II klasiku s 230koničkovym motorem. Jezdil jsem s oběma autama, jak Audi, tak Megane a musim říct, že to audi se plati snad jen ty 4o vepředu, jinak nic moc, no každopáně ji renault nadchl tak, že si cca před měsícem koupila Megane III, no když jsem snim jezdil, tak měl najeto teprve nějakejch 2500km, takže ještě pořádně nejel, ale komfort je parádní. Pro mě je Felda poslední auto od VW group, žádný jiný už nechci. Za tu cenu, seženu auto lepší, pohodlnější, výkonější, vybavenější. A naopak značku Renault velmi zastávám, plně my vyhovuje.
-
Abdul - FK
Auto s pi.ou na kapote by som nechcel. Plastové blatníky mal už trabant a všetci sa z toho radovali a robili si srandu. A tie megany - to je niečo iné o rokoch kedy to kreslili,vývoja a neporovnávajte fabriku Škoda s tým pi.kovaným výrobcom v rokoch vývoja oboch áut. To je o niečom inom. Až Felda pôjde do dôchodku kúpim Iveco Domino.Trochu ojazdené, ale ešte bude na niečo.