Plastové lemy a prahy - montáž, demontáž a vše okolo

karoserie, narazniky, skla atd.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Re: Plastové lemy blatníků

Příspěvek od hromyblesky »

klidne,hod tu aspon fotky
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
eva

Příspěvek od eva »

hromyblesky píše:klidne,hod tu aspon fotky
Tak ja to zítra vyfotím a potom pošlu jen nevím jak se to posílá,ještě jsem nic tady neposílala,a musím se tady asi zaregistrovat aby to šlo.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

ok registrace je na par minut a dozvis se hromadu prima veci
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

hromyblesky píše:ok registrace je na par minut a dozvis se hromadu prima veci
zaregistrovaná jsem jen nevím jak poslat ty fotky,kde mám začít?
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

FAKJU BIČ
smazany clen - FK

hromyblesky píše:http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=7958

nejlepsi dle me je pixhost
nebo na soukromnou zprávu by to také možná šlo,zkusím tam něco poslat.
Taresz - FK

Příspěvek od Taresz - FK »

big.jedla píše:Nevím to je boj s větrnými mlýny :-D tohle auto prostě už nikdy nikdo koroze nezbaví a opravovat mi to příjde jako ty peníze vyhodit... člověk vymění přední blatníky a rok na to shnijou zadní lemy... vymění se lemy a zhnijou páté dveře... vyvaří se páté dveře a zhnijou prahy... pak všechny dveře v rozích... no a pak začíná zase druhé kolo s předními blatníky...

Az tak toto auto este nehnije o com to tu rozpraváme,ja som dal vymenit lemy a nemá stym ziaden problém
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

A když už jsme u těch plastových lemů - kde pořídit za rozumnou cenu, jaký výrobce? Určitě se dají pořídit různé kvality, tak jak to ošéfovat? Dík.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já je mam od ellriho a spokojenost.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

u nas je maji v mototechně a vypadaly celkem slusne
smazany clen - FK

hromyblesky píše:ok registrace je na par minut a dozvis se hromadu prima veci
chtěla jsem poslat ty fotky te me felicie,ale nějak mi to nejde,Poslala bych ti je n tvuj mejl,at posoudíš co by bylo třeba s tím udělat a jestli není zbytečné tam ty lemy dávat ,ale jen to ošetřit a hodit na to základovku a barvu.
smazany clen - FK

Nejlíp ty lemy vypadají,když se stříknou do barvy auta.Pak to nevypadá tak nepřirozeně.(sám je mám jen černé :P )Jednou to tady někdo nazval Potěmkinovými blatníky.Trefné přirovnání. :lol:
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já teda nevim, zrovna teď jsem stál vedle felí moji známý, ona je má v barvě a já ne a ty v bravě se mi teda moc nelíběj. Navíc já mam bohodík starej ksiftik, takže to krásně ladí s černejma nárazníkama a i černejma plastovejma prahama.
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Na starším ksichtě se mi víc líbí černé lemy. Na novém v barvě.
1,6 sportline 1999
Nosnx - FK

Příspěvek od Nosnx - FK »

Chtěl jsem se zeptat, jaký tmel používát na utěsnění mezer mezi plastovým lemem a blatníkem??
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

já použil průhledný transparentní silikon... drží dobře...
Nosnx - FK

Hodíš mi prosím link pokud jsi ho kupoval na netu?
smazany clen - FK

Taky zatím koupím ty plastové lemy na zadek brzy to začně hnít.Kolik stojí ty lemy plastové je víc druhů jako podle zaoblení?
Darth

Příspěvek od Darth »

Nevim jak je to drahe ale taky me to ted ceka ale budu si to delat sam CO nastesti mam tak se do toho budu poustet.jen doufam ze to nesprasim :lol:
Nosnx - FK

Já dal za všechny 4 600kč
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

4600,- ??? :o , co je to za lemy?

Mě taky vyskákaly bubliny kolem lemů, tak se to chystám přes léto pořešit, ale assi to nechám vyvařit. Lemy bych tam pak dal jen proto, že se mi to líbí. Vybíral bych něco z těhto:

http://www.autostyl-janko.cz/auto_tunin ... iroke__lak*
http://www.autostyl-janko.cz/auto_tunin ... ormal__lak*
1,6 sportline 1999
Nosnx - FK

:) Nééé za za všechny čtyři 600 Kč:)
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

No to je dobry :D
1,6 sportline 1999
borlan - FK

Nosnx - za těch 600 bych je bral taky...ale k takové konečné ceně se asi nedostanu - u nás je nevidím za tu cenu a odněkud poslat bude 200 navíc...a jaký typ to jsou? Jdou nechat vepředu origo zástěrky nebo jdou ty lemy až dolů pod práh (ty jsem někde viděl a moc se mi nelíbily).
myrafell - FK

Příspěvek od myrafell - FK »

kdybyste chtěli tak mám plastové lemy široké 3ks...a pak mám lamino lemy široké na prodej...kuknětě do bazaru nebo SZ ;)
Nosnx - FK

borlan píše:Nosnx - za těch 600 bych je bral taky...ale k takové konečné ceně se asi nedostanu - u nás je nevidím za tu cenu a odněkud poslat bude 200 navíc...a jaký typ to jsou? Jdou nechat vepředu origo zástěrky nebo jdou ty lemy až dolů pod práh (ty jsem někde viděl a moc se mi nelíbily).
Ještě je na autě nemám páč jsem se ještě nedonutil to udělat:) Ale pod až dolů pod práh nebudou a se zástěrkama by neměl být problém. Jestli míváš cestu na moravu konkrétně třeba do šumperka nebo tak, tak není problém, ti je koupím a můžeš si je u mě vyzvednout.
borlan - FK

Nosnx - poznačím si a když tak se ozvu - dík. 8-)
hans007 - FK

Příspěvek od hans007 - FK »

Nevíte někdo prosím jestli se dělají nebo dají sehnat někde plastové lemy zadních blatníků na pikapa?Už jsem se pokoušel něco na netu najít ale zatím neúspěšně,měly by ale existovat údajně nějaké originály co byly na těch žlutejch nadupanejch pikapech ale to bude asi nechutně drahé....
ThomasHK - FK

Příspěvek od ThomasHK - FK »

Asi myslis ty, co byly na Funkach...ty budou asi hodne tezko k sehnani, cena samozrejme bude taky vyssi, bude jich malo... nesly by tam lemy na kombika? Nejsou stejne dlouhy jako Pick up?
rogalo - FK

Jak namontovát lemy Blatníku ?

Příspěvek od rogalo - FK »

Koupil jsem lemy blatníku ,nevíte někdo ják je namovtovát ,nebo jestli je někde nějaký návod ják je nalepit? a hlavně čím? Děkuji
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak namontovát lemy Blatníku ?

Příspěvek od Skury »

Jako plastové lemy blatníků? Pouze a jen přilepit lepidlem na sklo.

BTW proč kupuješ něco, když nevíš co pak s tím? A u těch lemů nebyl návod? Teda pokud jsi to nekupoval z druhý ruky použitý.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
rogalo - FK

No ták nevím jestli jsem návod nevyhodil i s obalem . Jé dobré to přilepit i ze zhora nebo jenom ten lém ze spodu ?
Já to kdysi přinytovál ze spodu a to není dobré . Jo a kdybych měl kupovát jenom to co znám ,ták nemám nic .
A myslím že jsem tady naposledý ,nejsem schopen přečíst ten debilní kod
rogalo - FK

Aha ,já nebyl automatický přihlášen , teď ten kod psát nemusím , ale pochybuju že ho někdo opíše napopprvé , já ták až na podvacáte.
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

No ja nevym co maš za lemy ale ty cosem měl ja šly jen nacvakat na blatniky a hotovo :scratch: :king:
rogalo - FK

No ony nacvakat asi jdou, ale myslím, že bych je brzy stratil . jsou to lemy přední originál české ,až ořežu zástěrky tak je skusím nacvakát a uvidím jak to drží a potom budu popřípadě lepit .
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

já jsme navrtal do lemů zespoda na každym tři díry 5mm průměr.a koupil sjme takový jako hmoždinky do plech a na nich se šroubujou takový plochý šroubkly plastový.ty díry co sjem tam navrtal sjem pořádně ošetřil a dal tam ty hmoždinky a znova ošetřil aby tro nerezlo, samožřejmě se museli na patřičnejch místech udělat dirky i do těch plastovejch lemů a pak už sjme to jen přišrouboval ty lemy ke kastly.a drží to bezvadně.kdykoli je můžu sundat a zespoda očistit plech,odrezit a zase zatřít a lemy tam zase vrátit.nikam jsem žádný lepidlo nedával nechal sjem to ať to větrá.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
rogalo - FK

Já jedny lemy na jiném autě přinytovál nytovacíma kleštěma ,možná taky na třech místech ze spodu , ošetřil ,ale možná po dvou letech to popraskalo kolem těch nýtu ten plast a ták to raději přilepim ,ale né celoplošně ať to větrá . jinák ty blatníky a celé auto je jako nové jenom mi to spadlo ze zvedaku když jsem vyndávál kolo a blatník se mírně o kolo pomačkál a tak to ten lem pěkně zamaskuje a ještě je to pěkné .
JoS

Příspěvek od JoS »

Taky to mám zespoda na tři šrouby,ale dal jsem tam samořezný pozink.vruty a matice jsem si vyrobil z plastové pásoviny cca 5mm silné.Nařezal jsem si kousky 50x20mm.Do středu jsem vyvrtal 4mm díry.Pak jsem si to ve svěráku ,,NASUCHO" rozchodil těma pětkama samořezama.Plastová matka zapadne vevnitř blatníku právě akorát do té drážky a sama drží při dotahování.Že půjde kdykoli spolehlivě povolit,je stoprocentní. :)
Papolius

Příspěvek od Papolius »

rogalo--- Já ty lemy přilepil silikonem z hornbachu. Dal jsem velkou vrstvu a přebytečný silikon řádně otřel.pro jistotu jsem lem vždycky chytil stahovací svorkou. Drží to krásně a nikde se lemy neodchlipují. :thumleft:
rogalo - FK

Určitě je taky přilepím vrtát se mi nechce , jenom počasí něják nepřeje.
peeter
Kontaktovat uživatele:

sundání plastového prahu

Příspěvek od peeter »

Ahoj, prosím potřebuju poradit. Potřebuju sundat ten plastovej nástavec na prah. Zkoušel sem to ale bojim se že to zlomim.Myslim že celej přilepenej neni, nedokážu říct jestli je vubec přilepenej. Ty 2 šroubky vepředu a 1 šroubek vzadu sem sundal. Nevim jaka značka pahu to je nekopoval sem to ja. Jestli by prosimvás někdo neporadil jak aspoň sundáváte ty vaše prahy jestli nějaká máte. Zkošel sem všema zpusobama ale proste furt drží na kajích. Diki moc

http://spoiler-tuning.cz/images/full/5118/1.jpg
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: sundání plastového prahu

Příspěvek od 103457 »

Těžko ti někdo poradí, to si každý montuje individuálně, není nijaký navod na montáž - demontáž
BlueFox - FK

Příspěvek od BlueFox - FK »

Jediny co ti muzu poradit je trochu zabrat. Ale brat za to zo nejblize mistu kde drzi, pak by jsi to nemel zlomit. Pripadne to necim podebrat, pokud se tam dostanes kudlou.

Me se ten prah odlepil sam. Tedka ho taham malem za sebou. Holt sul a voda udelali svoje. Pritom stejnym cernym lepidlem drzi striska a prevleky narazniku. A to drzi jako prase. Kdyz jsem sundaval zadni plastove lemy, slo to i s lakem. Vepredu dokonce i s kusama "plechu" :D
peeter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeter »

Rači sem se na to vybodnul. Rval sem za to ale nešlo to a podebírat sem se bál.Zas tak to nepotřebuju sundat, jenom sem si chtěl udělat obrázek jak to za tim vypadá
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

ja sem se chtel zeptat jestli je problem dat plastove lemy kdyz mam plastove podbehy a nevadi zasterky?....Ma s tim nekdo zkusenost nebo poradil by mi nekdo prosim?

jinak sem na netu nasel jeste nerezovy,ale nevim jak by to vypadalo.....

a kdyby nekdo vedel rozmery tech lemu,myslim sirku,protoze sem videl vice druhu a nikde nejsou rozmery,a ja mam na zadnich lemech dulky od kary a chci to zakryt...ale nevim jaky by mi stacily lemy...

diky za pomoc
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
Nosnx - FK

Já jsem po nasazení lemů nedostal zpět přední zástěrky . Co se týče plastových podběhů ty nemám takže nemůžu sloužit.
Meverick - FK

Příspěvek od Meverick - FK »

Jestli tam maš jen dulky tak bych to nechal veklepat nebo vytahnout dneska na to maj už specielni prisavku kterou to zvenci vytahnout a je po dulku... do lemu bych moc nešel hodně to podnima hnije...a nebo to mužeš nechat zakitovat ale je pravděpodobnost že ten kit vypraská a vyskáče .. a nebo pořidit nový lemy a nechat si to vyvařit, lemy sem koupil jeden za 250 nejsou to teda original škodováckou sou to nějaký čínský ale pasujou tam, záleží jak se to navaří ... a za prací jsem dal 1000 . mužu doporučit obchod s neoriginálníma dílama je to v Kosořicích.
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

já jsem dal na feldu lemy ty jsme dal do barvy a ještě mám plastový podběhy a teď jsme tam na zimu chtěl vrátit zpátky origo zástěrky a musel jsem je trochu proiříznout aby tam šli protože jim torchu vaděj ty lemy v místě na blatníku na tom okraji lemu.dole jsem ty zástěrky přidělal vpohodě těma dvěma šroubama ale teď řešim jak tam dostat ty sponky horní co se přichytěj k blatníkům.je tam toho moc no aby se to tam všechno vešlo.jde to tam ale musí se to poupravit všechno.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Tak to řeším to samé. Koupil jsem nové origo zástěrky ve velkoobchodu za pár kaček, ale ty přes ty lemy se těma origo příchytkama nemám šanci dostat.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
zwan - FK

Re:barva místo lemu?

Příspěvek od zwan - FK »

Zdravím,nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady.Než li lemy není lepší varianta obrousit,odrezit ,přetřít základem BODY 969,zatmelit a jako horní vrstvu BODY 910 – na to lak a zevnitř lemu body 930 (nepřelak).Stejný potup chci uplatnit ina prahy.
Má plastové lemy rok a nedrží tak chci jít touhle cestou.Dále bych se zeptal zdali stačí nechat odrezovač působit pár hodin (2-3) během noci by mi to na zahradě opět zrezivělo :( .
Odpovědět