mlhovky
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: mlhovky
Spínač, relátko, nějaký kontakt v konektoru.
Zkus vyndat a znovu zamáčknout konektor a relátko v pojistkové skříni. Konektor přes který jsou mlhovky by měl být třetí zleva. Aby jsi ho vyndal, tak ho musíš odjistit, jestli je vůbec zajištěný tou posuvnou lištou.
Zkus vyndat a znovu zamáčknout konektor a relátko v pojistkové skříni. Konektor přes který jsou mlhovky by měl být třetí zleva. Aby jsi ho vyndal, tak ho musíš odjistit, jestli je vůbec zajištěný tou posuvnou lištou.
-
Krutor9000 - FK
bacha na to, tíhle to začíná a končí to tím, že se ti za jízdy v noci vypnou světla. stalo se mi to na fáčku!! v životě jsem se tak nelekl!! měl jsem chybu v tišťáku pojistkovky. tak sem ho raděj vyměnil celej. bude někde "vydrncanej" kontakt, nebo stuďák na spoji. 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
U feldy uz je jina pojistkovak a je celkem v pohode kdyz teda do ni nenatece voda spis byc htodle vydel na relatko. Pripadne pokud to vypina vse osvetleni fukar atd atd tak zlutej dratek ke starteru - volnej kontakt na starteru.
-
michal85 - FK
Dneska mi to udelalo taky ,a zaroven mi nesly ukazatele na ujete km,jen vtom cvakalo,tak sem vymenil pojstku a slapaloto,nemohlo bi to byt treba teplem ze se to nak prhriva nekde??Atnarfus píše:Spínač, relátko, nějaký kontakt v konektoru.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 20. říj 2009 21:06:02, celkem upraveno 2 x.
-
michal85 - FK
ty jo tak to me ani nestrasKrutor9000 píše:bacha na to, tíhle to začíná a končí to tím, že se ti za jízdy v noci vypnou světla. stalo se mi to na fáčku!! v životě jsem se tak nelekl!! měl jsem chybu v tišťáku pojistkovky. tak sem ho raděj vyměnil celej. bude někde "vydrncanej" kontakt, nebo stuďák na spoji.
Me zas jednou u š120 vyplivly pojistky kdyz chcalo a jeli sme po dalnici z Prahi.Taky poradna mnamka kdyz nejdou sterace
Jinak diky za radu .
Tak mě to ve Felde udělalo...a mohl za to onen POVĚSTNÝ ŽLUTÝ DRÁT. Je to kostření cívky relé co spíná (odpíná) světla při startování, tento tenký žlutý drát vede na starter a přes cívku starteru je ukostřen. Když startuješ, ztratí se zem a relé odepne (a světla zhasnou), je to kvůli zatěžování baterie při startu.
Když máš blbý kontakt (oxidace) na tom fastonu, tak se ti za jízdy může stát, že přejedeš nerovnost, ztratí se zem a je zhasnuto což je v noci bez výstrahy hodně nepříjemný
Když máš blbý kontakt (oxidace) na tom fastonu, tak se ti za jízdy může stát, že přejedeš nerovnost, ztratí se zem a je zhasnuto což je v noci bez výstrahy hodně nepříjemný
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ukazatele ujeté vzdálenosti? To já mám teda plastové černé válečky a ty ukazují furt.
Když je problém se žlutým drátem, tak to vypíná i hlavní světla, stěrače, větrák topení...
Jestli ti potkávací světla svítí dál a zhasnou jenom mlhovky, tak je problém jinde než ve žlutém drátu.
Podle cvakání to ale na žlutý drát vypadá.
Když je problém se žlutým drátem, tak to vypíná i hlavní světla, stěrače, větrák topení...
Jestli ti potkávací světla svítí dál a zhasnou jenom mlhovky, tak je problém jinde než ve žlutém drátu.
-
michal85 - FK
Zejtra na to hned kouknu ,dnes mi to slo dobre a pred chvlkou kdyz jsem dojel domu tak to zacalo znovu delat a neslyAtnarfus píše:Ukazatele ujeté vzdálenosti? To já mám teda plastové černé válečky a ty ukazují furt.
Ukazatele ujeté vzdálenosti,zase vtom cvakalo a bylo to na nule .mlhovky najednou jdou ,je to
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 20. říj 2009 20:38:17, celkem upraveno 10 x.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Počítadla kilometrů jsou čistě mechanická záležitost. Spojuješ dvě různé závady dohromady.