TP a 15 kola
-
Pihy - FK
TP a 15 kola
Chtěl bych se zeptat co všechno zapisujou na dopravnim inspektoratu do velkýho technicaku a jak vlatne probiha zapis. To ze potrebuju typovej list vim ale jak to pak probihá dík.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Re: TP a 15 kola
Mě poslali na STK, kde Ti zkontrolujou, jestli máš na autě skutečně předepsaný rozměr kol podle typového listu, zaplatil jsem 230,- a pak už jen na úřad (klidně bez auta) a tam to zapíšou. Snad to takhle stačí...
-
Pihy - FK
jj staci diky moc. Me bylo trochu divny kdyz mi rikal ze musim na technickou tak sem si rikal k cemu bych to potreboval.
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Nevadí když bude typovej list v německém jazyce??? Psal jsem do jednoho e-shopu jestli dodávaj typovej list, odpověděli že ano a že je v nemeckém jazyce.
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
- lukasfa
- Kontaktovat uživatele:
ahoj no pokud se nepletu tak na ten nemeckej bude potreba preklad do CZ
-
Pihy - FK
A kde ze davaj ten typovej list v tej nemcině?? Na jaky kola myslim výrobce...
-
Dexter - FK
DJ.Mara píše:Nevadí když bude typovej list v německém jazyce??? Psal jsem do jednoho e-shopu jestli dodávaj typovej list, odpověděli že ano a že je v nemeckém jazyce.
tak jim odepiš jestli to vadí popřípadě ať ti poradí co a jak, měli by to znát když v tom dělaj, tak se zkus zeptat jich
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Já u nás přišel na úřad s TL v němčině a bez problémů mi to za 50,- Kč zapsali
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi odepsali, že je to v rámci EU a že žádný problém se zápisem do TP není. Český překlad se dá prej najít na netu.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
George: Teď nerozumim... Já na STK kvůli tomu zápisu nebyl
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsi nepotřeboval potvrzení, že máš na autě právě ty kola z TL a předepsaný rozměr pneu?
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Právě že nepotřeboval, prostě se úředník jen kouknul do toho TL, viděl tam že na felicii jsou schválený a zapsal mi je tam podle toho TL. Asi měl nějakou dobrou náladu, nebo nevim. Protekci jsem žádnou neměl 
-
Dexter - FK
chci se zeptat, jak je to s ET-čkem v TP, teď když třeba koupim kola 6,5x15" ET35 a zapíšou mi je do TP a později si třeba koupim jiný 15" taky 6,5x15" ale ET37 třeba, to ET se asi v TP zapisuje ne? tak to musim nechat znova zapisovat do TP další typ?
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dexter: ET se nezapisuje. Jen zapíšou ti jen alternativní pneu a disky.
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
me zapsali u 15 i ET.. zalezi asi podle urednika 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
vanplus - FK
prosím poradíte někdo jak to udělat s 15"/45 ? kde seženu typový list? nebo za ůplatek neznáte někoho???
-
vanplus - FK
jj mladá mi kola roztříštila tak jsem hned koupil nový..teda bez toho listu....ale čistě teoreticky jak cajti poznaj výrobce kol když si předělám pokličky? dle mě je to jen "formalita" ......195/45/r 15 a 205/45/r15 takže kde eženu typovej list,nebo nekoho za ůplatek????
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tak o ten typovej list si napiš prodejci, kde jsi je bral (pokud teda ten list na Feldu existuje). Policajtům je šumák, jakou značku kol tam budeš mít, jde o rozměry a ty Ti napíšou na úřadě do velkého techničáku. Když se něco policajtům nebude zdát, můžou si ověřit, že je tam máš zapsaný...
-
vanplus - FK
no to si taky myslim že jde jen o rozměr,já ty kola kupoval jetý takže potřebuju někoho kdo za nějakej peníz třeba 1 nebo 2 litříky ofotí typovej list na 195/15...ono to asi bude v rozměrech cca 7x15....což policajti poznaj prd....
-
Martinho - FK
Procetl jsem tohle tema a chtel bych se zeptat,jestli by mi nekdo neofotil typovy list ke kolum s rozmerem 7x15. zkusil bych s tim zajit na urad,jestli mi to uznaj... Mam kola znacky Exclusive LIne a na ne sehat typovy list je snad nemozny (kola jsem kupoval z druhe ruky) predem diky za nejaky reakce...
-
SkodaAuto
nenajde se nejaka dobra duse z kralovehradeckeho nebo pardubickeho kraje ktera by za financni odmenu propujcila 15" kola na zapis do TP? diky vsem uz me ty policajti jebou