Střední díl Laityng

Pepik - FK

Střední díl Laityng

Příspěvek od Pepik - FK »

Ahoj všichni,chci se zeptat,jestli máte někdo
zkušenosti s tímto výrobkem nebo podobným.

http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuk ... lsdsd.html

Zajímá mě co způsobuje ten dynamizér a jestli to změní zvuk laděného výfuku.
Nechci být dřív slyšet než vidět.Zvuk stávajícího výfuku mi vyhovuje.Předem díky....
Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Re: Střední díl Laityng

Příspěvek od Hanzz »

Tak já mám od nich středový díl, ale bez dynamizéru a koncový díl taky od nich.Tady je ukázka zvuku http://www.youtube.com/watch?v=jhe7nlKyDrI
Když jsem tam volal, k čemu je ten dynamizér, tak ten prý jakoby vylaďuje zvuk.Nijak ho nezvyšuje, ale je to prý jako čistší.Mě osobně se líbý bez dynamizéru.Tuším že pro zvýraznění zvuku je rezonátor.
Pepik - FK

Příspěvek od Pepik - FK »

No já se dočet na netu,že dynamizér je jinak zvaný rezonátor.
Koncový díl mám Ulter sport a ten je jen decentní a ja bych byl
nerad kdyby to mělo takovej ten chraplavej zvuk.Jen chci trochu
pomoct spalinám ven z výfuku.Jelikož mi odchází střední díl,tak
to řešim.Kdybych to tak moh vyzkoušet :(
Gex - FK

Příspěvek od Gex - FK »

Raději bych volil tu verzi bez dynamizeru
počitej s tím , že ten zvuk s dynamizérem bude o něco hlučnější.
při rychlostech nad 100km a dlouhé trase nic moc.
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

ja mam koncak od laityngu a stred od tyll, coz je jen pruchozi trubka a jak jen se naskytne prilezitost, tak pujde zpet origo stred abych to trochu utisil. jinak co se tyce toho stredaku, tak bych za to teda 19 stovek urcite nedal. to bych radsi koupil normal pruchozi stred (trubku) coz je 500,- + rezonator, kterej se da sehnat za 400,- a navaril to, coz je to nejmensi...
Houpal - FK

Příspěvek od Houpal - FK »

Mam koncovy dil Laityng,zvuk OK a taky uvazuju jen o pridani rychlopruchozi trubky misto stredoveho dilu,a jelikoz byvam verny Znacce tak necham asi opet Laityng.
Ale mam take dotaz,co emise????? :o
MajklGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajklGT »

Pokud vymenis jen stredovy dil tak by to na emise nemelo mit vliv.
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Právě se mi zdá, že čistá trubka místo středu ten zvuk hodně zdrsní, až moc, tohle mě zaujalo, ale jestli je to ještě horší (hlučnější) tak to nechcu.
Prostě bych chtěl střed, který by ten zvuk lehce zvýraznil, ale ne už tak moc jako čistá trubka.

Btw. když vyměníš střed za trubku tak se emise malilinko sníží ;)
Nevím jak je na tom Laityng, každopádně jestli po jeho nasazení jede auto lépe tak ty emise půjdou taky krapítek dolů.
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

dej jen střed bez dynamizéru, tamto je zbytečné. ten střed jen jako trubka nějak extrémně zvuk nezvedne, toho se neboj. A jinak kombinace výfuku Soieta a JP středu splnuje emise ;)
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Houpal - FK

Příspěvek od Houpal - FK »

A co výkon???Ocekava se od toho i nejaky ten narust?
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

dynamizer neprida pomalu nic na tehle vyfucich s decetnim zvukem,mel jsem to kdyz jsem mel koncovy dil soietu a bylo to stejny jako se seriovym stredem....u tech vyfuku co jsou hlucnejsi rezonator pomuze se zvukem ale jinak asi ne..a ta cista trubka je super mam to tedka a zvuk je sice o neco hlasitejsi ale u soiety nebo ulteru je to fajn...nic agresivniho...a s trubkou to malinko lepe tahne...
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Má asi takovou blbou otázku a co dát střed bez dynamizéru od Laityngu když mám zadní díl origo jen s laděnou koncovkou. Právě nechci měnit zadní origo za "laďák" když je tam teprve 3/4roku s laděnoukoncovkou dvojitou ,ale střed už odchází. Bude to nějak znát na zvuku ,emisích a nebo tahu.Prý origo zadní díl výfuku je dost přiškrcenej a když ho vyměním za laďák třeba Soietu tak to bude znát na zrychlení ,ale nevím nemám s tím zkušenosti.Poradí nikdo prosím jestli to má cenu za origo střední dát teda střed jen trubku od Laityngu.Jo a co na to řeknou na STK budu to muset vyměnit za origo střed před STk?Díky
MiMi - FK

Příspěvek od MiMi - FK »

Já mám první díl z favorita(bez katu) střed mám od laityngu bez dynamizéru a zadní díl z motorky..:) zvuk to mám mírně brumlaví líp zní když auto táhne a občas si i zastřílí při podřazení..:) Ze začátku jsem se mírně lekl protože příšerně smrděl..:) ale dobrý vypálil se a je to ok..:)

Emise jsem s ním udělal.. ale s katem a origo koncovím dílem... obávám se že bez katu bys to neudělal..:)
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Já bych nahradil jen origo střední díl za díl bez Tlumiče .Kat by tam zustal i zadní origo díl výfuku.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 26. říj 2009 9:53:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
MiMi - FK

Příspěvek od MiMi - FK »

Proč???
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 26. říj 2009 9:54:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Protože je to nejlepší řešení, místo 3. dílu dát třeba ještě Soietu. Tak jak to tady má většina lidí: JP+Soieta.
MiMi - FK

Příspěvek od MiMi - FK »

a kvůli čemu je to nejlepší řešení :?: :?: :?:
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

To by me taky zajimalo :idea:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
chemlon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chemlon »

..no ja mam stred s dynamizerom a zadok ladeny Layting a rachot je to teda poriadny :o do 2000 ot. relativne v poho ale nad 2000 ot to je rachot :D
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Já jsem měl střed i konec oo Laytingu .Střed holá roura a konec laďák s koncovkou DTM ,ale bylo to odladěný na diesel....
Jinak zvuk je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=2PzR3MjvpYI
http://www.youtube.com/watch?v=evy0Wj_3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GiZEDrwNWCA&NR=1
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

mel bych dotaz na montaz toho stred dilu layting...mam facelifta a kat nema prirubu na stredovy dil,je tam trubka a dvoj spona a zadni dil mam soietu...bude nejaky problem s montazi toho stred dilu? a maji ho i na toho facelifta bez priruby? ma s tim tady nekdo zkusenost?

diky
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
Odpovědět