otvírání haubny

karoserie, narazniky, skla atd.
palach - FK

otvírání haubny

Příspěvek od palach - FK »

Se mě stala tato věc. Koupil sem si novej pylovej filtr a hned u mototechny sem ho tam chtěl hodit, ale tahal sem za otvírání haubny, a jakoby bylo lanko z gumy, dokonce sem odšrouboval dva šroubky abych mohl zatáhnout za tu páčku až za ten krycí plast pod volantem a furt nic.na lanku byla vůle cca 1cm u páčky.Druhej den se odjistila během jízdy. Vyměnil sem filtr, zavřel a vše se zdálo ok. Ted´ jen při lehkém zatažení za páčku se okamžitě odjištuje haubna, ale už se mi 2x stalo, že se odjistila sama za jízdy. Tak sem to vše promazal a uvidím co to bude dělat. Kdyby se někomu stalo něco pdobného, tak by mě zajímal co se to tam děje.
Rex - FK

Re: otvírání haubny

Příspěvek od Rex - FK »

jenže on napsal že tu kapotu nemohl otevřít. možná by to chtělo namazat otevírání a cáknout trochu oleje i do bowdenu
palach - FK

promazal jsem to dnes všechno, a snad to bude dobrý. filtr je to nákej z dvou vrstev a atest na něm napsaný není :oops: :lol: :lol: :lol:
palach - FK

sem na to přišel další den, a dnes sem si všiml, že se to téma odemklo, takže mi tam zlobila tato součástka, špatně se vrací, musím jí pomáhat :( Byla pořád vylezlá, a nějak se to tam celý hryzlo.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

sorry, ale když vidím jak je to zreznuté....no comment. to chce mazat

je vidět že se fakt staráš :roll:
palach - FK

tak už to bylo když sem to koupil, hlava šroubu když je zrezlá mi vůbec nevadí, měnit je kvůli tomu nebudu, a ten mechanizmus sem promazal, jen se to musí asi pořádně rozhýbat. Možná tam stříknout napřed i vapkou, paš tam je nános něčeho neurčitého.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

voodu tomu fakt pomuzes,to chce proste prolit olejem a hybat tam a zpatky dokud se to nevychodi tak ze to bude litat samo
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
palach - FK

Jak jinak jednoduše odstraním nános bordelu, kterej se tam nachytal, když to jen zase namáznu tak bubu mazet ten nános. Takže to ovapkuju a pak namáznu ;)
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

kdyz ses tak chytrej tak se neptej,mas to cely sundat,vydrhnout ocelakem profouknout vzduchem a mazat, a ne na tu rez lit vodu,to je jak do ohne hazet klacky aby se uhasil
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
palach - FK

Já se neptal co s tím ted´mám dělat, jen sem ukázal v čem byl problém, a jen namazaní by to nevyřešilo, to by potom bylo
hromyblesky píše:do ohne hazet klacky aby se uhasil
protože by se to brzo zasra** ještě víc, což je asi ten problém zasekávání. A to že reznou hlavy šroubú, neznamená že ten mechanizmus je zhnilej, i když nevím jak to tam z druhé strany vypadá.
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

aha tak promin,ja myslel ze si tento topic zalozil proto aby ti nekdo pomohl
jenze ty jsi ho zalozil proto aby jsi ostatni uchvatil tim co stim je a jak to mas zapraseny a rezavy a jak to sam bez cizi pomoci opravis
FAKJU BIČ
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

hromy na to kápnul :idea:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Pokud by jsi zase potřeboval promazat OT, tak klidně zase písni a já to vyčistím a nechám tu jen tvoje informativní příspěvky nebo by se to rovnou mohlo přesunout do složky Naše vaše stroje. ;) až si tam otevřeš svůj topic.
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

:lol: :lol: :lol:
ted vazne,,,,,,,,,,,no kdyz si to precteme poradne tak zjistime ze ani v jednom prispevku se na nic nepta,nepotrebuje poradit kde a co nepotrebuje pomoct ,takze nas jen o vsem prehledne informuje :D
FAKJU BIČ
palach - FK

v prvním příspěvku sem potřeboval poradit, ale marně. Pak sem sem jen hodil fotky čím to bylo, a strhla se lavina "chytrých" odpovědí :lol: Jinak se moc omlouvám za tu rez a špínu, příště než hodím infofoto, projedu to photoshopem aby to vypadalo :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 23. dub 2009 21:05:28, celkem upraveno 1 x.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

kdyby sis to četl tak by sis přečetl že jsem ti o dvě hodiny později odepisoval že to máš namazat. na což jsi sama samička druhý den přišel sám. tak neříkej že ti nikdo neporadil
palach - FK

Já to promazal, ale bylo to tím že se ta věc po zavření ohla, jak nebyla na svém místě a potom to začalo dělat neplechu. On to totiž někdo mazal nečím hodně lepkavým, k tomuto účelu nevyhovujícím. A tím to všechno začlo.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

to je jasný. jak to bylo zrezlé tak to zůstalo viset a tys to přirazil kapotou
palach - FK

bych neřek že tam je to zrezlé, ale spíš plný prachu s olejem, nebo něco takového, zítra se na to schválně mrknu jak to vypadá pod tím plechem zespod. Asi zjistím i jak to tam funguje, nějak sem po tom nepátral.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

sundej to a řádně vyčisti tak jak jsme už říkali. je to na čtyřech šroubech. není nic lehčího
palach - FK

no zkusím to ,mám sice věčnou lenoru, už sem si i zvyk na umazaní palce při každém otevření, ale pro klid v duši.
palach - FK

tak sem to dnes sundal, koroze byla jen na těch hlavách, mechanizmus chodí pěkně, zlobí ta struna, v jednom místě se tam seká, nalil sem tam snad deci oleje, tak snad se to umoudří.
Odpovědět