víko palivové nádrže
-
Návštěvník
víko palivové nádrže
Tak jsem dneska při tankování zjistil, že i po vytažení klíče jde odšroubovat uzávěr palivové nádrže. Na rozebrání to nevypadá. Máte někdo nějaké šikovné řešení??
-
MagicanBlack - FK
Re: víko palivové nádrže
vyměnit víčko, nebo to nezamykat. Taky jsem to měl. Možná lepší víčko nezamykat, pže když potom přijdou nějaký chudáci co jim zrovna náhodou došel benzin a budou si chtít půjčit tak max přijdeš o benzín ale nebudeš mít díru v nádrži nebo prořízlý hrdlo.
-
Hazi - FK
Já to mam taky nezamykací a připadá mě to zbtečné to zamykat, kdo bude chtít tak to stejně vycucně. Co jsem měl doma funkční zamykací víčko, tak jsem ho prodal a dál nezamykám a nikdy problém nebyl. A co jsem si všiml, tak ten problem je snad u každá 3 feldy.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, nezamykat, nesmíš nadávat smradům, co bydlí v tvém vchodě a pak se nemusíš bát, že ti do nádrže něco nahází. A když ti hnědočeši budou chtít vycucnout benzín, tak alespoˇn udělají míň škody.
-
borlan - FK
...já myslím, že ti co si jdou "půjčit" pár litříků vůbec neřeší jestli to je zamčený nebo ne...podle mě jsou připravený na to, že to je zamčený a vůbec to netestujou a rovnou vrtají-řežou. Zamčený uzávěr alespoň eliminuje, že ti tam někdo něco nenahází...třeba ty malí parchanti vedle ze vchodu, cos je zpohlavkoval, že si kopou u Felinky balonem... 
- izzyx
- Kontaktovat uživatele:
A co když jsou třeba takový co obcházijou auta a zkouší jestli máš zamčeno nebo ne.
-
big.jedla - FK
tak ti jdou najisto do fabie kde stačí šroubovákem vypáčit ty dvířka odšroubovat víko a vrazit hadici.... aspoň teda u tatíkovy... dvířka se otevřou páčkou u řidiče a samotné víko je jen našroubované bez zámku
-
vanplus - FK
tak tak,lehnout pod auto je mín nápadný a rychlejší než stát vedle a "cpát hadičku přes záklopku do nádrže"borlan píše:...já myslím, že ti co si jdou "půjčit" pár litříků vůbec neřeší jestli to je zamčený nebo ne...podle mě jsou připravený na to, že to je zamčený a vůbec to netestujou a rovnou vrtají-řežou. Zamčený uzávěr alespoň eliminuje, že ti tam někdo něco nenahází...třeba ty malí parchanti vedle ze vchodu, cos je zpohlavkoval, že si kopou u Felinky balonem...