víko palivové nádrže

karoserie, narazniky, skla atd.
Návštěvník

víko palivové nádrže

Příspěvek od Návštěvník »

Tak jsem dneska při tankování zjistil, že i po vytažení klíče jde odšroubovat uzávěr palivové nádrže. Na rozebrání to nevypadá. Máte někdo nějaké šikovné řešení??
MagicanBlack - FK

Re: víko palivové nádrže

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

vyměnit víčko, nebo to nezamykat. Taky jsem to měl. Možná lepší víčko nezamykat, pže když potom přijdou nějaký chudáci co jim zrovna náhodou došel benzin a budou si chtít půjčit tak max přijdeš o benzín ale nebudeš mít díru v nádrži nebo prořízlý hrdlo.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já to mam taky nezamykací a připadá mě to zbtečné to zamykat, kdo bude chtít tak to stejně vycucně. Co jsem měl doma funkční zamykací víčko, tak jsem ho prodal a dál nezamykám a nikdy problém nebyl. A co jsem si všiml, tak ten problem je snad u každá 3 feldy.
MagicanBlack - FK

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

jj.. ja ho nezamykal nikdy. Nikdy žádný problém.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Přesně tak, nezamykat, nesmíš nadávat smradům, co bydlí v tvém vchodě a pak se nemusíš bát, že ti do nádrže něco nahází. A když ti hnědočeši budou chtít vycucnout benzín, tak alespoˇn udělají míň škody.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

...já myslím, že ti co si jdou "půjčit" pár litříků vůbec neřeší jestli to je zamčený nebo ne...podle mě jsou připravený na to, že to je zamčený a vůbec to netestujou a rovnou vrtají-řežou. Zamčený uzávěr alespoň eliminuje, že ti tam někdo něco nenahází...třeba ty malí parchanti vedle ze vchodu, cos je zpohlavkoval, že si kopou u Felinky balonem... :lol:
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

A co když jsou třeba takový co obcházijou auta a zkouší jestli máš zamčeno nebo ne.
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

tak ti jdou najisto do fabie kde stačí šroubovákem vypáčit ty dvířka odšroubovat víko a vrazit hadici.... aspoň teda u tatíkovy... dvířka se otevřou páčkou u řidiče a samotné víko je jen našroubované bez zámku
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

borlan píše:...já myslím, že ti co si jdou "půjčit" pár litříků vůbec neřeší jestli to je zamčený nebo ne...podle mě jsou připravený na to, že to je zamčený a vůbec to netestujou a rovnou vrtají-řežou. Zamčený uzávěr alespoň eliminuje, že ti tam někdo něco nenahází...třeba ty malí parchanti vedle ze vchodu, cos je zpohlavkoval, že si kopou u Felinky balonem... :lol:
tak tak,lehnout pod auto je mín nápadný a rychlejší než stát vedle a "cpát hadičku přes záklopku do nádrže" ;) ;)
Odpovědět