nerezavějící felicie
-
vanplus - FK
nerezavějící felicie
tak už nějakej rok pozoruji jak se daří feldám v tropickém pásmu,a jelikož mám možnost už nějakej rok vždy vidět jednu a tu samou tak mi to nedalo a musím se s váma o to podělit,takže závěr je jednoduchej
chyba není v karoserii ale v našem blbým počasím....tady je ilustrační foto-sice obouchaná (jako ostatní auta v zemi kde neexistujou pravidla provozu)ale naprostá absence koroze a to na všech spatřenejch felinách....http://uloz.to/1723993/P4200271.JPG
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: nerezavějící felicie
to je normalni vec,amici ted z tama stahujou ty jejich americke auta(dodge,chryslery,pontiacy,camara,ss,a dalsi..................)protoze ty jejich uz jsou zhnily na srot a ty co jsou pekny stoji nechutne prachy a prej se jim oplati to pritahnout z techto zemi a pak renovovat,protoze ty auta jsou proste zdravy,
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
vanplus - FK
no tak u feldy se to asi nevyplatí ten převoz,nicméně já třeba chci mustanga a řekli my že prej jakmile se to auto veze přez moře tak je už "načatý" páč se do něj dostanou ty slaný výpary z moře ......zní to jako blbost ale zase proč by mi to říkali když se připravěj o kšeft?
-
vanplus - FK
co? tam kdo má feldu tak je milionář a kdo třeba mercedesa tak je miliardář! jakýpak dodgehromyblesky píše:to je normalni vec,amici ted z tama stahujou ty jejich americke auta(dodge,chryslery,pontiacy,camara,ss,a dalsi..................)protoze ty jejich uz jsou zhnily na srot a ty co jsou pekny stoji nechutne prachy a prej se jim oplati to pritahnout z techto zemi a pak renovovat,protoze ty auta jsou proste zdravy,
-
Návštěvník
Jestli to není tím, že feldám na export se věnovala trochu jiná pozornost
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně nevěnovala. Mám jednu Feldu z německa a nic jiného na ní nepozoruju.
To že tam za osm let nezrezla je spíš jiným klimatem a jiným způsobem údržby silnic.
To že tam za osm let nezrezla je spíš jiným klimatem a jiným způsobem údržby silnic.
No ty slaný výpary z moře taky zní divně zvlášť když uvážím že třeba Itálie leží taky u moře a auto od tama přivezené jsou taky prosté jakékoliv koroze 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý článek ve Světě motorů z (pro mě nedávné
) historie popisuje problém Renaultu Dauphin při exportu do USA.
Mořská sůl zapůsobila tak, že všechny vozy byly napadeny korozí.
Mořská sůl zapůsobila tak, že všechny vozy byly napadeny korozí.
-
Centauria - FK
Zajímavé, jinak já mám dovoz z německa a rezne jak zběsilá 
-
slegrusik - FK
Centauria: mi povídej, taky ji mám z dojčlandu a kvete mi před barákem 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně v porýní je sníh skoro exotická věc. Se solí to asi nepřeháněji.
Zato tady na vysočině je polovina silnic posypaná šutrem a druhá polovina bílá solí. Teploty tu většinu zimy pendlují od -5 do 5st. Ideální kombinace pro likvidaci nepozinkovaného auta. Auto je ošutrované, prosolené, celou zimu mokré, protože nemrzne dost, aby sůl nežrala.
Zato tady na vysočině je polovina silnic posypaná šutrem a druhá polovina bílá solí. Teploty tu většinu zimy pendlují od -5 do 5st. Ideální kombinace pro likvidaci nepozinkovaného auta. Auto je ošutrované, prosolené, celou zimu mokré, protože nemrzne dost, aby sůl nežrala.