Problém s nezapsanými 15" koly
-
vanplus - FK
Problém s nezapsanými 15" koly
tak jsem tu doposavad hlásil jak je to v poho z "policistama" a musím napsat svojí zkušenost....byl jsem zastaven policejním vozem které se otočilo přez"ručku" po té co mě dva mladí (kariéristi)příslušnící zahlídli
no nebudu popisovat co všechno jim vadilo ale měl jsem pocit že jeden sahá po služební pistoli a zastřelí mě....přesto že jsem se choval naprosto provinile....každopádně v tomto tématu popíšu jen problém co se týká kol-prej se jedná o vážný zásah do konstrukce vozu a nemůžu pokračovat v další jízdě,musím si nechat zapsat kola do tp jinak mě prej budou po každý chytat
tentokrát to byla 3 talíře pokuta takže se chlapci do budoucna budou asi mít dobře.....pač kola do tp nemůžu zapsat,tak chci jenom varovat že pro někoho to může bejt pěkně drahý.a i třeba po 3 letech bez pokuty narazíte na takovýhle kariéristy a je to.....
-
smazany clen - FK
Re: průšvich s cajtama 15" kola
No jo.. Jen mě napadá jedna věc... ty vozíš velký techničák u sebe? Že ví že to tam nemáš napsané?
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tak maji pravdu. 15ky na felde jsou celkem nesmysl...
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
vanplus - to nenastave, ale nasere.. kdyz se narazi na takove ocasy... Snad ti zas nejaky rok daji pokoj
neni duvod vozit velky technicak. Policajti si to zjisti bud primo z auta (pristup do databaze, kde vidi velky technicak + kartu ridice), a kdyz nemaji kompa, tak si to zjistit pres vysilacku z centraly.Pelda píše:No jo.. Jen mě napadá jedna věc... ty vozíš velký techničák u sebe? Že ví že to tam nemáš napsané?
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
vanplus, kde tě zastavili? A byli v černých nebo modrých uniformách?
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Nemam, já je mam zapsaný...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
octavan - FK
No potěš Pán Bůh,nechci vidět co se stane až mě chytnou s mejma 16´ 
-
vanplus - FK
v praze na šafránce...a neni to jedno? já myslim že takovejch je víc....Drahoš píše:vanplus, kde tě zastavili? A byli v černých nebo modrých uniformách?
-
Rex - FK
postaví ti auto na špalkyoctavan píše:No potěš Pán Bůh,nechci vidět co se stane až mě chytnou s mejma 16´
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
To je důvod, proč jsem tam raději nacpal 14.
Nechci se pak dohadovat u silnice s nějakejma vohnoutama.
Nechci se pak dohadovat u silnice s nějakejma vohnoutama.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
vanplus - FK
no ono když na to příde tak je jim jedno jestli je to 14" nebo 15" pitomci stejně maj za to že tam maj bejt 13"....jedině pak ve správním řízení to dokazovat,ale to je opruz,ztráta času..to radši zaplatim pokutu....nehledě že čím mín palců tím víc "traktor"....
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tam ani větší nechtěl.
Felda na ně nemá motor.
Felda na ně nemá motor.
-
vanplus - FK
nemá motor? to chceš závodit či co?
no ono to je alespon co se týká průmeru jedno 15/45=cca13/65ale jde spíš o šířku-vetší valivej odpor....ale upřímně: bezpečnost přilnavosti-vysoká,ztráta max.rychlosti plus spotřeba spíše vzhledem k ovladatelnosti feldy při rychlostech nad 100km/h-zanedbatelná,cena (možná problém) vzhled 30% plus.....
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Honim tam koníky, tak je potom nebudu zbytečně ztrácet na kolech.
Myslím, že 14/185/55 je tak akorát.
S 45 si to ani neumim představit.
Mít 45 a tvrdé HP....to by byl dobrej tankodrom.
Už takhle je to dost.
Jezdím s tím autem denně.
Myslím, že 14/185/55 je tak akorát.
S 45 si to ani neumim představit.
Mít 45 a tvrdé HP....to by byl dobrej tankodrom.
Už takhle je to dost.
Jezdím s tím autem denně.
-
vanplus - FK
honíš koníky?
jezdíš závody? aha tak to potom jo...tak já bych to obul na 14/155 to by koníci ožili....ftip 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Já mám profil 45 a můj pocit je, že se to moc nezměnilo co se týče tvrdosti. Auto je hlavně stabilnější na silnicích, což člověk uvítá hlavně třeba při bočním větru - sedí jako přibitý, ne jak se 165, kdy jsem se kažnou chvílí bál, že skončím ve škarpě. Zrychlení se sice zhoršilo, ale po čipu je to zpátky a mnohem lepší. Zapsání sice stálo 280,- a pár hodin čekání, ale mám klid...
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
a má Mc cali jeste bile kolecka nebo uz vymenil za neco jineho ? 
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
vanplus:
Jedu jen párkrát do roka nějaké amatéry, ale to neni ten důvod proč honim koníky.
Daleko víc mě baví laškovat s jinejma autama, co od Feldy nic nečekaj.
To mě bere !!
xmorfeuz:
Jasan.......OZ mam na doživotí. Hezčí neexistujou.
Jen jsem musel jednu na podzim poslat na menší rovnání.
Trouba jsem je pořádně neprohlédl a teď když jsem je chtěl dávat, zjistil jsem, že je jemně nakopnutá ještě jedna. Dneska jsem ji odeslal na opravu. Ale je to jen málo a zevnitř.
Řezal jsem pravou a něco tam bylo.......rupla mě zadní guma......5 cm....jak to švenklo autem, sjelo mě z krajnice i pr přední. Bohůžel tam byl vysokej asfalt.....cca 15 cm. O ten se oba pravé disky bouchly. Takže výsledek......dvě zánovní gumy v troubě....( přední měla bublinu jako prase )....a na opravu dva disky. Ale zase než se to stalo, tak jsem si ten průjezd vychutnával.
Holt je to jen guma no.
Hlavně, že se nestalo nic horšího.
Což se mohlo stát velice lehce. Nejel jsem zrovna pomalu, jak je u mne dobrým zvykem.
Jedu jen párkrát do roka nějaké amatéry, ale to neni ten důvod proč honim koníky.
Daleko víc mě baví laškovat s jinejma autama, co od Feldy nic nečekaj.
To mě bere !!
xmorfeuz:
Jasan.......OZ mam na doživotí. Hezčí neexistujou.
Jen jsem musel jednu na podzim poslat na menší rovnání.
Trouba jsem je pořádně neprohlédl a teď když jsem je chtěl dávat, zjistil jsem, že je jemně nakopnutá ještě jedna. Dneska jsem ji odeslal na opravu. Ale je to jen málo a zevnitř.
Řezal jsem pravou a něco tam bylo.......rupla mě zadní guma......5 cm....jak to švenklo autem, sjelo mě z krajnice i pr přední. Bohůžel tam byl vysokej asfalt.....cca 15 cm. O ten se oba pravé disky bouchly. Takže výsledek......dvě zánovní gumy v troubě....( přední měla bublinu jako prase )....a na opravu dva disky. Ale zase než se to stalo, tak jsem si ten průjezd vychutnával.
Holt je to jen guma no.
Hlavně, že se nestalo nic horšího.
Což se mohlo stát velice lehce. Nejel jsem zrovna pomalu, jak je u mne dobrým zvykem.
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Policista při kontrole a při následné lustraci vozidla zjistí pouze základní údaje o vozidle ( barva, VIN, STK, RZ nebo SPZ, pátrání, převod-přepis ) už nezjistí co máte napsáno za vyjímky ve velkým TP. Pokud se mu na vozidle něco nezdá, provede fotodokumentaci a sepíše přestupek kde se můžete vyjádřit. Celý to následně postoupí do správního řízení místně příslušného odboru dopravy. Co se týká řidiče v evidencích nelze zjistit kolik máte bodů, zjistí pouze počet přestupků dle EKŘ a jak byli řešeny, dále zákazy řízení ( platné i neplatné ), a blokaci ŘP to v případě, že došlo k vybodování za přestupky a řidičský průkaz vám byl odejmut aniž vy o tom ještě víte. Dále tam jsou uvedeny různé harmonizační kódy ( např. brýle při řízení nutné, omezení skupiny B na vozidlo s automatickou převodovkou, motocykly atd. ).
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

-
Goofy - FK
tak je fakt že zjistit se to hned nedá,ale ve správním řízení se ta cena může pěkně zvednout...co se týče kol tak na feldu je myslim povoleno jen 14x5,5 palce...a pneu 175/60..jinak měl jsem 185/55 pneu a s policajty jsem neměl zatím žádný problém..
co policajt to original
já dostal 2 pokuty kdysi davno ve stejny den za ten samy přestupek a pry se to nesmělo..nevím jak ted
za 15ky na nissanu micra 
co policajt to original
já dostal 2 pokuty kdysi davno ve stejny den za ten samy přestupek a pry se to nesmělo..nevím jak ted
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
ještěže je mám v TP.A já už bych na feldu menší kola jak 15" nedával
-
MagicanBlack - FK
njn.. policajti jsou prostě zvláštní. Nechápu co si tímhle dokazují.
Nejsou takový všichni.. to je jasný.. možná by to nebylo tak strašný kdyby jim někdo vysvětlil jak je to s rozměrem kola. Že 14 může být vyšší než 15
Nejsou takový všichni.. to je jasný.. možná by to nebylo tak strašný kdyby jim někdo vysvětlil jak je to s rozměrem kola. Že 14 může být vyšší než 15
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
V neděli na ranní jsem odpoledne zastavil golfa, kdy jedu za ním, řidič ani spolujezdec nepřipoután, řidič navíc telefonuje, v obci rychlost něco přes 60, tak ho zastavím, jdeme k němu on ještě na drzovku stále telefonuje. Vyndavá doklady a podává mi útržek od bloku, že ráno dostal pokutu za pasy od kolegů. Tak jsem mu to dal za pasy za líťo samozřejmě opět na složenku a když jsem mu řekl, že ten den přišel o 4 body tak ho málem šlehlo. On se domníval, že pasy jsou bez bodů a už ho prý chytli několikrát. Takže bude brzy vybodován. Nikde není psáno, že můžeš dostat jen jednu pokutu za den 

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
proč by to měl být nesmyslVici píše:tak maji pravdu. 15ky na felde jsou celkem nesmysl...
-
MagicanBlack - FK
Peters56 : To byl pěknej blbec.. a to dostal jen litr?? tohle je vážně drzost..
A co se stane když dostanu pokutu např za to že nemám jednu žárovku na výměnu bude ot někde dál od domova.. a zastaví mě na cestě do obchodu kde si ji budu moct koupit další policajt.. může mi dát pokutu?
A co se stane když dostanu pokutu např za to že nemám jednu žárovku na výměnu bude ot někde dál od domova.. a zastaví mě na cestě do obchodu kde si ji budu moct koupit další policajt.. může mi dát pokutu?
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Za žárovku by ti snad nedali pokutu 2x, takovýhle věci by se měli řešit domluvou, nebo symbolicky. Já přeci neovlivním to, že mi během jízdy praskne žárovka kterou jsem vyměnil a ona mi praskla znova. Jinak když zastavíme novější auto který svítí jen jedním světlem tak nám lidi řeknou, že jsou objednaný do servisu na výměnu žárovky, protože je tak blbej přístup do světel, že si to radši nechaj udělat než aby se u toho vztekali.

-
bitmap - FK
Jak je to u cizincu?Peters56 píše:Policista při kontrole a při následné lustraci vozidla zjistí pouze základní údaje o vozidle ( barva, VIN, STK, RZ nebo SPZ, pátrání, převod-přepis ) už nezjistí co máte napsáno za vyjímky ve velkým TP. Pokud se mu na vozidle něco nezdá, provede fotodokumentaci a sepíše přestupek kde se můžete vyjádřit.
V pripade, ze zastavi auto s cizi SPZ, k cemu vsemu jsou prislusnici opravneni, pokud se jim na aute neco nezda?
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
No u cizinců nebo cizích aut je to problém, protože jediný co mi zjistíme, je jestli vozidlo, či osoba není v pátrání v Schengenském prostoru, nic víc. Další případné podrobnosti se musí řešit přes sídlo Europolu v Praze ale je to nadlouho.

-
Dopry - FK
Taky nevím proč by to měl být nesmysl, kámoš tam měl patnáctky a techničáku dokonce zapsané aj šesnáctky...Vici píše:tak maji pravdu. 15ky na felde jsou celkem nesmysl...
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Origo kola jsem měl snad jen zimáky, jinak jsem jezdil chvilku 15", pak 16" a 17"... A teď na golfu 8x14... Za kola jsem nikdy neplatil ani korunu. I když mě jen s nima popíchli, že to asi nebude schválenej rozměr. 
Vanplus: No, docela to teda nasere, mohli to řešit za míň a ne takovouhle částkou. Fakt záleží, na jakýho blbce narazíš...
Vanplus: No, docela to teda nasere, mohli to řešit za míň a ne takovouhle částkou. Fakt záleží, na jakýho blbce narazíš...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.