Foto prasklé olejové vany

:)
Vrba - FK

Foto prasklé olejové vany

Příspěvek od Vrba - FK »

Zdravím,
možná že můj dotaz bude vypadat trošku podivně, ale pokusím se to vysvětlit:

jsem studentík a ve škole se nás snaží naučit oceňovat motorová vozidla, počítat výši majetkové újmy, ... . Nedávno jsme dostali bojovej úkol vymyslet na své vozidlo nějaké fiktivní poškození a spočítat výši majetkové újmy. Vzhledem k tomu, že to nemá být totálka tak na Feldě toho moc poškozeného být nemůže 8-) .
No a všichni ze třídy "vyrábějí" běžná poškození jako nabořeno zeptředu, zezadu, zprava, zleva, takže vyklepávají plechy, mění světla atp. Já jsem se na to rozhodl jít z jiné strany a jako poškození jsem si vymyslel proraženou vanu (bez zadření motoru) a výfuk. Chtěl jsem to doplnit nějakým pěkným obrázkem děravé vany, ale i když jsem si myslel, že fotek bude plný internet tak jsem nenašel vůbec nic :(

Proto se chci zeptat: nemáte někdo k dispozici fotku proražené olejové vany, případně někde po ruce jednu proraženou že by jste mi ji vyfotili?

Mockrát díky
T.
Abdul - FK

Re: Foto prasklé olejové vany

Příspěvek od Abdul - FK »

Ak by ti tu nik nevedel poskytnúť záber, tak by som skúsil ešte niekde po servisoch v okolí. Väčšinou to hádžu na kopu a dávajú do zberu vo väčších množstvách.
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

jestli nemusí být vyloženě z felicie, tak tady máš vejfuk... vamu ještě pohledám
http://www.shawnkilmer.com/NMB/tourspri ... P60882.jpg
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Abdul: to mě taky napadlo. Projel jsem servisy v okolí a všude mi tvrdili že proraženou vanu na Feldě nebo Favoritu neměnili ani nepamatujou.

Nonamed: super! Mockrát děkuju. Určitě ten výfuk stačí. Já mám za garáží jeden fejfuk kterej jsem měnil asi před měsícem a ještě jsem neměl čas ho hodit do šrotu, tak jsem si říkal že bych ho kdyžtak nějak šikovně "pošteloval" kladivem :) Takhle mám o práci míň. Bohužel žádná vana se mi u garáže neválí a tu co mám na motoru se mi prorážet nechce :D
Nonamed - FK

tady je problém v tom, že opravdu proražená vana se těžko hledá. většinou jsou ty díry dost malý. já měl taky proraženou a dírka měla asi milimetr. musela by to bejt fakt bomba aby to bylo hezky vidět
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

heleď a nechceš si vymyslet spíš urvanou převodovku a výfuk?? protože já mám fotodokumentaci z rozebírání své Feldy, když jsem jí strhal o obrubník celý spodek a ohnul přední nápravu :-) kdyžtak pár fotek je tady :-) http://crueldestiny.rajce.idnes.cz/Feld ... %2C_RV_95/ snad z toho něco vybereš :-)
Nonamed - FK

Standa: No tak to je drsný!
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

tak to je dost drsný :shock:
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Chose

Příspěvek od Chose »

šikula,to je nářez.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Standa: bože! Co jsi dělal? :o
Jinak mockrát díky za fotky, ta vana vypadá taky celkem solidně, tak použiju tu.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

no jel jsem do zatáčky a nepočítal jsem se štěrkem takže místo doprava jsem jel rovně a zaparkoval LP kolem v obrubníku. Kolo bouchlo, zarazilo se do podběhu, převodovka se roztrhala, poloosa upadla i s výfukem a ještě nějaké další drobnosti...tady je pár dalších fotek kdybys potřeboval http://crueldestiny.rajce.idnes.cz/
Odpovědět