Auto zacalo z nicoho nic cukat

Simos 2P
135M, 136M
mosmi - FK

Auto zacalo z nicoho nic cukat

Příspěvek od mosmi - FK »

Zdravim,dnes mi nastal jeden problem,dcera si zobrala auto a po cca 15 km jej auto zacalo z nicoho nic sklbat ,az zdochlo.Volala mi ze nejde ani nastartovat.Tak som zobral pod ruku notas a hybaj za nou.Ked som auto skusal nastartovat ,tak mne sa to podarilo.potom som ho napichol na PC ale nezistilo ziadne zavady.Isiel som sa preto s autom previest z napojenym Pc,no ako nahle som trochu pridal ,tak autom zacalo strasne sklbat a na PC mi vyhodilo tuto chybu, 00513 snimac otacok G28 a podtym este cislo 2710-nesmyslny signal-sporadicka chyba,ale akonahle zacalo autom sklbat,tak som pocul v pojistkovj skrini cvakanie relatka.Potom som na malych otackach domov dosiel,ale ako nahle som chcel viac pridat tak to autom zacalo znova cukat.Neviete mi niekto narychlo poradit ,co to moze byt?Potrebujem auto rychlo spojazdnit,lebo ho potrebujem.Dik za kazdy dobry podnet.
mosmi - FK

Re: Auto zacalo z nicoho nic cukat

Neda mi to pokoj,tak som bol na parkovisku pri aute a zistil som ze na mieste auto funguje, aj ked som ho vytacal do vysokych otacok,tak myslim ze snimac otacok by mal byt dobry aj zo zapalovacov listou,svieckami,palivovym cerpadlom atd co vsetko suvisi s tym,ked to na mieste funguje,ci nemusi to byt pravda?
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Prvni co bych udelal. Koupil bych novej ten snimac pokud ho to vypsalo a pokud se to nezpravi tak laboroval dal.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
mosmi - FK

No a keby bol vadny ten snimac otacok,tak nemalo by sa to spravat blbo, aj vtedy ked stojim na mieste a turujem auto do vysokych otacok?A sporadicka chyba je totozne s tym ze ja ten snimac ot.vadny?
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

sporadicka chyba- nahodna chyba. Ale pokud to napise nesmyslny signal tak asi neco bude spatne.
mosmi - FK

A nemalo by to vzdy vyhodit pri tom sklbani ten nesmyslny signal?Ale mne to raz vypise a raz nie,ked ho vymazem a znova sa prejdem autom.
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

To netusim, nevim kolik ten snimac stoji, pokud by byl levnej tak bych ho koupil a zkusil :-D
mosmi - FK

Tak dik skusim ten snimac vymenit a potom sa ozvem.Ale este mi nejde do hlavy to cvakanie relatka pri tom cukani,preco to robi?Co to ma spolocne?
mosmi - FK

Dnes mi auto jazdilo normalne,tak potom neviem co je s nim.Ci ten snimac otacok sa takto moze spravat,ze raz ide a potom zase hapruje?
ganzz2

Příspěvek od ganzz2 »

Měl jsem vadnej snímac (investice cca 150kaček) a projevovalo se mi to tak, že holka občas sama chcípnula a pak nešla par vteřin nastartovat.
Za studena nechtěla jet, cukala jako prase - po pár metrech se chytla - to bylo čidlem teploty kapaliny. Ale když o tom tak přemejšlim
zahřátá několikrát nechtěla taky - možná že to bylo to čidlo otáček - měnil jsem je zhruba ve stejnou dobu ,,, ;)
mosmi - FK

Tak dneska ked som isiel z roboty ,tak zase ju zacalo sklbat az zdochla.Potom som nemohol nastartovat az na daky 6 pokus chytila a ledva som dosiel domov.Doma som to pichol na PC a zase tam bola ta chyba 00513 snimac otacok ,nesmyslny signal.Tak asi to bude tym.Skusim ho teda kupit a vymenit.Maju aj dake Vika za 13 euro a origos za 34 euro.nemate dakto skusenosti s tymi lacnejsimi,ci sa to oplati,alebo to prd vydrzi?
Integer - FK

Příspěvek od Integer - FK »

Tie turecké, bývajú vačšinou na prd.
Daj vedieť ako to dopadlo. :)
mosmi - FK

Tak kupil som zatial daky neznackovy za 12 eur,a zatial vsetko ok,ale neviem dokedy,aj ten co tam bol nebol origos skodovacky.Preistotu som vymenil aj palivovy a vzduchovy filter.
Odpovědět