Jaké komponentní k sestavě?
-
Moltician - FK
Re: Jaké komponentní k sestavě?
on to psal ve stredu...tak asi v ten den neco vytahl...
-
Collin - FK
Kaspel: Z uvedených co jsi vypsal včera tak.. dsk nevím, Crunche Gp by mohli bejt v pohodě, GTR sem měl ovály a slyšel kompa od bmx.. Ty jsou akorát novější zvukově stejné.. Nic moc, dával jsem je na zesilovač ale nějaký NoName.. FSa sem dohodil 2lidem a byli spokojeni. Vítěz testu.. Ale spíše bych je dal na zesilovač..
Bolt: Co třeba na rádiu.. U mě to tak funguje..
Molti ty raději opatrně..
Bolt: Co třeba na rádiu.. U mě to tak funguje..
Molti ty raději opatrně..
-
Bolthorn - FK
Collin: no na rádiu nastavuješ úroveň basů pokut se nepletu.. Ale samotné středy sami o sobě nezvýrazníš.
-
Moltician - FK
ty proste umis akorat rypat..ale kdyz nemas co rict tak akorat vyhrozujes to je cely...jedina tvoje obrana...
-
Collin - FK
Molti: Kde já sem rýpal a vyhrožoval? Ty seš ten který nepíše absolutně k tématu.. Takže až to tu trošku poleví tak mažu..
Bolt: Kenwood a označení ted nevím.. Tuším 5144 nebo 4044 ted nevím..
Bolt: Kenwood a označení ted nevím.. Tuším 5144 nebo 4044 ted nevím..
-
Collin - FK
Ale mám dojem že jsi na mě zkoušel co? Psal jsi že na rádiu udělám jen basy.. Takže sis tohle musel zjisštovat podle mého.. Nebo by jsi alespon zmínil jaké rádia to mají.. Já to měl i Na sonce 616U..
-
drobek - FK
na sonce mi to jd etez a mam GT410U..vim zadna hitparada ale jdou tam volit basy ,stredy a vysky bez problemu..
-
Bolthorn - FK
jj to víš že nevěděl
jsem neměl Kenwooda v ruce... Sonky neznám, nikdy jsem se o ně moc nezajímal, proto jsem se ptal co že to máš za rádio.. Colline Colline, poslední dobou je Tě dost koukám.. 
-
drobek - FK
troska odlehceni od hadek a spekulaci..dnes jsem slysel Kicx GFQ 6.2 a musim rict, ze jejich prednes me velice prekvapil..byly krmene zesem od Autoteku SS 104 a krasne hraji..stredy a basy krasne vyvazene..akorat hedvabne vysky jsou mozna na muj vkus moc agresivni, ale zalezi na uchcu posluchace, nekomu vyhovuji a nekomu zase ne..ale myslim. ze zvukove maji velike plus a nejsou chvalene jen tak z niceho..ten kdo si je koupi urcite neudela chybu 
-
drobek - FK
pokud co znam za radia, tak kamosovi na pioneeru a na clarionu to stelovat jde bez problemu..nevim co pouzivas za radia, ale myslim, ze by to melo jit na vsech snad..po pravde jsem alpinku jeste neprochazel na vlastni zkusenost, tak nevim, co umi,ale urcite to musi umet taky...Bolthorn píše:jj to víš že nevěděljsem neměl Kenwooda v ruce... Sonky neznám, nikdy jsem se o ně moc nezajímal, proto jsem se ptal co že to máš za rádio.. Colline Colline, poslední dobou je Tě dost koukám..
-
Bolthorn - FK
Drobek: já to neumím, nebo resp. moje rádio.. Všechna rádia to také neumí..
-
Collin - FK
Bolthorn píše:jj to víš že nevěděljsem neměl Kenwooda v ruce... Sonky neznám, nikdy jsem se o ně moc nezajímal, proto jsem se ptal co že to máš za rádio.. Colline Colline, poslední dobou je Tě dost koukám..
Tak to nechápu draku..
-
drobek - FK
byla to uplne ta nejnizsi rada prave..ted nevim to oznaceni..kupoval ho pred trema rokama do favala a slo mu to..Bolthorn píše:drobek: jaký to byl Clarion?
-
Bolthorn - FK
drobek: nejnižší řada? Ta to nemá určitě.. Měl jsem jí zhruba v tu dobu, byla to 179 tuším..
Collin: no myslel jsem to tak, že Ti všechno vadí a nelíbí se Ti kdo co napíše..
Collin: no myslel jsem to tak, že Ti všechno vadí a nelíbí se Ti kdo co napíše..
-
Collin - FK
Tak to néní.. myslím že lidi se pustili do mě jen proto že sem mě nelíbí zvukově RS6.. 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...collline..není to tak...ale porovnávat repro, že jste jen strčili hlavu do auta nejde...
...další věc...nemůžete srovnávat korekce nastavení středů na základních modelech...toto pásmo je dané a nedá se nastavit jak co do kmitočtů tak co do šířky pásma...musíte si koupit jiný rádia
...drobek...Kicx tady ani nevzpomínej...je to stejná módní vlna jako byly kdysi Power Bass...vyšuměly v zapomění...jen SQ zůstává
...samozřejmě, že posouzení zvuku je individuální...ale ne na ty vaše tucárny...pro objektivní posouzení SQ si můsíte poslechnout trošku náročnější interprety...
Předvěďte kvalitní instalaci s kvalitními komponenty....pak smeknu...zatím jste v rovině teorie...a to ještě špatné...
...další věc...nemůžete srovnávat korekce nastavení středů na základních modelech...toto pásmo je dané a nedá se nastavit jak co do kmitočtů tak co do šířky pásma...musíte si koupit jiný rádia
...drobek...Kicx tady ani nevzpomínej...je to stejná módní vlna jako byly kdysi Power Bass...vyšuměly v zapomění...jen SQ zůstává
...samozřejmě, že posouzení zvuku je individuální...ale ne na ty vaše tucárny...pro objektivní posouzení SQ si můsíte poslechnout trošku náročnější interprety...
Předvěďte kvalitní instalaci s kvalitními komponenty....pak smeknu...zatím jste v rovině teorie...a to ještě špatné...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jj, pěkně... 
-
Collin - FK
fan: Jestli vyšiměli nebo ne je přece uplně jiná věc stejně tak jako nějaké zapojení
Absolutně nechápu co jsi na drobka vytáhl.. Podívej někdo bude mít love a nechá si vše nainstalovat, pak ho to přestane bavit a nechá si tam dát něco jiného.. Pak mě vysvětli co to má společného stím jestli dokáže něco zapojit a pak muže soudit..
A ohledně té strčené hlavy nevím no.. Slyšel sem asi 1-2minutky a mužu říct že za mě ne.. Prostě se mě jiné repro líbilo více! Tak to tak prostě berte! Až komukoli něco pustím a nebude se mu to líbit určitě nebudu takto reagovat!
A ohledně té strčené hlavy nevím no.. Slyšel sem asi 1-2minutky a mužu říct že za mě ne.. Prostě se mě jiné repro líbilo více! Tak to tak prostě berte! Až komukoli něco pustím a nebude se mu to líbit určitě nebudu takto reagovat!
-
Moltician - FK
vsak v poho jen se proste fakt divim ze se ti to nelibilo....ale tak kazdej mame jiny usi no...doufam ze dojedu do prerova at muzu poslechnout tvoje
tesim se....jinak uz jsme teda nekdo poradil KA-SPELOVI jaky to repro ma vzit??? 
-
Collin - FK
Molti: Něco mě psal na icq ale nemužeme se tam chytnout.. Uslyšíš sám, sem zvědavý jak to ohodnotíš.. Ale tipnul bych že na výšky budeš mít stejný nízor jako ostatní.. Moc agresivní...(Néní problém jim ubrat,vyhýbka,rádio)..
-
Moltician - FK
ok ok vsak uvidis jakej budu mit nazor...sam jsem zvedavej jak to hraje...no hlavne at se ka-spel rozhodne...zbytecne sme mu to tu zaspamovali
-
Collin - FK
Molti tted tam mám kicx gfq, jestli stihnu zapojit Mohawk netuším..