Pruziny-barva
-
Martinho - FK
Pruziny-barva
nevite nekdo jakou barvou mam natrit pruziny? obyc. barva asi pri propruzeni popraska.... nekde jsem slysel o nejakym jakoby gumovym nateru,kterym se to potahuje (neco jako Epoxal,nebo tak nejak) nevite o necem takovym?? diky..
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pruziny-barva
natri to alkytonem,cimkoliv kazda barva je pruzna
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Martinho - FK
Nekdo rikal, jen zakladovkou a pak barvou,to vsechno ve spreji,takze myslis,ze i to bude stacit a ze to hlavne nepopraska?
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim tisic lidi to ma alkytonem a drzi to,brva nekdy neprsakne protoze vsechny barvy jsou pruzne a ALKYTON nebo hamerite nemusis pred nim natirat zakladkou protoze to je vlastne 2v1, to znamena ze hned natiras bez zakladu
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Martinho - FK
o hamerite jsem taky premyslel, tak kdyz to rikas,tak to tim udelam.... 
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
podivej ja natrel pruziny zakladem a potom balakrylem na okna a taky to drzi tak proc by nedrzel super hamerite?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
jenže "hemeroid" je barva úplně na h*** díky svý mřížkový struktuře
tady si počtěte
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=376 a http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=383
pružiny opískovat a do komaxitu a je to na věky
tady si počtěte
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=376 a http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=383
pružiny opískovat a do komaxitu a je to na věky
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
rex jj ale bledne
race no pokud to nemas na vystavy myslim ze to spatny nebude ne?jinak ja radsi ten alkyton nez hemerrojd (jak si to ty nazval)
race no pokud to nemas na vystavy myslim ze to spatny nebude ne?jinak ja radsi ten alkyton nez hemerrojd (jak si to ty nazval)
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
já hlavně nějak nevěřím na tu spolehlivost barev typu 2v1 a už vůbec ne těch co jsou vodou ředitelný a jsou taky aplikovaný bez použití základovky ajo třeba antirezin a podobný
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ano pravda to je kdyby to bylo tak supr spesl vyborny tak se tak lakuji treba i auta,ale i ty maji 5vrstev barev
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Rex - FK
hromyblesky píše:rex jj ale bledne
a proč by měla být na špinavých pružinách stoprocentní???
mít to na výstavu tak koupím nový péra a na ně nechám dát zinkochrom 
-
Martinho - FK
syntetika? na co se mam ptat v obchode,teda,?
nejsem odbornik pres natery.... 
-
Rex - FK
normál barvu na železo. cena cca 100. a natřeš s tím všechny kovové díly na podvozku....několikrát
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
fakt bych to nehrotil, nejaky silenosti,
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Rex - FK
a čím? leda tak origo lakem. poťapkej to benzínem na odmaštění a hurá štětkou barvu. je to podvozek není to zrcátko 
si na ten drát pružiny navlíkněte nějakou slabou zahradní hadici a máte vystaráno s nějakým barvením 
-
Rex - FK
race....ty furt dáváš rady na sundanou pružinu
já zase na pružinu na autě 
-
Martinho - FK
nojo jenže já když něco dělám tak to dělám pořádně a jen ojebávky se snaží s tím nejvíc vym***

-
Rex - FK
nebude. sundej kolo. hoď si deku, otevři pivo a patlej. jde to v klidu. stejně to za 3 měsíce nebude vidětMartinho píše:to je taky fakt! i kdyz to bude asi opruz stetcem...
tak jo,dik za rady!
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Co mate porad s tim pivem?To musite i pri praci camrat? 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Martinho - FK
videl jsem tady u nekoho na fotce ze pilo u toho i vodku,to je to pivo teda lepsi.... 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Jenky - FK
A kdo by mi zvladnul udelat komaxit v blizkosti Plzne nekdo vite?Predem diky.
-
Hanz - FK
jsem byl já při sundavání hlavy ve tři ráno po 13h v práci a druhej den mě 13h zase čekaloMartinho píše:videl jsem tady u nekoho na fotce ze pilo u toho i vodku,to je to pivo teda lepsi....
-
Martin_Happy - FK
kamarád natíral pružiny barvou na brzdy co mu zbyla. A není s tim vůbec problém