Oprava kola opravnou sadou - sprej

gerrik - FK

Oprava kola opravnou sadou - sprej

Příspěvek od gerrik - FK »

Dotaz, pokud si nechám opravit průraz pneumatiky sadou na opravu - sprejem, pak po dojezdu tu pneumatiku musím vyhodit nebo s ni můžu jezdit dál? V návodu je že se pneumatika po takové opravě musí vyměnit - Peugeot.
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava kola opravnou sadou - sprej

Příspěvek od Michelin1 »

No v servise rikali ze se tim sprejem ta pneu znehodnoti. Coz si myslim je celkem logicky. Ale praktickou zkusenost nemam....
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Je to dosť nelogické. V podstate guma na záver dopadne tak isto, ako keby si šiel na nej bez vzduchu. :x :x :x
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Na jednu stranu to chápu že se může znehodnotit, a na druhou stranu, pokud s tím hned pojedeš, tak se lepidlo rozteče rovnoměrně po celé pneu a disku, takže v poho, ne? Max. to vyvážit ;)
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Néní to tak že se pneu znehodnotí.. Ale je to jen na dojetí na opravu a ne na další ježdějí.. Jsou tam ruzné sra*ce a rozleptávají a ničí pneu..
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Použil jsem to loni a byl jsem překvapený, jak je to účinné. Zastavil jsem před barákem a za hodinu jsem chtěl odjet. Kolo vzadu stálo až na ráfku. Opravil jsem to sprejem co jsem vozil skoro 10 let v kufru. Vypadalo to, že tam nic neteče, prd tlak, ale nafouklo to na 1,5 KPa. Dojel jsem na benzinku a dofoukl prefentivně na 3 KPa. Ještě jsem s tím jezdil měsíc a pak vyměnil za zimní. Tlak furt stejný. I po půl roku co leží.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
Odpovědět