Jak nalepit folii na zadní vyhřívané okno

vybavení a úpravy interiéru atd.
Libca - FK

Jak nalepit folii na zadní vyhřívané okno

Příspěvek od Libca - FK »

Jak nalepit folii na zadní vyhřívané okno?Okno mám vyndané omyté technickým benzínem a folii koupenou.Jediný problém mám s vyústěním plechového kontaktu na připojení konektoru vyhřívání okna.Předem děkuji za vaše názory a dotazy.
mause
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nalepit folii na zadní vyhřívané okno

Příspěvek od mause »

my co máme strach s chlupatejch to neřešíme a vozíme do firem kde nám dají atesty :lol:
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Libca - FK

Příspěvek od Libca - FK »

Při výměně všech skel origo tónovaných s fabriky u Favorita jsem zjistil že zadní sklo má dvě hnusný a špatně nalepený samolepky.Při pokusu sundat je jakýmkoli spůsobem se originál fólie sloupla i s nálepkou.Homologaci bych neřešil poněvadž je už v kódu skla originál a zatmavení není tak silné.Jediný problém mám s vyústěním plechového kontaktu na připojení konektoru vyhřívání okna.Kdo to dělal mě může poradit.Předem děkuji za vaše názory a dotazy. :(
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

To mause: proč bys měl mít strach z chlupatejch? Dozádu si dej třeba plech, cajti ani nepípnou. Jinak tu folii u těch plíšku odřízni, ne? Já teda přesně nechápu co řešíš :)
Pjotr - FK

Příspěvek od Pjotr - FK »

to gerrik: Neni to tak uplne pravda se zadnim oknem,bratranek mel na felde vzadu nejakou folii bez atestu a mel s tim pri jedne policejni kontrole problem.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Plech si tam klidně dej, když bude mít homologaci.
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

na zadní okna bych si s prominutím na*ral a rozmazal a nemůžou ti níc říct, u předního a předních bočních už je zakázané vše
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Ako vtip by to šlo, ale v skutočnosti nemáš pravdu.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Nasr... tam nemužeš, leda že bys to lejno měl homologovaný, ale můžeš tam dám homologovaný folie s propustností O.
michalpodhajsky

Příspěvek od michalpodhajsky »

Ahoj na předních dveřích se můžu dát fólie která musí mít min 70% propustost světla a od řidičových ramen dozadu se může dát cokoli a cajtům a na technický jim po tom může být prd. A ve firmách co lepí fólie na zdním skle u konektorů na vyhřívání skla to vyřezávájí, je hodně videí na http://www.youtube.com kde to jde snadno pochopit a krásně vidět jak se lepí. Toď má zkušenost.
gerrik - FK

Ptal jsem se na STK, říkal že tam můžu dát co chci, jen to nesmí krýt brzdovku ;)
keke

Příspěvek od keke »

geriku jako odřezávat každý pásek topení tak to sem eště neviděl,já myslim že se to nepropálí ,to tak moc zase nehřeje a nepoužíváš to 100x za den :o :) :D
gerrik - FK

Co blbneš? :D Tak jsem to samozřejmě nemyslel :D
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

presne jak rika gerik...nemej strach ze se to propali od vyhrivani :D ja lepil nedavno zadni sklo a ja si radsi obrizl brzdove svetlo prtz pres moji folii to neslo videt...vsechno se obreze kolem nozikem...kdyz mas vytahnute zadni sklo venku tak to mas vlidu
méně znamená někdy více...
Obrázek
Stollby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stollby »

taka by s eto propalilo to tady snad ani nikdo neresi ne?jde proste pouze o kontakty na konektory.kolem nich se folie obrizne aby se nekrabatela a je to.myslel jsi puvodne tohle ne???
Vždy je co zlepšovat
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Teda tak tohle neřešim, potřebuju taky nalepit folii na zadní okno, jinde už je, ale tady chybí, až pojedu do praglu tak to hodim vanplusovi, ten folie umí lepit dost sobře a bude to bez starostí. Zadní okno navíc na nic nepouřívám, tak ani nevim ejstli topí a nebo mu vubec funguje stěrač.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nelepíte tady někdo ty folie profesionálně (s nálepkama a kartičkou)?
Odpovědět