Rezavova voda v chladici,co s tim??
-
novy
Rezavova voda v chladici,co s tim??
Cus lidi,mam chladici vodu rezavou,vzdy jsem lil fridex i destilku a pokazdy je to rezavy,uz jsem to zkousel nekolikrat proplachnout vodou,vzdy jsem to proplachoval,dokavat to nebylo cisty,pak jsem nalil fridex s destilkou a za cas jsem to mel zase rezaty a ted to mam taky rezaty,poradte mi co s tim,krome toho,koupit novy chladic.Diky
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezavova voda v chladici,co s tim??
Muzes jeste skusit vypustit nalit obyc vodu spolu s octem projet to a vylit a opet nalit jen obyc vodu trosku na ni klidne jezdit par jizd opet vylit proplachnout a pak uz nova napln. Pokud se bude opakovat je otazkou odkud to jde tipuju ze pokud je to rezvy tak i mozna vlozky jsou zrezly zvenci jak... a pak ten chladic.
-
novy
A muzu tam nalit vodu se soli??nekde jsem slysel,ze se to taky muze...ma s tim nekdo zkusenosti??
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dvě lžíce jedlé sody nebo odstraňovač vodního kamene, nalít s vodou do chladiče a týden nechat, potom důkladně propláchnout.
-
Hazi - FK
Pak se taky prodávaj přípravky na odrezování, ale to nedoporučuju, jsme to nalili do autoubusu a pak to chcalo snad všude.