upevnění třetího brzdového světla
-
sword - FK
upevnění třetího brzdového světla
Dobrý den prosím vás sehnal jsem třetí brzdové světlo, a potřebuju poradit co se dává místo těch gumových záslepek kam přijde přidělat toto světlo.Nevíte jest-li to je vedeno jako náhradní díl a nebo se nechá něco podobného vyrobit doma.děkuji za odpovědi 
-
Pato - FK
Re: upevnění třetího brzdového světla
.......dalsa umelohmotná záslepka ......
malo by to byť so svetlom
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Orogoš jsou tam takové "hmoždinky". Je to plastová vidlička a když dotahuješ šroubky, tak se tomu rozlezou nohy.
Já jsem to při generálce brzdového světla zahodil a dal jsem tam obdelníkové podložky s pertinaxu. Ta drážka v plechu je dost dlouhá, aby jsem tam podložku nastrčil, o devadesát stupňů pootočil a šroubek dotáhnul. Drží to dokonale.
Dělal jsem nové i ty packy na brzdovém světle, za které je přišroubované. Už jsem měl obě ulomené a po několika pokusech o lepení jsem to vzdal. Uříznul je hned u světla a udělal nové z hliníkového plechu.
Já jsem to při generálce brzdového světla zahodil a dal jsem tam obdelníkové podložky s pertinaxu. Ta drážka v plechu je dost dlouhá, aby jsem tam podložku nastrčil, o devadesát stupňů pootočil a šroubek dotáhnul. Drží to dokonale.
Dělal jsem nové i ty packy na brzdovém světle, za které je přišroubované. Už jsem měl obě ulomené a po několika pokusech o lepení jsem to vzdal. Uříznul je hned u světla a udělal nové z hliníkového plechu.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslíš do tý díry, něco aby ti tam drželo světlo tak by tam měla přijít uměvňovací matice 6U0 945 299
.. cca 20 kč/kus. Pokud se ti to nechce kupovat tak vem nějakej šikovnej "dlouhej" šrou a přišroubuj to až na tu stříšku s ostřikovačem 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
sword - FK
Pro Atnarfus moc děkuju za radu toto řešení se mě zamlouvá.Ještě jednou děkuji