spálená elektrika
-
smazany clen - FK
spálená elektrika
Dneska sem zapojil kamarádovi 3 brzdové světlo jsou to jen dva kabely tak sem je zapojil světlo šlapalo a za 10 minut mi volal že mu hoří elektrika tak sem zaním jel tam kde se zastavil říkal že na palubce na středovém panelu nereagovali spínače prostě že to auto hrálo jak barevná hudba když sem dorazil tak už všechno vyhchladlo a fungovalo až na brzdové světla tak sem se podíval na kabeli pod palubkou protože říkal že se mu kouřilo pod volantem a u levého světla tak kabeli na brzdové světlo se propálili v zadu sem nic nenašel auto fungovalo vše jak má až na brzdové světla z kterých sem vyndal pojistku kt. mimochodem měla 20A není to moc ? a změřil sem odběr baterie pomocí multimetru a v klidovém režimu auto odebírá 0,8A má tam daný univerzální centrál tak sem si říkal že to není asi zase tak moc nevíte lidi co stím nebo kolik by asi vyšla oprava ?
-
borlan - FK
Re: spálená elektrika
V dokumentaci je pro brzdový světla pojistka č.14 a má hodnotu 15A...
A klidový odběr 0.8A mi přijde dost...někde něco "teče"...ostatní mě opraví jestli se mýlím...
A klidový odběr 0.8A mi přijde dost...někde něco "teče"...ostatní mě opraví jestli se mýlím...
-
smazany clen - FK
no to je sakra moc! jestli má 40Ah baterku tak ji mu to vybije za nějakých 50-60hodin!!
-
sword - FK
Ahojky a myslíte,že to udělalo to třetí brzdové světlo,chci si ho také namontovat a teď teda váhám 
-
smazany clen - FK
mi se to nezdá.... na tom není co pokazit. Jeden kabel připojíš na kostru a druhý připojíš do svazku co vede k brzdovým světlům... Pokud ti někde nevznikne zkrat tak na tom vážně není co pokazit! nejhorší je protáhnout kabel přes ty 5té dveře... Teď mě napadlo jestli jak tahal ten kabel nenarušil někde izolaci a nešluso se mu to o kostru to by byl důvod hoření těch kabelů...Zkusil bych ho v jeho případě odpojit v tom místě kde ho napojil jak se to bude chovat...