Síť do kombi na psa

karoserie, narazniky, skla atd.
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Síť do kombi na psa

Příspěvek od Vlada320 »

Chci se zeptat jeslti nevíte kde nejlevnějc koupit siť do auta za zadní sedačky do kombíka.chci aby to do tý feldy šlo co nejpřesnějc aby to nějak i vypadalo.nechci tu mříž co je napevno tu nechci.Potřebuju to kvůli psovi.Má mít ty svoje pásy a nebo má bejt zavřenej v kufru kde je tahle síť a rozhodl sjem se pro síť.Máte to někdo ve feldě kombi?kde jste to kupovali,kolik stála a jak to vypadá?díky vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Síť do kombi na psa

Příspěvek od emilio52 »

V Baumaxu jsem koupil takový silnější pletivo a střihnul jsem ho na míru a když vezu psa tak jen sklopím zadní sedačky a pletivo za ně šprajcnu . zítra nafotím a dám to sem .
Mám ale krátkou.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

to neva že je to na krátkou ukaž jak to máš řešený ;) díky
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Nejrůznější sítě do auta, vč. těch pro psy vyrábí Mikra. Jsou v Praze v Horních Počernicích ;) Dělaj fakt pěkný a dobrý sítě!
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Já mám normálně od taťky sehnanou tu policejní mříž tady máš foto,jak to vypadá,zítra mužu nafotit jak to vypadá v autě! Do auta si pomocí trhacích nýtů namontuješ takový konzolky a samotnou mríž k nim připevníš 4-ma šroubama,a je hotovo! Sorry za kvalitu je to focený mobilem při umělým světle.

http://raduzo22.rajce.idnes.cz/Felicie_ ... raz000.jpg
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

no sice jsem mříž nechtěl ale tahle by mohla vypadat dobře.otázka je kde jí sehnat :(
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Na aukru se prodávali takový trubky, vypadalo to dobře a stálo to jen pár korun, říkali tomu antipsin, ale teˇˇd to tam není
raduzo22 - FK

Vlada320 : hele jestli by se ti libila,tak můžu zkusit sehnat ještě jednu,a za rozumnej peníz ti ji prodat!je v poho,a montáž je za pár vteřin hotová,vytočíš 4 šroubky nasadíš mříž a zašroubuješ!
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak tady to je .Oka jsou 2.5 cm a drát průměr 2 mm.
ObrázekObrázek
je to jen pavoukem chycený kolem opěrek a sedačkou přiklopený ,jinak by se tam vlčák nevešel. :lol:
když ho vezu tak musím mít zadní sedačky skloípený .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

raduzo22 - FK

103457 : nevim jak ostatním ale tohle se mi moc nelíbí! Když bude v zadu někdo sedět tak pes ho bude "otravovat" díky velkým mezerám a hlavně bude slintat na zadní sedačky.
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

koukal jsem na to http://www.mikra.cz a tohle přesně se mi líbí akorát by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi tou ochranou sítí za zadní sedadla a oddělovací sítí nad přední a zadní sedadla.právě že to první stojí 700kč a to druhý je do 300kč tak se asi poptám.nebo jim napíšu jestli by neměli obrázek jak vypadá ta síť za 300kč.
Honza9007 - FK

Jestli jsi z Kostelce u Prahy, tak to nemáš daleko. Já am v týdnu kupoval síť na podlahu kufru; taky jsem přesně nevěděl kterou, tak jsem přijel a paní mi dala na vzykoušení 4 sítě, který jsem otestoval v autě. A je to nejlepší, protože hned vidíš, jak to vypadá a jak se to dobře/nedobře de-montuje
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

tak to jo jestli mě to nechaj vyzkoušet tak tam zajedu rovnou v tejdnu.
Honza9007 - FK

JJ, jsou tam docela ochotný. Jen si vychytej otevírací doby, protože nedělaj do 17... myslím, že max do 16 (bez záruky). Já jen řekl, že nevím, která síť by byla ideální do F1 Combi a nevěděl jsem rozdíl mezi jejich "pevnou" a "pružnou" síti. Takže jsem měl možnost si je vyzkoušet a podle toho koupit. ;)
Ftigr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ftigr »

Ahoj, tento dotaz dám asi sem. Lepší téma jsem nenašel. Chci si udělat síť do kufru ale upnutou na zadní sedačky, ne na podlahu. Má s tím někdo zkušenosti? Mám kombajna.

Dík
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

a ta sit ma bejt na co? Jako nejaky kapsy/organizery na zadni sedacky? Normalne se takovy kapsy prodavaj,ze tri stran se to nasroubuje k sedacce a je to ze site... Nebo jinak nechapu co chces
Ftigr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ftigr »

Jo, jo přesně takovou. Nějakou síť bych měl. Spíše mi jde o upevnění k sedákům...
Ftigr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ftigr »

Tak jsem to nakonec vyřešil takto:

Obrázek

Není to sice síť na psa ale lepší téma jsem nenašel. Mám to hlavně na tašky, kříž a další věci které vozím v kufru a nechci aby mi tam plavali :P
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak mě dostihli příslušníci :( jel jsem se psem k veterináři, parkuje se tam u chodníku, otevírám kufr, aby pes mohl ven, v tom mě míjelo policejní auto, zabrzdili, couvli za mně a hned, kde mám oddělenej zavazadlovej prostor od místa pro posádku, když prý mám v kufru psa. Prošlo to s napomenutím, s tím, že příště to bude za 1.000,-Kč.
Již jste toto někdo řešil? Chtěl bych nějakou síť jen nad zadní sedačky, abych jí mohl kdykoliv hravě nandat a sundat.
Tohle je zajímavý: http://www.mikra.cz/
ale nevím, jakou síť koupit a jak jí upevnit.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nikdo nemáte síť na oddělení zavazadlového prostoru??
Odpovědět