Síť do kombi na psa
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Síť do kombi na psa
Chci se zeptat jeslti nevíte kde nejlevnějc koupit siť do auta za zadní sedačky do kombíka.chci aby to do tý feldy šlo co nejpřesnějc aby to nějak i vypadalo.nechci tu mříž co je napevno tu nechci.Potřebuju to kvůli psovi.Má mít ty svoje pásy a nebo má bejt zavřenej v kufru kde je tahle síť a rozhodl sjem se pro síť.Máte to někdo ve feldě kombi?kde jste to kupovali,kolik stála a jak to vypadá?díky vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Síť do kombi na psa
V Baumaxu jsem koupil takový silnější pletivo a střihnul jsem ho na míru a když vezu psa tak jen sklopím zadní sedačky a pletivo za ně šprajcnu . zítra nafotím a dám to sem .
Mám ale krátkou.
Mám ale krátkou.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
to neva že je to na krátkou ukaž jak to máš řešený
díky
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Honza9007 - FK
Nejrůznější sítě do auta, vč. těch pro psy vyrábí Mikra. Jsou v Praze v Horních Počernicích
Dělaj fakt pěkný a dobrý sítě!
-
raduzo22 - FK
Já mám normálně od taťky sehnanou tu policejní mříž tady máš foto,jak to vypadá,zítra mužu nafotit jak to vypadá v autě! Do auta si pomocí trhacích nýtů namontuješ takový konzolky a samotnou mríž k nim připevníš 4-ma šroubama,a je hotovo! Sorry za kvalitu je to focený mobilem při umělým světle.
http://raduzo22.rajce.idnes.cz/Felicie_ ... raz000.jpg
http://raduzo22.rajce.idnes.cz/Felicie_ ... raz000.jpg
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
no sice jsem mříž nechtěl ale tahle by mohla vypadat dobře.otázka je kde jí sehnat 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na aukru se prodávali takový trubky, vypadalo to dobře a stálo to jen pár korun, říkali tomu antipsin, ale teˇˇd to tam není
-
raduzo22 - FK
Vlada320 : hele jestli by se ti libila,tak můžu zkusit sehnat ještě jednu,a za rozumnej peníz ti ji prodat!je v poho,a montáž je za pár vteřin hotová,vytočíš 4 šroubky nasadíš mříž a zašroubuješ!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak tady to je .Oka jsou 2.5 cm a drát průměr 2 mm.

je to jen pavoukem chycený kolem opěrek a sedačkou přiklopený ,jinak by se tam vlčák nevešel.
když ho vezu tak musím mít zadní sedačky skloípený .
je to jen pavoukem chycený kolem opěrek a sedačkou přiklopený ,jinak by se tam vlčák nevešel.
když ho vezu tak musím mít zadní sedačky skloípený .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
raduzo22 - FK
103457 : nevim jak ostatním ale tohle se mi moc nelíbí! Když bude v zadu někdo sedět tak pes ho bude "otravovat" díky velkým mezerám a hlavně bude slintat na zadní sedačky.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem na to http://www.mikra.cz a tohle přesně se mi líbí akorát by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi tou ochranou sítí za zadní sedadla a oddělovací sítí nad přední a zadní sedadla.právě že to první stojí 700kč a to druhý je do 300kč tak se asi poptám.nebo jim napíšu jestli by neměli obrázek jak vypadá ta síť za 300kč.
-
Honza9007 - FK
Jestli jsi z Kostelce u Prahy, tak to nemáš daleko. Já am v týdnu kupoval síť na podlahu kufru; taky jsem přesně nevěděl kterou, tak jsem přijel a paní mi dala na vzykoušení 4 sítě, který jsem otestoval v autě. A je to nejlepší, protože hned vidíš, jak to vypadá a jak se to dobře/nedobře de-montuje
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo jestli mě to nechaj vyzkoušet tak tam zajedu rovnou v tejdnu.
-
Honza9007 - FK
JJ, jsou tam docela ochotný. Jen si vychytej otevírací doby, protože nedělaj do 17... myslím, že max do 16 (bez záruky). Já jen řekl, že nevím, která síť by byla ideální do F1 Combi a nevěděl jsem rozdíl mezi jejich "pevnou" a "pružnou" síti. Takže jsem měl možnost si je vyzkoušet a podle toho koupit. 
Ahoj, tento dotaz dám asi sem. Lepší téma jsem nenašel. Chci si udělat síť do kufru ale upnutou na zadní sedačky, ne na podlahu. Má s tím někdo zkušenosti? Mám kombajna.
Dík
Dík
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
a ta sit ma bejt na co? Jako nejaky kapsy/organizery na zadni sedacky? Normalne se takovy kapsy prodavaj,ze tri stran se to nasroubuje k sedacce a je to ze site... Nebo jinak nechapu co chces
Jo, jo přesně takovou. Nějakou síť bych měl. Spíše mi jde o upevnění k sedákům...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě dostihli příslušníci
jel jsem se psem k veterináři, parkuje se tam u chodníku, otevírám kufr, aby pes mohl ven, v tom mě míjelo policejní auto, zabrzdili, couvli za mně a hned, kde mám oddělenej zavazadlovej prostor od místa pro posádku, když prý mám v kufru psa. Prošlo to s napomenutím, s tím, že příště to bude za 1.000,-Kč.
Již jste toto někdo řešil? Chtěl bych nějakou síť jen nad zadní sedačky, abych jí mohl kdykoliv hravě nandat a sundat.
Tohle je zajímavý: http://www.mikra.cz/
ale nevím, jakou síť koupit a jak jí upevnit.
Již jste toto někdo řešil? Chtěl bych nějakou síť jen nad zadní sedačky, abych jí mohl kdykoliv hravě nandat a sundat.
Tohle je zajímavý: http://www.mikra.cz/
ale nevím, jakou síť koupit a jak jí upevnit.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nemáte síť na oddělení zavazadlového prostoru??