zna nekdo???
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
zna nekdo???
nevite nekdo jak je na tom s kvlaitou ucinosti ci opotrebenim tenhle kit??
http://www.atsservis.eu/?run=1&item=25785&ktg=1414
http://www.atsservis.eu/?run=1&item=25785&ktg=1414
Vždy je co zlepšovat
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zna nekdo???
Jen dotaz to mas na ,,normal,, jezdeni nebo na zavody?
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to mel na normal.jeste jsem to nekoupil protoze jsem to jeste u nikoho nevidel ani zadne info nenasel
Vždy je co zlepšovat
-
Jurka - FK
Ty musíš být v balíku když tohle kopíš na feldu na obyč ježdění....
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
v baliku bych ani nerekl ale seriovy brzdy jsou total na nic dle myho.v aute bude nejaka hudba a tak a mam kombika a nezda se mi ze by to nejak brzdilo dobre.zatim jen shanim informace.mozna koupim neco jinyho
Vždy je co zlepšovat
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ja se optam kdys treba naposled menil brzdovou kapalinu a odvzdusnoval a pak pokud mas zatezovy regulator hybe se vubec?? maka?? co vzadu netecou ti brzdove valecky? A co predek plovou plovouci trmeny vubec? hybou se pistky volne dovnitr/ven?? a co kotouce jsou jeste nad normou? (tlouska) a maji celou svou plochu ok? z obou stran ?? Az todle vsechno provedeš zkontrolujes a nebudes s tim jezdit jak zavodnik
tak to pro normal provoz musi stacit - samozdrejmne neni to nic co se da srovnavat s temito kotouci za 6litru ale brzdit to taky musi. Samozdrejmne kdyz tam poridis neco lepsiho urcite nic nezkazis ale porad je podminka aby vse co jsme napsal si zkontroloval a provedl.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já mám blbý feroda +desky feroda premier cena o něco málo vyšší jak fritechy a brzdí to jak čert.podle mně je zbytečné valit takové prachy do brzd.Teda pokud nechceš jezdit rally.
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
no jelikoz jsem menil brzdy pred mesicem daval novy sice seriovy ale novy korouce i desky ATE novou kapalinu a i potrubi a nadobku na prednich brzdach a vzadu to mel taky vsecko rozdelany tak ne nic netece a vse je promazany medenou pastou jak ma byt a vsecko se hybe.ale nevim.me se zda ze to proste nebrzdy jak by melo.na kratkych to brzdi podstatne vic.uvidime co bude az nazuju novy sirsi gumy no.pravda neni to zrovna nejlevnejsi.nejezdim rally ale kdyz mam v aute ctvrt tuny v kufru a potebuju brzdit tak ty brzdy fakt moc nestihaj dle myho a rychle se hrejou.a nejsou spalenmy nic byly zajety pekne pomaloucku z lehka
Vždy je co zlepšovat
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
ale asi teda koupim neco levnejsi ho ze speedpro ty vrtany feroda a uvidime no .
Vždy je co zlepšovat
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
A kolik si na nich najezdil?Mi ty feroda začaly tochu brzdit až po 1000km.Proč to nevím,ale je fakt že rozdíl jsem opravdu poznal až nedávno.
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
vyuzivam auto celkem casto mam na nich najezdeno neco malo pod 2 tisice
Vždy je co zlepšovat