Zdravim. vcera jsem menil palec a hlavu rozdelovace..stary palec jsem musel trosku odseknout protoze byl prilepeny..nicmene to pak jezdilo cele odpoledne v pohode...dneska jsem dojel do obchodu a pri prudsim vyjezdu z bocni ulice na hlavni ( byl provoz) se auto rozjelo a zacalo chcipat tak jsem preradil pridal plyn a chciplo..tak jsem ho odstavil dojel domu pro starou hlavu protoze palec jsem rozjebal..a pribral jsem i notas..vymenil jsem na ceste hlavu zkusil nastartovat a jneom toci a objevi se tam takovy naznak chytnuti ale nic..pripojil jem notas zkusil diagnostiku ale jaksi VAG nenajde jednotku..takze jsem to odtahnul do servisu a uvidim..nestalo se to nekomu z vas..at vim alespon na co se pripravit..
jinak palivovy filtr je loi meneny..
Diky za kazdou radu
Zdechlo a uz neneaskoci po rozjezdu
Re: Zdechlo a uz neneaskoci po rozjezdu
Mě se taky stalo jednou něco podobnýho. Začalo to chcípat, když jsem přidal plyn, tak nereagovalo a chcíplo. Takže jsme dal víčko a palec rozdělovače nový a nic, točilo ale nechytlo. Nakonec to byl vstrikovač. Sehnal jsem jinej a jezdilo se dál.
Pak dej vědět co to bylo.
Pak dej vědět co to bylo.
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
Zdar,jestis tam ten palec zpátky nepřilepil tak zkus jestli není protočený a jesli jo tak ho tam přilep zpátky.Ještě kdzž sem jezdil s fáčkem BMM,při výměně palce,který sem nepřilepil,po čase jízdy auto náhle ztratilo výkon a zdechlo.Samozřejmě to byl palec,povyjel a protočil se.Okamžitě šel zpátky na lepidlo.Kdo nezažil neuvěří!!!!!
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
moskvic - FK
Ale to snad nemuze pustit hlava tak mc nahoru ne ..
On výrobce sám nařizuje opětovné přilepení,sám sem to zažil,takže si s tebe srandu nedělám.Proto sem psal,kdo nezažil neuvěří!!!!!!!!!!
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
moskvic - FK
Je to mozne ale stejne mi to nejde dohlavy kdyz je v tom palci uvnitr zarazka..no volal jsem mechanikovi at se koukne i na to..tak uvidime..
-
moskvic - FK
Takze problem vyresen..palec se otocil..ale tak ze se cely vnitrek rozlomil..takze priste se radeji dvakrat zeptam jestli kupuju origos dil..