diodova zadni svetla?

karoserie, narazniky, skla atd.
smazany clen - FK

diodova zadni svetla?

Příspěvek od smazany clen - FK »

Nevíte někdo jestli se dají někde koupit zadní světla s diodama nebo udělat? A co na to poliši a popř. STK? Jednou jsem to viděl na feldě a dost mě to fascinovalo :-D
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Re: diodova zadni svetla?

Příspěvek od GeorgeWWW »

Rockfist si je dělal, tak se můžeš zeptat jeho. Jinak si myslím, že policajti ani STK by nadšení nebyli...
Obrázek
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Neda mi to nenapsat k tematu za coz se predem omlouvam: Se mi libej vsechny tydle dle meho ptakoviny viz nedavno predemnou jel 3golf a uz mu pekne umiraly cca 1/2 ruzne rozprostrena uz nesvitila takze efekt fakt suprovej kdyz nebyl proti me kolmo tak svetla z meho pohledu jakoby zhasly takze na bezpecnost fakt supr vec. Dle meho pokud to neni origo od vyrobce mysleno z vyroby!! tak je to blbost. Dalsi zjisteni kamosovo znamej si koupil 1 mesic stary cely andelsky svetlomety na opet VW myslim Vento pri montazi jsme zjistily ze to vubec nema naklapeni pro zatizeni vozu dobre to by clovek jeste ozelel ale ze to vubec neslo seridit zadna hrana tam proste nebyla takze ve tme bylo videt svetlo vsude okolo (svit na veverky na stromech) a protijedouci z nej musely bej taky nadseny. Nevim uz jak dlouho to tam pak mel ale myslim ze moc dlouho ne . Tot me ,,zazitky,,.
PS: lidi nevymejslejte kraviny - pokud to opravdu neni poradne udelano !! a domysleno do posledniho detailu. Viz dale cire zadni svetla s barevnymi zarovkami - vsechny ruzovoucky (misto cerveny).
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Tady už to někdo zkoušel:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=453
Obrázek si udělej sám.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Pokud je to tak je to vypadá na foto, tak proti tomu nic nemám a má to nějaký efekt (nižší spotřeba). Co mě však sere ti pitomci tuzeři co mají v parabolách pár ledek po obvodu a dělají s tím machry.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
smazany clen - FK

Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 07. čer 2009 21:06:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava odkazu
smazany clen - FK

No a co benga?
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

Zatim na světla nic neřikali, vaděj jim spíš 15ctky kola a podložky
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Me to prijde fajn, pokud se to udela poradne. Ale ja sem magor a cim vic svetylek tim vic se mi to libi tak na me nedejte ;)
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Odpovědět