Cukání motoru (palivový filtr)
-
lukina - FK
Cukání motoru (palivový filtr)
Ahojte mam takovej problem s feldou 95ka 41000km najeto jedno bod vstrikovani stava se mi kdyz uz se blizim treba k ctvrtce nadrze tak sem mi stava obcas ted uz ne tak pravidelne ze jedu normalne a neajednou prestane reagovat plyn rozvisti se kontrolky proste chcipne motor pockam treba minutku a potom nastartuju a jedu dal a to se stane treba za dalsich 20km a zase pockam a jedu mel sem podezrreni na palivovej filtr ale ten jsem dnes vymenil a po nakych 40km to kleklo 2x ale slo nastartovat hned nevite cim by to mohlo byt ?
Re: Vynechava 1.3BMM
a nestává se ti to po a nebo při průjezdu levou zatáčkou nebo na kruháčích? pokud jo tak vyčisti i hrubý filtr co je přímo na čerpadle a celý čerpadlo
kdysi se mi stávalo totéž a po týhle procedůře je vše ok
kdysi se mi stávalo totéž a po týhle procedůře je vše ok
-
lukina - FK
To ani ne je to ruzny i na rovine do kopce kdekoli v zatackach se to nestava na kruhaci jsem jeste teda zatim nezustal:).A jaky hruby filtr mam vycistit?
je to takový sítko co je dole přímo na vstupu na čerpadle takže pro vyčištění musíš vyndat čerpadlo z nádrže
-
Peca - FK
Cukne nekdy
Motor při zrychlení při každém stupni cukne trošku.nevíte jestli by nemohl byt už zasranej palivový filtr?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukne nekdy
No a kolik mas na ten filtr najeto??? Tezko ti takhle bez tohoto udaje muzem na to odpovedet. Ho jedine vymen a uvidis zda je to tim. Mohou to byt klidne i svicky kabely ramenko rozdelovace - palec a vicko apod.
asi tak, zkus ověřit věci jako svíčky, kabely, palec. A nic nezkazíš, když ten filtr paliva vyměníš..
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
nemik - FK
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 05. čer 2009 8:20:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Každých 60 tis. km
-
big.jedla - FK
A při kolika se mění reálně????? Existuje hafo lidí co ani neví že tam něco takového je...
já osobně vím, že těch 60 000km se nedá ani vydržet. Nejlepší je dodržet tak 30 000km a dát novej, je tam pěknej bordel. Sám ho měním ještě dříve raději, položka za pár kč..
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Návštěvník
jak moc je pracný vyměnit pal. filtr? musí se vypustit benzín z nádrže?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
nemusi jen ti trosku vytece z hadic/trubicek ale je dobre autem najet na kanal nebo aspon najezdy apod je upmisteni pod autem vlevo hned pred nadrzi resp 1/2 nad ni+-.
-
smazany clen - FK
A kde je?
jednou když mi měnili olej tak jsem se ptal zda mám vyměnit palivovej filtr a bylo mi řečeno že na felicii není 
Palivový filtr najdeš zespodu vozu před nádrží vlevo. Je schovaný za stínicím plechem nad výfukem. Pro přístup k filtru se musí stínicí plech sundat, drží jej speciální matice na sroubech, navařených na podlaze.
-
Hanz - FK
Při zatáčení chcípá
Ahoj, mam zajimavej problém... při zatáčení do táhlých zatáček treba nájezd na dálnici mi to chcípá, respektivě když chci přidat plyn tak se nic neděje a auto ztrácí výkon... neví někdo čím to?
-
rejpal77 - FK
Re: Cukání motoru (palivový filtr)
Čau prosím o radu,hledám palivový filtr a nevím kde přesně ho hledat
Dík
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukání motoru (palivový filtr)
rejpal77 :
jestli umíš číst tak si to přečti o dva příspěvky nad tebou . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda