V priebehu jazdy auto hocikedy strati vykon a aj pri podradeny a plnom zosliapnuti plynu ide ako na volnobeh, ziadna akceleracia, nic. Ked motor vypnem, chvylku postojim nastartujem a uz ide ako ma. Podotykam ze ked vsetko ide auto akceleruje vyborne, ako nove.
Pri pohynani obcas zacne skubat, na 1.ke dam plyn na plno auto vystreli-zbrzdi a to sa opakuje. Niekedy pomoze ked vymacknem spojku, vytocim motor na 4000 a tak sa pohnem, potom ide v pohode kym opat nestrati vykon.
Tieto straty vykonu su plne nahodile, niekedy to robi v kuse niekdy prejdem 20km a nic.
Vymenil som a nastavil (v servise) skrtiacu klapku + rozdelovac + palivovy filter a nic.
Diagnostika neukazuje ziadnu chybu.
Vie niekto poradit prip. mal podobny problem?
Dakujem.
Ztrata vykonu 1.6 MPi 55kw
Re: Ztrata vykonu 1.6 MPi 55kw
Zderec,zkusil bych změřit tlak paliv.čerpadla.Už sem se stím setkal,když se začalo přidírat čerpadlo,tak motor občas stratil výkon a někdy zdechl úplně.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
smazany clen - FK
OK, skusim premerat tlak paliv. cerpadla. Dik. Inac ked strati vykon a idem a vozidlo je v pohybe, staci vypnut zapalovanie, znova zapnut a znova na par minut ide normalne. Da sa nejako zistit ci nie je pokazena riadiacaa jednotka bez toho aby som musel kupit novu ?
-
Cartman - FK
No tak si jí pujč od někoho jinýho a uvidíš, ale ŘJ to myslím, že nebude.
-
stifler1 - FK
skus este sa pozriet na Hallov snimac (snimac otacok) bolo to tu toho popisane viacej o takejto zavade.