Otáčky visí
-
Cartman - FK
Otáčky visí
Zdravím.
Mám takovej problém, když sešlápnu plyn tak mi někdy zůstanou viset otáčky. Prostě mám nastartováno, sešlápnu plyn. pedál, otáčky se dostanou třeba na 2000 otáček, pustím plyn. pedál, ale otáčky jsou pořád 2000. Čím to může být?
Mám takovej problém, když sešlápnu plyn tak mi někdy zůstanou viset otáčky. Prostě mám nastartováno, sešlápnu plyn. pedál, otáčky se dostanou třeba na 2000 otáček, pustím plyn. pedál, ale otáčky jsou pořád 2000. Čím to může být?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Otáčky visí
Nemůže to být přidřeným lankem ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Těsně po nastartování mi to dělá taky. Stačí znovu víc přidat plyn, nebo kousek popojet a je to v normálu. Pravděpodobně by pomohlo základní nastavení, ale nenamáhám se. Dělá mi to od výměny akumulátoru.
-
tgfh - FK
Jak jsem byl chipovat auto (včetně vyčištění klapky) tak mi bylo řečeno, že po jejím vyčištění se musí provést restart jednotky, jinak budou špatně padat otáčky.
-
Cartman - FK
Atnarfus: Jj stačí znova přidat a je to.
tgfh: Jj čistil jsem klapku, ale jednotka se resetne sama, když je na delší dobu vypnutá baterka nebo ne?
tgfh: Jj čistil jsem klapku, ale jednotka se resetne sama, když je na delší dobu vypnutá baterka nebo ne?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jednotka se pravděpodobně restne sama a proto je potřeba znovu udělat základní nastavení. Mě odešla baterka a od té doby co jsem dal novou to dělá, protože na základní nastavení jsem se vybodnul.