Problém s autoradiem
-
Gorge00001 - FK
Problém s autoradiem
Čaute, mám v autě autoradio Sony, starší typ na kazety, ale hraje dobře, ale mám s ním problém, při větším volume se vypiná, protože dojde k poklesu proudu a to radio si myslí, že startuju, tak se vypne. Když mám zapnuté stěrače, topení a tak, tak stačí málo aby se vyplo. Nevíte někdo co s tím? Kámoš říká, že to mám špatně zapojené, ale vypadá to, že to jde z pojistkové skříně. Jinak si myslim, že je baterka v pohodě, startuju do 2 vteřin i v zimě. Díky za odpověď
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s autoradiem
kolik máš připojenejch repráků ? oni ty rádia nějak nemaj rádi 2ohm to je 2repro na kanál.jestli je to blbost ta mně někdo opravte čus.
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
a1ex - FK
mam takovej dojem, bude KO zesilovac. me delalo to samy taky stary radio na kazety od sony
-
Gorge00001 - FK
No mám připojené 4 repráky normálně jak mají být v isokonektoru, a zesák taky není KO, zkoušel jsem i jiné radio, novější na mp3 a dělá to to samé. To bude problém asi už někde u baterky, nebo dobíjení, ale těžko říct.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...no...tipoval bych spíš slabé kabely (napájecí) při větší hlasitosti má rádio vyšší odběr a kabely s malým průřezem nestačí rádiu dodat potřebný proud...proto se asi vypne...tak zkusit natáhnou tak 2,5qmm kabely.To samé ale platí o kabelech k repro
tam sice postačí 1,5qmm
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
smazany clen - FK
Měl jsem něco podobného nebo to samé. měl jsem pouze 2 repro ve dveřích a při větším volume mi radio prostě vyplo a hned naskočilo a pořád dokola dokud jsem to nedal na míň. Pak jsem natáhnul kabel od baterky přímo do rádia a přesalo to. Ale ted mám jiné rádio a zapojené stejně jako to předtím když se to samo vypínalo ale ted už to nedělá

-
Gorge00001 - FK
Tak díky moc za rady, už mám natáhnutý kabel od baterky přímo do radia a vypadá to, že je to v pohodě, akorát doufám, že se mi nevybije baterka
-
smazany clen - FK
-
Gorge00001 - FK
No, tak už s tím jezdím přes týden a baterka je v pohodě a radio taky