Klíče

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
smazany clen - FK

Klíče

Příspěvek od smazany clen - FK »

Ahoj...Mám takový dotaz...Jak sehnat druhý klíč.....Druhý klíč mám,ale jen s nim nastartuju tak hned chcípne..Zřejmě by potřeboval nakódovat..Ale je tu ještě jeden problém...Nemohu se přez vag dostat do budíků..Popřípadě bych koupil jinou spínačku s jinejma klíčema..Pomozte pls....Díky moc za radu nebo pomoc

Ladis
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Klíče

Příspěvek od 103457 »

V lepším klíčnictví ti ho udělaj cca 1000,-Kč , výměna spínačky ti nepomůže, jelikož toto má na starosti imobilizer, to není vada klíče, ale čipu v klíči.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Druhý klíč mám,ale ten druhý po nastartování hned chcípne...Takže asi potřebuje nějak nakódovat aby to fungovalo,male přes vag se nedostanu do budíků :-((...Výměnou spínačky jsme myslel že budu mít dva klíčky který budou hned fungovat...Nebo ne??
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Ne, představuješ si to jednoduše. To, že ti motor chcípne dělá ŘJ motoru. Nedostává signál z imobilizeru, který je v palubce za budíkama a snímací kroužek imobilizeru je navlečený na spínačce. Snímací kroužek imobilizeru zase nedostává signál od čipu, který je v klíči.
A ten ty máš v háji, takže potřebuješ nový čip do klíče, který ti prodají a nakodují podle starého funkčního klíče v klíčnictví.
Když koupíš jinou spínačku s jinejma klíčema, tak je ti to prd platný jelikož ty klíče v sobě budou mít sice funkční čipy, ale nakodovaný na jinej imo. Tak ti to bude dělat to samé, jen nastartuješ a hned to chcípne. Opravit nebo překodovat starý čip nejde, vždy se musí použít nový.
Rozloupni svůj nefunkční klíč vejpůl a najdeš v něm malý černý hranolek a to je ten čip, kterej ti nefunguje.
Měl jsem podobný problém, jen s tím, že mi klíč začal blbnout, vždy jednou za čas nešlo nastartovat, musel jsem několikrát vyndat a zandat klíč než se chytnul.
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

bacha taky aby to nebyl klíč jen k odemčení, dostal jsem k feldě 4 klíče když jsem jí kupoval, ale jen dva byli s imo, zkus jestli jde rozdělat ten klíč, jestli ne, tak je bez imo...
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Nový klíč ve značkovým s imobilizérem stojí 750, pokud máš ten kovovej štítek s kódama. Nakódování klíčku by mělo být v lepších servisech zdarma. Pozor na ty zámečnictví různě v tesku a globusu, tam tě akorát odrbou o prachy a ještě tomu nejde věřit. V Globusu mi ten klíč nabízel za 1300.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

odkad jsi?znam kram v praze,cena 900,das mu klic a on udela kopii vcetne imobilizeru.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Mám takový dotaz. Segra, když si koupila feldu dostala jen 1 klíček a bez toho kov. štítku. Nevíte teda, kde udělat co nejkvalitněni další klíč (nejlépe za rozumnou cenu), když má i imobilizer v autě? Díky za rady
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

zajeďte k nám do prodejny. děláme klíče :) za velmi pěkné ceny. čipovačky máme, frézy jsou zkalibrovaný a čekaj na vás. a kdyby ne, tak do litra byste se měli vejít v celý čr
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Ladis - předně by to chtělo zjistit, jestli v tom klíči vůbec nějaký čip je (jestli to není jen na nouzové odemykání jako mám jeden takový třeba já v peněžence). Dále by se mělo zjistit, jestli to je čip "natvrdo" (orig. z fabriky), nebo překódovatelnej. Překódovatelnej ti nakódujou podle toho funkčního klíče. Čip "natvrdo", jde přiřadit VAGem k tomu funkčnímu - immo bude "rozumět" oběma klíčům i když každej klíč bude mít jinej kód. K tomu je potřeba znát pin ŘJ, ale dá se zjistit. Mě kdysi vypomohl Luka$ - zjistil po kabelu pin a pak mi oba klíče přiřadil...furt mu dlužím eště lahvičku slivky...ostuda...
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Jo ten klíč jsem nechal dělat v Pardubicích v autoprodeji Dukla. Ten Globus jsem taky myslel pardubickej.
Loga - FK

Příspěvek od Loga - FK »

Potřeboval bych jen naklonovat čip (v horším případě by mi stačil jen další čip - spárovat bych to nějak zvládnout mohl), kde to v Praze nejlevněji pořídit?
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

RENESANCE na Moskevsky ;)
Loga - FK

Příspěvek od Loga - FK »

Díky, předpokládám, že je to toto. Na stránce jsem ale cenu klíče na felicii (popř. čipu) nenašel, kolik to tam tedy stojí?

\\edit Maty: odstraněna citace viz. pravidlo č.4 !!
Loga - FK

Příspěvek od Loga - FK »

Tak jsem se jich ptal a klíč za 1600,- to nezní moc levně.
Loga - FK

Příspěvek od Loga - FK »

V Praze jsem nejlevněji sehnal u této firmy: http://richtersro.cz/cs/kontakt.html za 850,- s čipem. Popřípadě v Hornbachu (to je možná i od stejný firmy, a teda minimálně v Řepých) za 900,-
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

Já bych vám to udělal za 500,- ale jsem z Mostu
sawier - FK

Příspěvek od sawier - FK »

snad nebude vadit kdyz se pridam k tomuhle tematu, mam dotaz ohledne klice, kdyz bych chtel do oldface klic z new face takovy ten placaty, pujde to? samo kdyz bych mel uplne kompet vsechny zamky i imobilizer
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 08. bře 2011 12:38:43, celkem upraveno 1 x.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Špatný téma, řešení už tu je a ANO, půjde to:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... AF#p163312
Odpovědět