Koupě Felicie combi 1.6 rok 97-prosím o radu

MPi 1AV
AEE
Rada - FK

Koupě Felicie combi 1.6 rok 97-prosím o radu

Příspěvek od Rada - FK »

Chci Vás poprosit o radu, mám možnost koupit Felicii combi 1.6 rok 97,najeto 260 000km, pravidelně servisovaná, vyměněná celá řídící jednotka,má to servisku, ve výbavě je servo,2 airbagy,střešní okno atd.Co mě říkal prodávající, tak mu prý na přístrojové desce občas problikává mazání.Byl s tím v servisu, vyměnili mu čidlo olejové ale stejně to prý problikává.V servisu nevědí co s tím může být.Prý tahle závada už tam je 5 let.Tak se Vás chci optat, zdali ta koupě je výhodná, jestli ten motor ještě něco vydrží při těch kilometrech abych pořád do toho necpal peníze. Díky všem za rady. SPĚCHÁ.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Felicie combi 1.6 rok 97-prosím o radu

Příspěvek od 103457 »

Těžko takhle říct, když nenapíšeš víc , ani cenu a nepošleš foto. Problikávání kontrolky oleje je celkem častý jev, na vině může být opotřebované čerpadlo, nevhodný olej nebo nekvalitní filtr. 260 tis není zase tolik, viděl jsem feldu s půl mega a jezdila celkem dobře, záleží ovšem, kdo s tím jezdil.
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Pokud je pravidelně servisovaná, myslím, že se, co se týče motoru, není čeho bát, ikdyž nějaké ty opravy tam asi padat budou. Trošku se ji chytla koroze, ale tak snad by se to dalo nějak pořešit. Prostě cena je odpovídající stavu. Výbava pěkná, btw. to s tím problikáváním mazání, dal bych tam olejový filtr MANN a nalil pořádný olej. Pokud by to nepřestalo tak na tom asi není nejlíp olejové čerpadlo.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Za tuhle cenu je dobrá. ;)
Rada - FK

Příspěvek od Rada - FK »

Já mám strach jenom z těch kilometrů, jinak říkal že všechno co se na autě dělalo může doložit papírama.Ráno tam mám být kolem osmé pro ni. Nevíte kolik bude ta Ekodaň?dik
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

3000
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

260k je na Felicii obecně dost, ale záleží kdo s tím jezdil. Služební Feldy jsme prodávali s 200k km a už to za moc nestálo. Motor šlapal jako nový, ale mělo to prosezené sedačky a řada věcí už nefungovala jak měla. Přitom se s autama jezdilo jenom na dálky. Já bych si tehdy nekoupil ani jednu z nich. Přitom to bylo taky pravidelně servisované... Na každé bylo několik věcí + nutná generálka podvozku.

S tímhle nájezdem už fakt záleží na jednotlivém kusu a jak s tím majitel zacházel.
feli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feli »

Přesně tak,ale za tu cenu je dobrá.Motoru bych se taky nebál a nějakých 260tis km... když je včas měněn olej atd.Tak bych se nebál,taky sem viděl 1.3 s 466tis.km a byla policejní jezdí pořád.Jen ta koroze nás asi všechny zabíjí :roll:
felicie?........mám je prostě rád
Rada - FK

Příspěvek od Rada - FK »

Tak,už ji mám doma.Jezdí dobře na to že má tolik nalítáno.Jenom se mně zdá že servo je nějak hodně slyšet.Jinak podle servisky a všech dokladů co bylo kdy děláno,mně dal.Před měsícem prej musel vymněnit chladič,tak dal nový.Má to i vyhřívání sedaček.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak vítám mezi šťastnejma felďanama. :P
Rada - FK

Příspěvek od Rada - FK »

Díky ;)Jojo před tím jsem měl za auto OCTAVII RS 1.8T.rok 2001.Ale musel jsem se jí vzdát,potřeboval jsem peníze na barák.A narodila se nám holčička.Tak že nějakej tuning musel jít stranou. proč mě sem nejdou dát nějaké fotky?
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Ty kola v bílé barvě vypadají pěkně ;)
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Rada - FK

Příspěvek od Rada - FK »

jojo byl to muj Mazlík ;)
Odpovědět