kola

davkovar

kola

Příspěvek od davkovar »

ahoj,
Prosím o radu nějaká kurv.. mi přes noc ukradla kola na feldě. Jde to nějak zjistit je něco vyraženo na disku? :x Myslím že je to zbytečné hlásit policii
Dexter - FK

Re: kola

Příspěvek od Dexter - FK »

to opravdu nemá cenu, na kolech je vyraženo to co na všech ostatních stejnýho typu co jsi měl, nijak nikomu nedokážeš kdybys je našel že jsou právě tvoje.
Dandula007 - FK

Příspěvek od Dandula007 - FK »

Tak to je mazec :!: To ti to hodily na zem, nebo na špalky :?: Kola jsou asi nenávratně fuč, pokud je nemáš sám speciálně poznačené. A flojdi ti moc nepomůžou, maximálně to sepíšou a za měsíc dostaneš obsílku, že to dávají k ledu :cry: Podobnou zkušenost měl kamarád a pak jsme jezdily a sami hledali, kola měl stříknutý na zlatou, ale stejně jsme ho..o našli :!:
davkovar

Příspěvek od davkovar »

no právě a jak to dokážu vždyt jich je tisíc kusů
Bubacek077 - FK

Příspěvek od Bubacek077 - FK »

kde se ti to proboha stalo?
davkovar

Příspěvek od davkovar »

Dali mi to na cihle a stalo se to na ulici před barákem, kola byli nastříkany klasicky stříbrnou tak jak to bývá, já jsem to nehlásil to vážně nemá cenu :cry:
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Je to blbý ale kola fakt těko dohledáš . Kámošovi takhle očesali Golfa . Policajti jak už tu bylo psany , že to dali k ledu . Ti nepomůžou .
Bubacek077 - FK

Příspěvek od Bubacek077 - FK »

omg jasně že před barákem, ale kde ptám se? alespoň okres
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Jo krade se všude a všechno . Dcera byla včera na nákupu v Tescu v HK zamkla kolo ke stojanu jedním zámkem a druhým zadni kolo k rámu .
A když se vrátila tak nenašla ani kolo ani zámky .Kamera zachytila zloděje jen ze zadu jak kolo tlačí pryč . :x
Lámat ruce parchantům.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
davkovar

Příspěvek od davkovar »

okres Prostějov kraj Olomoucký
Odpovědět