jede,ubere a pak zase jede:(
-
tomakecTDPV
jede,ubere a pak zase jede:(
Zdravim vsecky,o5 mi nastaly u me felicie drobne problemy,nevim,cim to muze byt,jiste podezreni diky ka-spelovi mam,ale chci si to potvrdit,jestli se vam tohle taky nestalo,proste jedu a auto pravidelne cca po 5sec intervalech ubere plyn,je temer mrtve a za 2sec to zase zrychluje,proste dela to takhle uplne pravidelne,na benzin i lpg,pri vyrazene rychlosti,kdyz dam plyn na 3000ot,tak po tech 5sec spadnou otacky temer o 300,motor ma divny zvuk a po 2sec se to zase rozjede,je to velmi neprijemne s tim takhle jezdit,kor pri predjizdeni,budu desne rad,kdyz mi nekdo poradite,co s tim,jinak klapka naprosto cista,vsecky kontakty vsech cidel ocistene a prostrikane sprejem na kontakty,nevim cim to,moc vam dekuju za odpovedi.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: jede,ubere a pak zase jede:(
Napíchnout diagnostiku a jezdit a koukat na graf. Je velká šance, že se tam něco ukáže. Jestli už není něco zapsaného v paměti závad.
-
tomakecTDs
Zdarec.jasne,na diagnostice sem byl,i s timhle problemem,zadna chyba,jen nahodile chyby,jako ukostreni vstriku a vstriky valce 1,2,3,4....ale to byly pouze nahodile chyby,po prepnuti na LPG vstriky jako stala chyba(se pri LPG vypinaj)...jinak vstriky sem dal novy,dokonce klapku a problem stejny.....na benzin mi to dela to,ze kolisaj otacky,pohupuji se a kdyz motor vytocim na libovolne otacky a drzim porad stejne pedal,otacky klesaji,klesaji,az motor chcipne...na LPG t nechcipa,poze se ty otacky houpou sem a tam,porad dokola pravidelne....zrejme zavadu nezjisim,tak uz si na to zvykam...ale kdyby ste na neco prisli,bylo by to super!! 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mi neříkej, že za jízdy se na diagnostice něco neukáže. Nemyslím zápis do paměti závad.
Když budeš koukat na signál z lambdy, tak tam musí být něco divnýho. Jestli tuhle závadu dokonce předvedeš i na místě, tak schopný diagnostik musí něco naměřit i v dílně.
Když máš otevřenou klapku a otáčky přesto padají, tak v tu chvíli museji něco naměřit. Nespálené palivo, chudou směs...
Když budeš koukat na signál z lambdy, tak tam musí být něco divnýho. Jestli tuhle závadu dokonce předvedeš i na místě, tak schopný diagnostik musí něco naměřit i v dílně.
Když máš otevřenou klapku a otáčky přesto padají, tak v tu chvíli museji něco naměřit. Nespálené palivo, chudou směs...
-
Teea - FK
Pokud spadne i otackomer se zarazenou rychlosti videl bych to na halluv snimac otacek na prevodovce. Nebo jeho kabelaz.
M.
M.
-
stifler1 - FK
Na prevodovke nie skor v rozdelovaci tam ho ma aspon 1.6 oproti 1.3
-
Teea - FK
Jaj nevsim sem si ze jde o 1,6 nicmene to ze to muze byt haluv snimac je stale aktualni. Navic ten se v zavadach neobjevi protoze kdyz je motor vypnuty objevuje se tam jako chyba vzdy. Jedine ze by se hlidaly jeho hodnoty behem jizdy.
-
smazany clen - FK
Problem vyřešen,urvany jeden dratek od Lambda sondy,po zaletovani nadherny volnobeh i tah,parada,konecne vyreseno
...ale pritom na VAG se prej lambda jevila jako ok....nechapu,ale hlavne,ze je to vyresene.
-
tgfh - FK
Tak to je zvláštní, mám podobný problém, VAG čistý, ale sem tam se mi stane, že Felda přestane táhnout a po 1-2 sec zase začne.
Když se to stane jak mám vyřazeno tak to zdechne. Budu to mít asi taky v kabeláži. O prázdninách se na to určitě zaměřím.
Když se to stane jak mám vyřazeno tak to zdechne. Budu to mít asi taky v kabeláži. O prázdninách se na to určitě zaměřím.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Letování drátků od lamdasondy není moc spolehlivé. Dráty se brutálně smaží, proto mají taky speciální izolaci. Spoj je potřeba zamáčknout kleštěma do dutinky.
-
Návštěvník
tiez riesim obdobny problem
piatok rano chytila a zhasla, dalsie pokusy neuspesne, kupene nove cidlo otacok, nic, druhy klucik nic, poistky ok, po klepnuti na rele cerpadlo to chytilo a z biedou islo, v otackach vynechavalo,
nove relatko, bez zmeni, vytiahol som palivove cerpadlo(pôrod pri plnej nadrzi), zistene rozpadnute tesnenie cerpadla, vymenene za nove 20€ sitko ciste, po spetnej montazi zatial slape ok.
spravena kontrola cez vag, chyba chudobna zmes, vymazane, tak som este vycistil klapku bez resetu, volnobech ok, rozmyslam nad vycistenim nadrze, lpg je namontovane od 2000.
1,3mpi
piatok rano chytila a zhasla, dalsie pokusy neuspesne, kupene nove cidlo otacok, nic, druhy klucik nic, poistky ok, po klepnuti na rele cerpadlo to chytilo a z biedou islo, v otackach vynechavalo,
nove relatko, bez zmeni, vytiahol som palivove cerpadlo(pôrod pri plnej nadrzi), zistene rozpadnute tesnenie cerpadla, vymenene za nove 20€ sitko ciste, po spetnej montazi zatial slape ok.
spravena kontrola cez vag, chyba chudobna zmes, vymazane, tak som este vycistil klapku bez resetu, volnobech ok, rozmyslam nad vycistenim nadrze, lpg je namontovane od 2000.
1,3mpi
tomakecTDPV píše:Zdravim vsecky,o5 mi nastaly u me felicie drobne problemy,nevim,cim to muze byt,jiste podezreni diky ka-spelovi mam,ale chci si to potvrdit,jestli se vam tohle taky nestalo,proste jedu a auto pravidelne cca po 5sec intervalech ubere plyn,je temer mrtve a za 2sec to zase zrychluje,proste dela to takhle uplne pravidelne,na benzin i lpg,pri vyrazene rychlosti,kdyz dam plyn na 3000ot,tak po tech 5sec spadnou otacky temer o 300,motor ma divny zvuk a po 2sec se to zase rozjede,je to velmi neprijemne s tim takhle jezdit,kor pri predjizdeni,budu desne rad,kdyz mi nekdo poradite,co s tim,jinak klapka naprosto cista,vsecky kontakty vsech cidel ocistene a prostrikane sprejem na kontakty,nevim cim to,moc vam dekuju za odpovedi.
zdarec, měl jsem taky takovej problém,ale nedělalo mi to pravidelně.Sem tam , Zjistil jsem, že se mi do rozdělovače dostává olej, vymenil jsem ho i svíčky....a zatím klid!!!
favorit lpg, rapid lpg , felicie 1.3 lpg , octávie 2.0 combi lpg , felicie 1.6 lpg