Opotřebení držáku převodovky
-
gerrik - FK
Opotřebení držáku převodovky
Jak hodně máte opotřebené gumy v držáku převodovky? Mně tam zbývá cca mm gumy z každé strany, to je už asi na výměnu, co?
-
gerrik - FK
Re: Opotřebení držáku převodovky
Co spodní? Funkci asi plní, žádné rány nejdou, otázka jestli tam už není větší vůle i v uložení motoru, pak můžou praskat parohy, ne?
Tak polámané parohy sem viděl jedině po havárce,při normál provozu se to zlomit snad ani memože i když je silendblok hodně vyčvachtaný.Totˇ můj názor.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
A kolik máš najeto vůbec?
Já mám cca 150tis. a štve mě zvětšující se hlučnost celého agregátu pronikající do interiéru. Tak jsem uvažoval v první řadě vyměnit zavěšení.
Já mám cca 150tis. a štve mě zvětšující se hlučnost celého agregátu pronikající do interiéru. Tak jsem uvažoval v první řadě vyměnit zavěšení.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
Nonamed - FK
a o kterejch se teda nakonec bavíte? jaksi je tu rozpor mezi horním zavěšením převodovky (takový to hranatý nad převodovkou) a záchytem reakce agregátu (pod autem vedle řadící tyče)
Gerrik se baví o horním zavěšení.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
-
gerrik - FK
Přesně tak, horní uložení. Mám více opotřebenou stranu blíže k chladiči, je tam cca 1-2 mm ty gumy. Ta druhá strana je ok.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Jo to myslej 
btw pokud se ti zda vymackany tak ho kup, stoji kilo a vymena trva tak 20 minut max
btw pokud se ti zda vymackany tak ho kup, stoji kilo a vymena trva tak 20 minut max
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
jojo, je docela znát když dá člověk novej, já ho taky budu dávat novej, už začíná být omačkanej. Stačí podložit menším heverem a jen dva šrouby a je to dole...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!