výměna zadních světel
-
Matalion - FK
výměna zadních světel
možna to tay někde byllo ale nenašel jsem. chchi se zeptat seriova zadni svetla jsou lepena?? nebo svarena k sobe?? koupil jsem si nove svetla ne cele pouze tu krustu a nevim jak mma sundat ty puvodni. zkousel jsem horkou vodu ale kde nic tu nic. najde se nejaky jiny zzpusob nez vymlatit puvodni?? diyk moc za veskere rady
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna zadních světel
Pokud myslis ty sklicka tak ty musis rozbit, ale bacha ten spodni vlnovej plast pod tim sklem neposkoruj.
-
Collin - FK
To je stejná piplačka jako s přední blinkrem.. Zkoušet nahřát nebo rozbít.. V tvém případě když máš nové o nic nejde..
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Peknej popis mas zde:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=453
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=453
-
Matalion - FK
predni blinkry mi odpadly samy bez problemu takze mam jak puvodni tak nove
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo musíš opatrně origo sklo vylámat, potom brousit a brousit a brousit a brousit ty zbytky, aby ti sedli nová skla a potom je velmi dobře přilepit silikonem a pak se ještě moc a moc modlit, aby jsi to udělal dobře a neteklo ti do nich, neboť potom můžeš začít na novo. Takže já radím vyprdni se na to, za tu námahu to nestojí. Prodej ty skla a kup celý lampy. 
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Pry to drzi jak bejk. Zkusit to muzes, ale myslim ze uz je stejne lepit zpet nebudes.
Naposledy upravil(a) MajklGT dne úte 23. čer 2009 19:40:43, celkem upraveno 1 x.
-
Collin - FK
Tak o já snima bojoval ale prohrál sem to..
Nechal sem je teda tak jak jsou z výroby..
-
Matalion - FK
jejda vidim tady same veci co jsem nechtel slyset. no kazdopadne jsem se rozhodoval mezi celejma svetlama a jen krytama myslel jsme ze to pujde jednoduse no asi to vyzkousim kdyz tak koupim nove mno...
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budes kupovat cela tak ber s homologaci. Jinak nevim co na to policajti.
-
Peca - FK
já mám na kouřových napsané E14.Je to ta homologace?
Protože jednou sem viděl i E8 tak proto se ptám 
-
Matalion - FK
ja mam take E14 kazdopadne si mylsim ze ty moje splnuji vse co maji splnovat mam ty cervene a uprotred ten bilej pasek. vyrabi to firma Diamond která vyrábí mlhovkky koncová světla atd i na jiná auta. Fabia octavia atd. samotnou firmu jsem ale nedohledal
-
Matalion - FK
aaa pozor firma Diamond je Čínska firma takze svetal oznaceny atestem muzou byt, ale musime to brát v uvozovkách
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Diamond jsou číňani co vyráběj náhradní díly ke všem novějším škodovkám
Mám od nich přední skla do světel a nemůžu si stěžovat...jeden čas jsem od nich chtěl ty tmavý zadní světla ovšem zůstanu u origo světel - stejně se musí svítit a je to akorát návnada pro švestky 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, čína dělá mraky ND, používat se můžou, akorát mají menší životnost. Na těch světlech je atest E14 a nikoli českej E 8, ale to nikdo nezkoumá, já s nima prošel i na STK
E je je globální evropská homologace takže pokud tam bude jakýkoliv číslo u E tak není problém s tím v evropě jezdit
trochu pro osvětu.
http://www.gamakladno.cz/index.php?disp ... shw=100014
http://www.gamakladno.cz/index.php?disp ... shw=100014
-
Matalion - FK
chlapi at jsem chtel nebo ne vzal jsem flexu a udelal jsem prvni zarez do starych svetel a pak jsme pokracoval dal a dal kombinackama nejhorsi bylo oddelat ty malinke kousicky prilepene primo k tem parabolam ale nejakm zpusobem jsme to zvladl trvalo to dlouho ale slo to jedna vec je jista ze cinani udelali na pohled peknou kopii ale co se tyce presnosti tak to uz je nezajimalo vubec to nesedi no uvidime nejak uz to budu muset vymyslet
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Matalion: furt lepší než to co se stalo kámošovi..ten si koupil přední kapotu z číny a než nasadil tu novou tak prodal starou a borec mu s ní odjel a po nasazení nový zjistil že ta čínská nepasuje a byl v řiti
jo čínani jsou borci