Doba schnutí laku
-
Netmankopr
- Kontaktovat uživatele:
Doba schnutí laku
Chci se zeptat, jak dlouho ma schnout autolak? Nechaval jsem si namichat do spreje na nalakovani masky a po tydnu a pul schnuti, kdyz jsem ji polozil na travu, se mi do ni ta trava otlacila tak ze uz to ani nejde rozlestit. Je to normalni nebo je spatne namichany lak?
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doba schnutí laku
Týden a půl je fakt hodně.Mě tenkrát taky zprasily sprej,takže bych to tipoval spíš na tohle
problém je v tom že když si necháte namíchat barvu do spreje a neřeknete že do toho chcete rovnou i tužidlo tak se stane tohle
bez tužidla barva jen uschne ale je stále měká až skoro gumová takže se do ní cokoliv otiskne
bez tužidla barva jen uschne ale je stále měká až skoro gumová takže se do ní cokoliv otiskne
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já to nikdy nikomu nemusel říkat a dal mi tam rovnou i tužidlo
i tady se to už naučili dávat automaticky ale jednou kdysi jsem to neřekl a ani jsem o tom nevěděl a ta barva je gumová ještě teď po několika letech
-
Netmankopr
- Kontaktovat uživatele:
Na faktuře jsem měl i nějaké tužidlo do spreje, tak to by mělo být ok ne? Jinak hlavní dotaz teď je co s tím? Může se to přelakovat znova (samozřejmě když to trochu zbrousím) nebo se to musí obrousit až na plnič?Raceman píše:problém je v tom že když si necháte namíchat barvu do spreje a neřeknete že do toho chcete rovnou i tužidlo tak se stane tohle
-
Netmankopr
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně tam mám "Tužidlo UD429 1K do sprejů, 0,04l"
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš tam zapoměl tužidlo dát a nebo bylo silně po expiraci.
Musíš to sundat uplně a rači zbrus i základ...je to jistota že nová vrstva bude držet.
Musíš to sundat uplně a rači zbrus i základ...je to jistota že nová vrstva bude držet.
Evoluce včely http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=26

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!
-
Netmankopr
- Kontaktovat uživatele:
No tak jak to tak čtu, hodím to radši nějakému profíkovi...Chtěl jsem to udělat sám, že z té zavařené masky budu mít větčí radost, ale už na to nemám nervy..Každopádně dík za rady.monccou píše:Nejspíš tam zapoměl tužidlo dát a nebo bylo silně po expiraci.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Mi lak ze spreje tuhl 24 hod. zhruba tak nějak normálně jak z pistole.Pak byl tvrdý.Nevím jak je to s tím tužidlem,ale po delší době by ten sprej přece zatuhnul.Já po půl roce jsem ho použil znovu a byl ok...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tátovi tenkrát taky zapoměl dát tužidlo do spreje.Furt to bylo živý,pak vznikla taková mapa,no ale nechali jsme to a nedávno jsem to se sousedem lakoval pistolí a normálně jsme ten starý nástřik po 2 letech sundali ředidlem C 6000 a pak stříkli plnič a barvu
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
Profíkovi to nechávat nemusíš...je to jednoduchá práce na 30minut.Netmankopr píše: No tak jak to tak čtu, hodím to radši nějakému profíkovi...Chtěl jsem to udělat sám, že z té zavařené masky budu mít větčí radost, ale už na to nemám nervy..Každopádně dík za rady.
Evoluce včely http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=26

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zatím mám kliku menší opravy dělám kupovaným sprejem a zatím sem vždy chytil odstín .Jak na staým autě tak i na feldě. 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda