samonavíjecí pásy
-
sword - FK
samonavíjecí pásy
Prosím Vás neopravovali jste někdo náhodou samonavíjecí pásy. Nejde mě vytáhnout a nemůžu pochopit ten mechanizmus. Navíjení by chodilo,ale nejde mě vytáhnout pás.Děkuji za rady pokud jsou 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: samonavíjecí pásy
Na to aby fungoval - sel vytahovat musi byt v urcite spravne poloze !! nevim ted presne jak je to u feldy zda musi byt presne vodorovne nebo pod urcitym uhlem (ani zda myslis predni nebo zadni) tak pozor na to.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti nejde odmontuj ho a zkoušej úhly... já si tak musel jeden pás vypodložit pač v přímém nešel, odšrouboval jsem ho a zkoušel ho různě naklánět než šel a pak v tom úhlu se namontuje zpět... jinak vevnitř je navinutá pružina, jak to rozděáš může se ti to celé rozletět a pak je celkem sranda to motat zpět...
-
sword - FK
raimmi s tou pružinou už se to stalo to byl šrumec to ani nevyletí tak moje stará,když ji něčím vytočím, ale vzal jsem rukavice a zdařilo se:-) , ale vůbec jsem nevěděl,že pás musí být v určité poloze ,aby šel odmotat a to je jako pravda? Jak teda zkoušet starší pás? Jedině ho zkusit namontovat do vozu?A nebo je jiný ještě způsob? 
-
pepanjede
Jak již bylo řečeno, pás musí být v přesně dané poloze, aby šel vymotat. Je to z toho důvodu,... když jdete například s autem přes střehu, tak se pásy zaseknou a podrží vás...
.