Chrastí mi 1.6
-
Monstrak - FK
Chrastí mi 1.6
Nevíte čim by mohlo být takový nepravidelný cvakání, chrastění, nevim pořádně jak to nazvat. Dělá to jen na volnoběh, po namáhavější jízdě a nebo když je auto z kopce (předkem dolů) dělá to už asi půl roku a zatim jsem se o to nezjímal (nevědomost je sladká) bál jsem se co to bude 73000 najeto
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chrastí mi 1.6
nebude to spojkový ložisko? Zkus přišlápnout spojku, jestli to při volnoběhu přestane chrastit.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
U Feldy ráda chrastí i převodovka, Opět to utichne když vyšlápneš spojku, nebo když zkusíš bez sešlápnutí spojky zařadit pětku.
-
Monstrak - FK
Tak je to spojkový ložisko, když sešlápnu spojku tak to přestane. Při příští výměně oleje nechám dát novou spojku.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Na ten pokus zařadit pětku při nesešlápnuté spojce to nereaguje?
Když chrastí převodovka, tak samozřejmě taky přestane po vyšlápnutí spojky.
Když je to spojkové ložisko, tak to utichne i při lehkém sešlápnutí spojkového pedálu. Aby přestala chrastit převodovka, tak musíš sešlápnout spojku úplně.
Když chrastí převodovka, tak samozřejmě taky přestane po vyšlápnutí spojky.
Když je to spojkové ložisko, tak to utichne i při lehkém sešlápnutí spojkového pedálu. Aby přestala chrastit převodovka, tak musíš sešlápnout spojku úplně.
-
Monstrak - FK
To zařazení jsem taky zkoušel nepomáhalo,přestává to jen při sešlápnutý spojce (sílu jsem nezkoušel) když jí pustim hned se to vrátí
asi to bude ono
-
vitanek-best - FK
mě to dělá též. Po sešlápnutí spojky přestane. V servisu mi řekli, že to bude ložisko převodovky. Říkali že práce je to dementní a že za to chtěj 2000Kč. Je to moc nebo normál na Liberec?? Děkuji
p.s.: spojkové ložisko e.e. Nechával jsem nedávno dávat novou spojku a nic se nezměnilo, ikdyž jsem to dotyčnému říkal.[quote][/quote]
p.s.: spojkové ložisko e.e. Nechával jsem nedávno dávat novou spojku a nic se nezměnilo, ikdyž jsem to dotyčnému říkal.[quote][/quote]
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsem si myslel taky když mi to chrastilo, vyšlápl jsem spojku a přestalo, udělala se spojka a ložisko a chrastí to dál... je to ta převodovka... ale jeden mechanik mě říkal že to ničemu nevadí...Monstrak píše:Tak je to spojkový ložisko, když sešlápnu spojku tak to přestane. Při příští výměně oleje nechám dát novou spojku.