Sklo mlhovky
-
tgfh - FK
Sklo mlhovky
Prosím Vás, prasklo mi sklo levé mlhovky, hledám na netu nové, koupil bych obě dvě, protože skla už jsou i tak po těch 10 letech trošku škaredé, vypadalo by to asi blbě, kdyby se jedno lesklo a druhé ne.
Na Aurku jsem skla našel, ale DIAMOND (Čína), ideální by bylo kdyby se dal koupit SATURNUS (originál), jenže od toho jsem našel jen celé mlhovky. Pomůžete mi s hledáním, nebo mám zajet na vrakoviště či koupit Čínu? Díky
Na Aurku jsem skla našel, ale DIAMOND (Čína), ideální by bylo kdyby se dal koupit SATURNUS (originál), jenže od toho jsem našel jen celé mlhovky. Pomůžete mi s hledáním, nebo mám zajet na vrakoviště či koupit Čínu? Díky
-
Honza9007 - FK
Re: Sklo mlhovky
Ahoj, nějak se to tady řešilo. Myslím, že víc bude vědět Aleš (Spirus). Pokud si dobře vzpomínám, tak se na těch newface mlhovkách nedalo vyměnit jen sklo, ale celá mlha. Ale přesně to nevím, nerad bych kecal. Ale Aleš tohle řešil; nebo o tom ví mnohem víc než já 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jestli to jsou ty hranatý tak jsou tady ale Čína.
http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2396
http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2396
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Ma ty kulaty a ty je lepsi vymenit za cely kus.Ty sklicka,kdyz sezene se lepi.U stary tvare,tedy ty hranaty je to v poho vymenit. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
tgfh - FK
Tak to jste mě moc nepotěšili
koupím teda celé mlhovky, ta prasklina je velká přes celou mlhovku, na druhou stranu, když na ni člověk neupozorní tak je to přehlednutelné.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
No nepotesil jsem te,ale srat se s lepenim apod.tedy v tom pripade,ze ty sklicka sezenes,podle mne nebude takovy jak z vyroby. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
mr.Freak - FK
ty sklíčka je pakárna vyndat (stara tvar)...lepsi je dat novou mlhovku, ale lepsi je origo mlhovka, do tech cinskych z OBAutodily si musis vyvrtat diru na sroubek, je tam jen jedna dirka
-
gerrik - FK
Už se to tady někde probíralo, zas to není taková pakárna, rozbít stávající kruhová sklíčka a vlepit nové (teda pokud se seženou). někdo to tak udělal a byl celkem spokojen
-
smazany clen - FK
Ano měnil jsem ty kulaté skla, 20 minut, a na není co dělat.Staré jsem rozbil vyčístil jsem objímku a vlepil nové. Nebyly žádné problémy.
-
smazany clen - FK
Jo tady je link. http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... 2qeg7e1ea7
-
gerrik - FK
Já myslím že stačí nějaký odolný silikon, musí být mrazu a vlhkovzdorný
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Skla na hlavní světla u Favorita lepívám běžně transparentním silikonem a drží to perfektně. Je to úplně obyčejný univerzální silikon.
-
smazany clen - FK
Lepidlo neboli tmel jsem koupil v OBI Stojí ani né 200 Kč. Je bezbarvý. Je jich tam dost na výběr, jenom si musíš přečíst k čemu to je.
-
smazany clen - FK
Nic se nemlží. Tim způsobem mám dělané i hlavní světla. Bez žádnych problému. Ale upozorňuji že by se to nemělo lepit normálním silikonem.Dopručuji koupit tmel na bázi polyuretanu. Dostane to koupit taky v Obi . Baumax, atd. a v eshopech je toho taky dost. Po ůpravě jsem za 15 minut odjížděl.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Bych vyměnil celou mlhu.Diamond stojí pár korun a kvalita je překvapivě dobrá.Vlastní zkušenost.Už jsem jich pár montoval a v poho.
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
ozivim starsi tema... jde nejakym zpusobem odlepit sklo na mlhovkach na stare tvari (hranate mlhy) aniz bych bych sklo nerozbil? Potrebuji sklo odlepit od plastu a pak ho zase prilepit.. zkousel to nekdo?
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Dělal jsem to, už jsou to ca čtyři roky. Odlepit zbytky skla byla dost piplačka, ale šlo to. Nové sklo jsem koupil ve škodovce za 200 Kč.
Největší problém byl se zarezlými šrouby, které jsem ukroutil a musel je z plastu odvrtávat.
Největší problém byl se zarezlými šrouby, které jsem ukroutil a musel je z plastu odvrtávat.
-
buldozer4
Měnit skla v kulatých mlhovkách není zadný problém.Proč to tak zveličujete.Za necelou hodinu jsem je měl vyměněné. Skla jsem měl oprskané od svařování, (koupil jsem už je tak). Kladivečkem jsem rozbil skla, šroubováčkem jsem vyčistil drážku od tmelu, nanesl nový tmel a přitlačil nové skla a bylo vymalováno. Také jsem měl obavy že to nepujde, Ale jde to a bezvadně. Ani žárovky jsem nevytahoval.Všechno jsem dělal na autě. Jenom se nebát.
Mluvíme o old face, tam jsou mlhovky hranaté.
-
vwkoncern - FK
taky jsem měnil ,jak na novejch mlhách tak na starejch a pohoda:-) hlavně vše origo