21"sw....
-
vanplus - FK
21"sw....
tak takovéto 2 drobečci budou brzy už v zástavbě
http://img27.imageshack.us/img27/8287/21inchwoofer.jpg http://img7.imageshack.us/img7/1856/21swf.jpg to malý kolečko je dvd čko

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 29. kvě 2009 20:27:37, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
Re: 21"sw....
je to b&c speakers 21"sw150 hodnoty:impedance-4ohm, citlivost-95db, příkon 1500rms/3000max, fs-29hz, xmax-16mm atd...cena 13242kč...jo magnet je neodym takže hmotnost jen 18kg! tady ještě foto zezadu: http://img12.imageshack.us/img12/9035/dsc00369mfc.jpg
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 29. kvě 2009 20:35:01, celkem upraveno 3 x.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
kur** abych si zas pořídil silnější audio...
kolik to má RMS ? jinak super citlivost 
-
vanplus - FK
rms to má 1500w ale poctivejch! citlivost odpovídá profi reproduktoru,nehledě na to v autě je každej wat potřeba tak proč je cpát do něčeho co má citlivost třeba 85db
ale už dělaj novější model a ten má o 2db víc a zvládne 3000w 
-
Olda85 - FK
kua to jsou koláče
Jen aby jsi nebyl zklamanej
Nikdy to nedosáhne zvuku jako SW který je stavěný přímo do auta.. Taky jsem zkoušel podobný věci sice né takových rozměrů, ale prostě repro který hraje v pokoji celkem hodně pekelně, tak v autě ten zvuk zanikne.. nicméně zkus to a pak poreferuj
jakou to chce litráž?
-
vanplus - FK
neboj sklamanej nebudu ono tohle práve naopak dosáhne několika násobnýho zvuku oproti těm autoshitům od toho je citlivost už jsem to tu psal tisíckrát každý 3db navíc znamená 2x tolik výkonu,takže jestliže nějakej gumovej bastard má citlivost např85db tak jakpak asi hraje? ....ale taky záleží taky s čím jsi experimentoval,neni PA reprák jako PA reprák,a taky záleží jaká je bedna,třeba horna nemá doma šanci,bassreflex zase venku atd... odjakživa mám v autě profi repra,to co vidím na srazech je na poblití,a vůbec to nehraje....práve naopak nějakej pokugumovanej nesmysl na tohle nemá.....
litráž je 254 litrů na kus....
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...no...trošku se to tady plance jak koše z baňama...PA a autohifi je propastný rozdíl....mrkni na tento...přál bych ti ho slyšet...
http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... 38-cm.html
http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... 38-cm.html
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Olda85 - FK
Zkus někdy poslechnout 13W7ku budeš se divit co ten podle tebe pogumovanej sráč umívanplus píše:neboj sklamanej nebudu ono tohle práve naopak dosáhne několika násobnýho zvuku oproti těm autoshitům od toho je citlivost už jsem to tu psal tisíckrát každý 3db navíc znamená 2x tolik výkonu,takže jestliže nějakej gumovej bastard má citlivost např85db tak jakpak asi hraje? ....ale taky záleží taky s čím jsi experimentoval,neni PA reprák jako PA reprák,a taky záleží jaká je bedna,třeba horna nemá doma šanci,bassreflex zase venku atd... odjakživa mám v autě profi repra,to co vidím na srazech je na poblití,a vůbec to nehraje....práve naopak nějakej pokugumovanej nesmysl na tohle nemá.....![]()
![]()
litráž je 254 litrů na kus....
-
vanplus - FK
jasně, jenže si očividně nepochopil co to je citlivost...pogumovanej sráč neni podle mě ale podle kohokoliv kdo tomu trochu rozumí
ono nezapomen kolik je potřeba nacpat výkonu do nějakýho "repráku" autohifi ,kdežto reprák na pa to zvládne při několikanásobně menším příkonu...nehledě na to že když vemu jaký vlastnosti by měl mít ideální reprudoktor tak těžko se daj ty gumáky nazívat reproduktory(třeba hmotnost membrány by měla bejt co nejmenší-nějaký ty kevlarový s...ky nebo co na papír nemaj,pak dále :větší x-max=větší zkreslení!! čím větší průměr repro tím menší frekvenci dokáže zahrát...12" bass?? max středy
..... můj první projekt bylo 2x15" bassreflex hnaný 100w (fakt jen 100) rms a ten dav okolo auta nemoh pochopit jaktože to tak hraje
pokud si to dobře spočítáš tak se daj udělat divy i za pár ampérů
mimochodem pokud jse nepletu tak tu tvojí 13w7ku jsem slyšel u jednoho typa v oktávce a fakt ubohý na to kolik tam cpal watů
nicméně už to tu nehodlam řešit,myslim že dav okolo auta hovoří za vše....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 01. čer 2009 22:11:49, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
[quote="fancarhifi"]...no...trošku se to tady plance jak koše z baňama...PA a autohifi je propastný rozdíl....mrkni na tento...přál bych ti ho slyšet...
http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... 38-cm.html když vynechám v potaz že 4" cívka má max okolo 1000w a jiný parametry tak tohle by mohlo něco zahrát,já taky nemám ty nejlepší pa repráky,třeba precizion devices by natřel i tomuhle
furt je to to samý dokola-hlasitost nebo jen tlak,každej má rád něco jinýho,já to první 
http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... 38-cm.html když vynechám v potaz že 4" cívka má max okolo 1000w a jiný parametry tak tohle by mohlo něco zahrát,já taky nemám ty nejlepší pa repráky,třeba precizion devices by natřel i tomuhle
-
Olda85 - FK
Citlivost chápu to se neboj, ale teď už mám jasno v tom co preferuješ
jde ti jednoznačně o hlasitost a v tom Ti nebudu odporovat, protože s tímhle reprem to hrát bude a to hodně. My jsme hold tlakaři a k tomu nepotřebujem vysokou citlivost. Jestli ten tvůj má fakt 95dB skutečných, tak to bude hrát dost. Bude možnost to někde slyšet? 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tak jsme roztříděni...já jsem pro SQ 
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
a1ex - FK
taky by me zajimalo, kde si to muzu poslechnout :] Ja jen proste nechapu, jak cela autohifi komunita kupuje vyhradne autorepra a toto nikde neni videt. myslim ze zase takovy blbci to nejsou...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já pro SPLfancarhifi píše:...tak jsme roztříděni...já jsem pro SQ
-
kjgf
protože repro na domácí použítí nesnese takový hrubý zacházení jaký je v autě: velký rozdíly teplot, vlhko, vibrace, prach...já bych v životě normální repro do auta nedal, podle mě je to jeho smrt...mám doma krásný teslácký basáčky, aji výhybky k tomu, ale rači si to dám do pokoje než to odrovnat v autě. Podle mě právě proto sou repro do aut dražší...u domacího repra stačí obyč papírová membrána, v autě se ta membrána rozpadne...takových vecí bude víca1ex píše:taky by me zajimalo, kde si to muzu poslechnout :] Ja jen proste nechapu, jak cela autohifi komunita kupuje vyhradne autorepra a toto nikde neni videt. myslim ze zase takovy blbci to nejsou...
-
vanplus - FK
ke slyšení to bude jako každej rok na mimoni teda pokud mi to zas nepřikážou ztlumit,minule měli kecy že jim přehlušuju ty jejich bedýnky okolo tratě

-
vanplus - FK
no tak samozřejmě když dáš do auta repro "na doma" tak asi zakuká
ono PA repro je hlavně pro venkovní použití a tam se taky střídá teplo a zima,o zacházení při přepravě a stavbě aparátů radši ani nemluvim
a že sou repro do aut dražšší?
to možná jackhammer jinak je to přinejmenšim stejný nebo levnější....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 08. črc 2009 17:14:55, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
no a do třetice,u nás asi těžko najdeš lidi který maj v autě PA repro ale jinak ve světě normální věc viz třeba youtube nebo realmofexcursion...dokonce v soutěži to je v kategorii street bass
myslim že ty co jezděj na db drag i ven to znaj...problém je prostě mentalita českejch lidí,všechno levně koupit a pak se divit že to nehraje,ono co taky nabídnout za reprák když má stát 3litry!
a hlavně když se pak někde s někym bavim tak zjistim že většina lidí si to nechává dělat protože tomu nerozumí,pak to podle toho vypadá...(tim nechci urazit slušný prodejce autohifi)