za den vybitá baterka
-
dzigibungr
za den vybitá baterka
ahoj chci se zeptat když odstavím auto na den a půl tak pak nejde nastartovat.Vím žeto může být baterka ale bojím se aby tam nebyl někde zkrat neboněco jiného.Dnes sem sundal centrál skřínku rozebral a kdzž sem prstem přejíždel po tištěných spojích tak se auzto zavíralo a otvíralo,tak jsem celou krabičku vyndal nechám dobít baterku a zítra zkusím zapojit abyh mohl dojet koupit novou
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: za den vybitá baterka
Nabij baterku zmer ji pak nejlepe balonkem nebo aspon multimetrem /volmetrem nakou tu hodinku po dobiti. PAk by to chtelo zmerit ampermetrem odber v klidu. Nesviti ti treba zarovicka v kufru, nebo osvetleni vozu - lampicka, nenechal sis zapla svetla , co radio jak je zapojeny na klicek nebo lze spusti i bez klicku. atd atd je tu uz toho fura. Pak jeste zbyva i dobijeni zda altik pracuje jak ma.
Za jedne den svedsi ze si bud neco nechal zaple nebo ze je baterka opravdu ko - jak je stara?
Za jedne den svedsi ze si bud neco nechal zaple nebo ze je baterka opravdu ko - jak je stara?
-
dzigibungr
[ color=baterka je starší ale tu koupim novou ale mam strch aby tam nebyl někde zkrat nebo tak něco radio nemám na přes spínačku a ted sem ho radši odpojil nechám 2 dny stát pak uvidíme dík]
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
pokud vis ze je baterka ok a nikde ti nic nezere proud tak jsem se setkal nekolikrat s tim ze svitilo svetlo v kufru i pri zavrenych dverich (po*ral se vypinac)...ted se to stalo i kamosovi s felou ze druhy den auto nemohl nastartovat
méně znamená někdy více...

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nejdriv si zmer odber v klidu a dobijeni a pak tepr kupuj novou baterku pac s novou se ti klidne stane to same a vyhodis zbytecne neco kolem 2litru za baterii.
-
big.jedla - FK
mi baterku vybilo to pitomé světlo v kufru
za víkend baterka do mrtva...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Cim mene mA tim lepe
) neco berou hodiny v aute neco alarm - pokud mas , neco radio - pamet - pokud je na klicek , pokud neni tak bude zrat mnohem vice, atd. Me treba zralo 120-130mA a zy taden byla baterka k.o. predelal jsme radio na klicek a ejhle jsem na cca 20mA se vsim vsudy a je klid.