zapojení mlhovek

Suchos - FK

zapojení mlhovek

Příspěvek od Suchos - FK »

Mam feldu trumf r.v. 2000 V motorovým prostoru příprava na mlhovky je, tak jsem se domníval, že bude i v palubce...ale ono ne :( , Nemáte někdo nějaký schéma, jak to zapojit. Jinak vše k tomu mam - spínač,relátko,plno kabelů :D
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: zapojení mlhovek

Příspěvek od emilio52 »

Jen dotaz když máš dráty v moto.prostoru tak se pořádně podívej pod palubkou asi by tam někde měli být .
Když jsem dával mlhovky byl jsem na tom stejně ,konektor nebyl zasunutej ve spínači.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Suchos - FK

emilio52 píše:Jen dotaz když máš dráty v moto.prostoru tak se pořádně podívej pod palubkou asi by tam někde měli být .
Když jsem dával mlhovky byl jsem na tom stejně ,konektor nebyl zasunutej ve spínači.
Právě jsem si myslel, že jenom zasunu konektor do spínače, zapojim mlhovky, dám tam relátko a svítim :D Jenže v palubce jsem žádný dráty na mlhovky nenašel a to jsem měl venku volant, odpojil jsem náhon - vyndal budíky a žádnej konektor tam nebyl... Nebo je někde zastrčenej, že by nebyl vidět? Právě mně je divný,že v motorovým prostoru ty dráty jsou... :?
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Proč jsi kvůli mlhovkám vyndával budíky, když ten konektor je na středové pozici jak jsou ostatní spínače? Pokud máš přípravu u motoru a není to nějak amatérsky dělané, je velmi nepravděpodobné že by nenatáhli konektor i ke spínačům. Bývá většinou páskama někde zastrčený, aby nepřekážel a někde nelítal.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Zkus hledat ,zatahat za ně trochu v motor. prostoru a koukat pod palubkou jestli se tam něco někde hejbe jít po drátech jinak nevím.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Suchos - FK

Zbysek píše:Proč jsi kvůli mlhovkám vyndával budíky, když ten konektor je na středové pozici jak jsou ostatní spínače? Pokud máš přípravu u motoru a není to nějak amatérsky dělané, je velmi nepravděpodobné že by nenatáhli konektor i ke spínačům. Bývá většinou páskama někde zastrčený, aby nepřekážel a někde nelítal.
A měl si to někdy venku? ;) Ty konektory držej v tom plastu, co jsou na něm přidělaný i budíky...jde to samozřejmě rozdělat, ale takhle jsem to vyndal celý, aby byl k tý elektrice dobrej přístup, tahal sem za všechno možný, ale nenašel jsem to...
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

tak netahej za všechno možný ale jen za ty od mlhovek jakou barvu má přepínač nevím ukazuje na něj šipka a bylo to připojené k přepínači?
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Dráty zepředu od mlhovek vedou do pojistkovky, takže taháním nic nezjistíš. Někde ve středu palubovky pod výdechama topení musíš mít zastrčený šedý konektor.
Suchos - FK

emilio52 píše:tak netahej za všechno možný ale jen za ty od mlhovek jakou barvu má přepínač nevím ukazuje na něj šipka a bylo to připojené k přepínači?
f 001.jpg
My jsme si asi nerozuměli, nebo to nějak nechápu... Jde o to,že na feldě mlhovky nemam...Takže jsem koupil mlhovky,krytky,spínač a relátko.V motorovým prostoru jsem kabely našel, ale v palubce jsem už nenašel ten konektor, co bych klapnul na spínač. Takže jsem chtěl natáhnout kabely znova...ale zkusím se teda ještě jednou důkladněji podivat. Když do toho auta nebyly schopný v roce 2000 dát přípravu na radio, tak mě ty mlhovky ani nepřekvapujou. Ale zarážej mě ty kabely v motorovým prostoru. Tak hold tu palubku rozeberu, aby tam byl co nejlepší přístup a uvidim...
Suchos - FK

103457 píše:Dráty zepředu od mlhovek vedou do pojistkovky, takže taháním nic nezjistíš. Někde ve středu palubovky pod výdechama topení musíš mít zastrčený šedý konektor.
To jsem si taky myslel, jsem myslel,že ti taháním ho odněkud vytáhnu :D . Tak to ještě jednou rozeberu :?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

omlouvám se blbě jsem to napsal
ObrázekObrázek
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

to Suchos:tak jak jsi dopadl stěma mlhovkama protože já mám stejný problémy jako píšeš ty v motor.prostoru kabely jsou aale v přístrojovce jsem je neviděl možná sem blbě koukal mám taky TRUMF ale r.v.2001 a nebyla ani příprava pro rádio no stejně jako ty.Poradíš prosím jak si to udělal?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Jestli si to dobre pamatuji staci kdyz se podivate oba do pojistkovky na konektor BB a 9 dratek pokud tam nic neni nemate tam drat k vypinaci - nutno dodat. Myslim ze to jsou pak 3 draty jeden sem a dva se daji napojit z tech ostatnich spinacu (varovny, zadni mlhy atd.) i origo je to tak.
Jinak je to 4 konektor z leva a 9 dratek je kdyz si to vyklopite na sebe tak vlevo druhej zespodu.
Suchos - FK

Já jsem to vyřešil tak, že jsem prodal mlhovky - potřeboval jsem nějaký peníze:) . Když se mi naskytne dobrej kup, tak to zkusim ještě jednou :D
Odpovědět