zrcátka boční
-
sword - FK
zrcátka boční
Prosím Vás mám tento dotaz: Pokud po nárazu do zrcátka má jít zrcátko sklopit a nebo ne? Zkoušel jsem ho sklopit,ale pak jsem to radši vzdal, abych ho neurval 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: zrcátka boční
Jestli šlo sklopit před nárazem a teď ne tak se něco porouchalo .
A jinak já to sklápění nepoužívám Zatím .
A jinak já to sklápění nepoužívám Zatím .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
gerrik - FK
Trochu nerozumím jaký náraz myslíš, ale zrcátko jde sklápět, pokud není zalepené, ale proč by to někdo dělal? Trochu zaber (s citem), asi ti to tam lehce zarezlo.
-
sword - FK
Jest-li šlo sklápět to právě nevím mám feldu asi půl roku,ale synátor vjížděl do garáže a byla mu málá,ale zastavil včas a tak si myslím,že by mělo jít sklopit, ale bojím se za to vzít tak to nechám osudu.Díky
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus to druhý a pak porovnej
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Mely by jit obe sklopit smerem dozadu vozu. Dopredu myslim ze nejdou! Doufam ze se ted nepletu vim 100proc ze to jde na octavii a mozna i na fabii ale myslim ze na facko felda to nejde. Pokud ti to nejde zadnym smerem radeji to nejdriv prostrikej a nech chvili ucinkovat. Tenhle problem byl hlavne u facek.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Sklopí se na 10000% dozadu ( zrcátkem k autu) promazat tam není co, ale taky jsem to promazával když to nešlo. Je to plast na plast s spojený tušim, že nejtem
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Honza9007 - FK
Sklopit směrem vpřed jdou taky, ale jen o kus (cca 3 cm). Vem zrcátko do obou rukou (jednu blíž ke kloubu) a s citem, ale silněji, zaber. Rukou u klobu zrcátka ucítíš, zda tam nejde něco špatně. Hlavně se zrcátkem nelomcuj nahoru či dolů a sklápěj to v rovině! Feldí zrcátka jsou hodně náchylný na "šikmý" sklápění (proto použij obou rukou).
Jinak z podobných důvodů jsou zrcátka sklápěcí a nemělo by jim to uškodit. Fábiácký zrcátka vydrží i mrdu od protijedoucího vozu v šedesátce (tátu se služební Fábkou sestřelil debil v protisměru; šli zrcátko na zrcátko a jen na kraji prasklo sklíčko a plast. Jinak vše ostatní OK).
Jinak z podobných důvodů jsou zrcátka sklápěcí a nemělo by jim to uškodit. Fábiácký zrcátka vydrží i mrdu od protijedoucího vozu v šedesátce (tátu se služební Fábkou sestřelil debil v protisměru; šli zrcátko na zrcátko a jen na kraji prasklo sklíčko a plast. Jinak vše ostatní OK).
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Honza9007-jeste rekni,ze mel otec cervenou fabku a bylo to v Praze. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Honza9007 - FK
červená Fabka to byla v kombíku; je to už rok a půl. ale mám dojem, že v Praze to nebylo. Protože ten eman vjel do protisměru. Podobné zkušenoti?? 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Jj,ja to mel opacne.Vjel pres caru do protismeru,kdybych to nestrhl,tak to neodneslo jenom zrcatko.Nechapu co delal.Akorat to bylo na blbym miste,takze zadny zastavovani se nekonalo a pokracovali jsme oba dal,no co uz.Ale v tu chvili pro mne lepe ptze bych mu asi naplacal.
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Kalfa - FK
tak nevím ale:
a.maty: zrcátko je spojene trubičkou zakončenou pérkem, kterí drží plast co nejblíže u sebe, promazat je co, právě to pérko přihnívá k té trubičce a způsobuje, že nejde sklopit,
honza9007: elektrické zrcátko jde odklopit i směrem dopředu a to až úplně ke sloupku, jak mechanické, to nevím
jinak dopořučuji sundat sklo a tam uvidíte ten mechanizmus, tak ho procákat WDčkem, mě jde sklápět teď zrcadlo jednou rukou a když se nudím na semaforu, tak si hraju
a.maty: zrcátko je spojene trubičkou zakončenou pérkem, kterí drží plast co nejblíže u sebe, promazat je co, právě to pérko přihnívá k té trubičce a způsobuje, že nejde sklopit,
honza9007: elektrické zrcátko jde odklopit i směrem dopředu a to až úplně ke sloupku, jak mechanické, to nevím
jinak dopořučuji sundat sklo a tam uvidíte ten mechanizmus, tak ho procákat WDčkem, mě jde sklápět teď zrcadlo jednou rukou a když se nudím na semaforu, tak si hraju
-
vanplus - FK
souhlasím ono už jen logicky cokoliv co se má hýbat se někde tře,čili mazat a mazat
já taktéž obě zrcátka můžu sklopit dopředu i do zadu....
-
jarous - FK
cau neví nikdo jak sundat komplet zrcátko z auta jestli ze vnitř jak je ten plastový kryt či jinak zkoušel jsem to ale nepřišel jsem na to jak s ním dolu prostě děkuji všem za radu či foto jak na demontáž diky
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Sundej ten plastovej dekl zevnitř a pod tim jsou 3 šrouby co drží zrcátko na autě.
Plastovej dekl drží na 1 šroubu pod krytkou cca uprostřed plastu. Pokud máš manuální stahovačku tak ještě drží pomocí matice okolo mechanismu na štělování. Pak je už jenom zaháknutej pod tapecem (buď si s tim pohrát a vydolovat to ven nebo sundat tapec)
Plastovej dekl drží na 1 šroubu pod krytkou cca uprostřed plastu. Pokud máš manuální stahovačku tak ještě drží pomocí matice okolo mechanismu na štělování. Pak je už jenom zaháknutej pod tapecem (buď si s tim pohrát a vydolovat to ven nebo sundat tapec)
-
jirka22 - FK
no ja mam po predchozim majiteli obe zrcatka natvrdo prilepena.. napada me pro ty kdo jste mel zrcatko v ruce: je to cele nejak jeden kus nebo treba prave ta ohybaci cast by se dala nejak premontovat z jineho zrcatka? jde mi o to, ze mam zrcatka v barve karoserie a pro jistotu jeste v elektrice, takze se tezko shaneji a kdyz tak za velky peniz, tak jestli by slo koupit jen obyc celoplastove manualni a jenom ten kloub nejak premontovat..
diky
diky
Na vrakáči ten kus nemaj?
Hrdý majitel Škoda Felicie Combi Kit car aneb co je z kitu, nerezne. 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Jde to rozdělit, ale už to nikdy nedáš dohromady tak aby to pořádně fungovalo. TA černá část je spojená se zrcátkem pomocí velkého dutého nýtu. Který by jsi musel odvrtat a pak ho něčím nahradit
A když jsme u toho, dá se přehodit vnitřek z elektrickejch do manuálních? a jakej je rozdíl mezi zrcátkama v laku a bez něj? (chci je stejně černý, ale jen se ptám, co mám shánět)
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jde to přehodit , téma tu na to je , ale nevím kde , asi nejspíš v > elektroinstalace > mimo výbavy
-
Baldusek
- Kontaktovat uživatele:
Musí se vypinovat svorkovnice která je v zrcátku, a pak kabel protáhnout. Práce na 10 minut.