Jakou navigaci?
-
smazany clen - FK
Jakou navigaci?
Zdravím, můžete mi doporučit nějakou navigaci okolo 5-6 tisíc? 
Re: Jakou navigaci?
tady je o tom debata dost dlouhá http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... 6&p=179813
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Navigon 7210 stála 6500kč a jsem max spokojen 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Mám TomTom OneXL, no není špatná, líbí se mi, že jsou neustále nové aktualizace a jdou stahovat (nelegálně
) z internetu, co bych ji ale vytknul, tak je to, že se občas pomalu vzpamatovává - hlásí to "odbočte doprava", tak já odbočím - tam kde mám odbočit, jenže navigačka to ještě nerozpoznala, tak řve dál... já nepoznám, že ona ještě neví, že jsem už odbočíl, tak odbočím znvou, a pak se z toho vymotej... 
jinak já mám v PDA navigaci jak TomTom6 tak IGO8 a IGO je suveréně lepší 
PDA s GPS koupíš kolem 6 tis a soft si můžeš dát jakej chceš a využiješ to i na více věcí než běžnou navigaci
já si třeba na PDA pustím i nějaký ty filmy když znám cestu
PDA s GPS koupíš kolem 6 tis a soft si můžeš dát jakej chceš a využiješ to i na více věcí než běžnou navigaci
já si třeba na PDA pustím i nějaký ty filmy když znám cestu
-
smazany clen - FK
-
mariansk - FK
Ja mám Mio C320, max. spokojný cenu neviem lebo som ho dostal.
-
Collin - FK
Já mám Navigon 2100 a plně dostačující.. Cenovka tuším necelé 3t.
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
ja mam Nokii N73 a nahral sem si tam navigaci TomTom,koupil GPSku za 1000Kc od kamose a mam plnohotnou navigaci s mapama Evropy za 500Kc a bohate mi to staci 
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Presne,mam EasyTouch z bodu A do bodu B me navede spolehlive a nejaky picuroviny na vic co maji drahe navigace stejne nevyuziju.Mne staci obyc.
Jako najdou se fajnsmekri co se ve funkcich vyzivaj tj. jasny. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
gerrik - FK
Já jsem zastánce TomTom, v práci máme 910, ale i ta TT one je super 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Mám už dva roky Navigon 7110 Europe s mapami celé Evropy. Když jsem ho jako novinku kupoval, stál kolem 14 tisíc.
Dnes se dá sehnat nový kolem 5 tisíc. Je super. Mohl bych podle něj jet se zavázanýma očima.
Je to JEN NAVIGACE.
Nechtěl jsem žádný multimediální přístroj. Čim víc funkcí, tím je jejich kvalita horší.
Nepotřebuji v navigaci např. MP3 přehrávač. V rádiu mám kvalitnější. Má JEN Hand Free. Poslední mapy z června tohoto roku jsou tak přesné a podrobné, že takové jsem ještě neviděl. Jen tak bokem. Ve svém mobilu Nokia N82 mám nejnovější Nokia Maps 3. Platí o ní to samé jako o Navigonu ale má ještě větší databázi bodů zájmu včetně podrobností a tel. čísel. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Hazi - FK
Já osobně mam nejlepší zkušenost s Miem a asi budu zase pořizovat nové Mio (http://www.mp3centrum.cz/gps-navigace/mio-tatu-m400c/) Žádná jinaá navigace mě tolik nevyhovuje jako právě Mio, ať už jde o vykreslovaní, zpracování, kvalitu.
-
moskvic - FK
Ja mam Evolve za necele 3 tis..do toho IGO 8 a aktualni mapy a jeste nikdy me nenechala ve stychu...
-
encore - FK
Já mam Tom Tom XL IQ Routes™ edition Europe Traffic + RDS a opravdu bych nechtěl jinou. Je jasné že je to věc názoru a zvyku ale u tomtoma jsem už 4 roky a vždy jsem dojel přesně na "místo určení". A tahle hračička má hezky zpracované navi do jízdních pruhů. Nechci u navi žádný prohlížeč na foto ani mp3 takže volím jednoduchost .
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si do PDA nacpal Tom Tom7 a IGO 8,tak budu testovat 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já teď zkouším testovat Navigon...zatím vypadá dobře.