Roleta misto plata
-
kubula - FK
Roleta misto plata
Premyslim ze bych dvoudilne plato v kombiku nahradil svinovaci roletou jako maji Fabie a dalsi auta. Casto stridam kufr prazdny a nalozeny velkymi objemnymi predmety az po strechu, kdy plato jde ven z uchytu a jde na podlahu kufru, kde ale zbytecne zabira misto a spini se. Roleta by pro me byla mnohem praktictejsi.
Neresil uz jste to nekdo? Za jakekoli rady a namety predem diky. Nejvic me zajima, jestli existuje auto, ze ktereho by to tam sedlo s minimalnimi upravami, a jak by se na to tvarili na STK - jestli jim do toho neco je, nebo neni...
Neresil uz jste to nekdo? Za jakekoli rady a namety predem diky. Nejvic me zajima, jestli existuje auto, ze ktereho by to tam sedlo s minimalnimi upravami, a jak by se na to tvarili na STK - jestli jim do toho neco je, nebo neni...
-
smazany clen - FK
Re: Roleta misto plata
už sem nad tím přemýšlel a jsou dělaný několik druhů. Jedny jsou jako roletka na svinování druhý jezdí po lištách v bocích.Nejdříve sem přemýšlel o variantě v bocích kdy by se ta roleta skládala jako harmonika a jednotlivé segmenty by byly z z nějakýho tenkýho materialu,jen dořešit nutnost vyndání.
Další je upravit stávající roletu z nějakého už vyráběného vozu. Dál sem to neřešil ,jelikož ted pomalu potahuju tapecy do dveří takže tohle na později
Další je upravit stávající roletu z nějakého už vyráběného vozu. Dál sem to neřešil ,jelikož ted pomalu potahuju tapecy do dveří takže tohle na později
teoreticky by tam měla jít roleta z kombíků fábie nebo oktávky
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Teď co vozím kočárek, tak bych jí taky bral. Štve mne, že je vidět co se válí v kufru. Už jsem uvažoval, že se poohlédnu po nějakých lehkých tyčkách a ty zašiju do tuhého hadru. Jenom zajištění v obou krajních polohách jsem nevykoumal jinak, než že bych musel do plastů vyvrtat dirky a přišroubovat tam háčky.
Až se udělá teplo, tak už přejdeme na golfky, tak zase do auta vrátím dekly. Na těch pár měsíců už to asi řešit nebudu. Obecně mi dekly připadají praktičtější, než roleta. Vozím na nich nejenom bundu, ale dám tam třeba i notebook.
Až se udělá teplo, tak už přejdeme na golfky, tak zase do auta vrátím dekly. Na těch pár měsíců už to asi řešit nebudu. Obecně mi dekly připadají praktičtější, než roleta. Vozím na nich nejenom bundu, ale dám tam třeba i notebook.
-
kubula - FK
Pratelska rada - az jednou s tim notebookem na plate budes muset hodne, ale opravdu HODNE prudce zabrzdit, nedejboze to do neceho posles, pochopis proc maji bejt vsechny tezky veci na podlaze, idealne v kufru... jednou jsem videl co udelal obycejnej blbej prazdnej plastovej asi 5l kanystr, vazici sotva pul kila... a never more...
Jinak jsem nasel firmu co dela rolety ruznych velikosti, ale chce za ne kolem 2.500... otazka je kolik by stala roleta z fabky na vrakaci..
Jinak jsem nasel firmu co dela rolety ruznych velikosti, ale chce za ne kolem 2.500... otazka je kolik by stala roleta z fabky na vrakaci..
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Brzdil jsem s ním už několikrát. Z toho vybrání v deklu se ani nehnul.
Až to někam fláknu tak, že notes vyskočí z prohlubně v deklu, propasuje se mezi opěrkou a stropem a doletí až dopředu, tak mi to asi bude úplně jedno.
To té podomácky připevněné roletky bych se obával podobně.
Až to někam fláknu tak, že notes vyskočí z prohlubně v deklu, propasuje se mezi opěrkou a stropem a doletí až dopředu, tak mi to asi bude úplně jedno.
To té podomácky připevněné roletky bych se obával podobně.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Řešil jsem to, dokonce již mám i roletu, celkem dobře vypadá a pasuje z Laguny combi, jenom se musí asi o 15 cm zkrátit, ale to rovněž není problém. Problém je to, že to co drží roletu musí být cca o 10 cm širší než samotná roleta. Takže aby roleta chodila po originálních krajích, musí se plasty C sloupku ořezat.
-
Fazole - FK
Tak to je paradni. Mohl bys sem prosim hodit foto jak to vypada:)
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já to ještě nemám hotový, mám jen tu roletu, nic víc.
Nemám odvahu rozřezat ty plasty, když nemám jiné.
Tak kluci, kdo z vás to dotáhl do zdárného konce? Měli jste na to čtyři roky, to je dlouhá doba, tak ven s tím
Máte to někdo už?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co se do toho pustit sám a pak se s ostatníma podělit? 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
No, Skury, asi to tak dopadne
Ale nejdřív ze všeho musím udělat ty tlumiče
Nejdřív to nejdůležitější, bohužel 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nejde to. Respektive jde, ale byla by to vyloženě modelářská práce, rozřezat boky, povařit, vykytovat, stříknout. Za tu práci ten výsledek nestojí.
Mám tu jednu roletu, pokud máš chuť laborovat.
Mám tu jednu roletu, pokud máš chuť laborovat.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Cobrák: Tos mohl už taky dávno udělat...

102457: Spíš najít jinou roletu než použít octavia/fabia.
102457: Spíš najít jinou roletu než použít octavia/fabia.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
103457: Zatím to nechám být, kdyžtak se ozvu, až se mi nebude chtít na přednášku nějakou do školy 
Skury: Nebyl jsem teď doma a učím se na opravnou zkoušku z angličtiny
Je to vetší peklo než ta nejzrezivělejší Felda na světě, to mi věř 
Skury: Nebyl jsem teď doma a učím se na opravnou zkoušku z angličtiny
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem z Laguny a mám z octy. Problém je v tom, že roleta je vepředu v místě navíjení široká a musí někam zapadat. Rovněž u feldy je problematickej vzadu ten oblouk. Fakt je to spousta práce pro nic. 
Jo jasně, tak já na to mrknu, jestli náhodou nekecáš
Ale je mi jasný, že ne