Pojistka ventilatoru a klaksonu

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
moskvic - FK

Pojistka ventilatoru a klaksonu

Příspěvek od moskvic - FK »

Zdravim vsechny, posledni par dnu mi zacla odchazet 25A pojistka ventilatoru chladice a klaksonu..nenapada vas nekoho co s tim muze byt?
Abdul - FK

Re: Pojistka ventilatoru a klaksonu

Příspěvek od Abdul - FK »

Ako často klakson používaš ? Nepoužívaj a buď vypadne, alebo nie. Skús vylučovaním zistiť odkial problém prichádza.
moskvic - FK

Příspěvek od moskvic - FK »

No prave ze jsem na to prisel kdyz jsem mi malem uvarilo auto, jelikzo jsem nevenoval pozornost stoupajici teplote s myslenkou ze to ventilator uchladi..pak jsem vymenil pojistku vsechno jelo..dvakrat jsem troubil pak chvili nic za dva dny jsem auto vytahnul chtel zatroubit na kamosku a opet neslo a zase odpalena pojistka..a takhle situace se opakovala asi trikrat..
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No zkontrluj vodiče kolem motoru větráku a termospínače jestli se tam někde něco nemrdlá,nedotýká atd.Co ventilátor,točí se zlehka...není přidřenej?
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Odpoj klaksony - piamo na nich oba dráty a skús skratovať čidlo na chladiči, čo ti spína ventilátor.Ventilátor by sa mal rozbehnúť. Toto skús zopakovať párkrát a poistka by mala vydržať. Ak vydrží, potom by bola chyba v klaksonoch.
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Pozri si káble vedúce ku klaksónu popri chladiči. Ja som ich mal pekne "ohryzené". Našťastie nič neskratovalo. Trúbením závadu nemusíš zistiť, pretože na klaksón ide stály plus 12V a spína sa uzemnením na tlačítku vo volante.
Odpovědět