Nevracel se pedál a teď to nejde odvzdušnit...

Faantoom - FK

Nevracel se pedál a teď to nejde odvzdušnit...

Příspěvek od Faantoom - FK »

Zdravím..
Mám zajímavý problém... Mám feldu 1,3 95´ krátkou...
Nevracel se pedál když byli venku vedra, tak jsem rozdělal celo pedálové ústrojí, bylo namazané... Ale projistotu jsem to umyl vše v benzínu a znova namazal.. Složil dohormady.. Vrací se..
Při této operaci jsem chtěl zrepasovat hl. brzd. válec.. Koupil jsem potřebnou rep. sadu..
Valec jsem rozdělal přetěsnil a složil... Systém jsem chtěl odvzdušnit ale narazil jsem... Odvzdušnit mi jde jen LP a PZ kolo... Na PP a LZ kole, když otevřu odvzdušňováky tak kapalina teče,ale čůrkem.. Netriská!!! a Kola nebrzdí.. Je možný abych ten válec špatně složil? Děkuji
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nevracel se pedál a teď to nejde odvzdušnit...

Příspěvek od Kuladmin »

Hmm vypada to na chybu v hlavnim valci brzdi ti jen jeden okruh kdyz se podivas na trubicky tak z jedne strany jsou predni a zdruhe zadni aby to bylo krizem - takze jeden okruh nemaka. Blby je ze tydle vymeny gumicek kdyz uz to teklo snad nikdy nepomohli - bylo to na chvilku - byvaji spis uz vydrene drazky do telesa. Ale pokud ti to neteklo vymenil si to spis preventivne tak snad ok ale asi se ti to nepovedlo tak jak by melo - bohuzel.
Faantoom - FK

Příspěvek od Faantoom - FK »

take si myslím,že jsem asi je dal špatně.. existuje nějaký katolog nebo obrázek, jak má být ten válec složený?
Chose

Příspěvek od Chose »

Stalo se mi neco podobného,ještě na fáčku,chyba byla vtom,že sem na prvním pístku nevědomky otočil manžetu,místo proti sem ju nasadil po směru tlaku :x ,pak sem ju otočil a vse bylo vpoho,až nato yě sem to rozebíral dvakrát :)
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Odpovědět