Zdravím..
Mám zajímavý problém... Mám feldu 1,3 95´ krátkou...
Nevracel se pedál když byli venku vedra, tak jsem rozdělal celo pedálové ústrojí, bylo namazané... Ale projistotu jsem to umyl vše v benzínu a znova namazal.. Složil dohormady.. Vrací se..
Při této operaci jsem chtěl zrepasovat hl. brzd. válec.. Koupil jsem potřebnou rep. sadu..
Valec jsem rozdělal přetěsnil a složil... Systém jsem chtěl odvzdušnit ale narazil jsem... Odvzdušnit mi jde jen LP a PZ kolo... Na PP a LZ kole, když otevřu odvzdušňováky tak kapalina teče,ale čůrkem.. Netriská!!! a Kola nebrzdí.. Je možný abych ten válec špatně složil? Děkuji
Nevracel se pedál a teď to nejde odvzdušnit...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nevracel se pedál a teď to nejde odvzdušnit...
Hmm vypada to na chybu v hlavnim valci brzdi ti jen jeden okruh kdyz se podivas na trubicky tak z jedne strany jsou predni a zdruhe zadni aby to bylo krizem - takze jeden okruh nemaka. Blby je ze tydle vymeny gumicek kdyz uz to teklo snad nikdy nepomohli - bylo to na chvilku - byvaji spis uz vydrene drazky do telesa. Ale pokud ti to neteklo vymenil si to spis preventivne tak snad ok ale asi se ti to nepovedlo tak jak by melo - bohuzel.
-
Faantoom - FK
take si myslím,že jsem asi je dal špatně.. existuje nějaký katolog nebo obrázek, jak má být ten válec složený?
Stalo se mi neco podobného,ještě na fáčku,chyba byla vtom,že sem na prvním pístku nevědomky otočil manžetu,místo proti sem ju nasadil po směru tlaku
,pak sem ju otočil a vse bylo vpoho,až nato yě sem to rozebíral dvakrát 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená