svítí mi kontrolka baterie
-
DJTOYO741
svítí mi kontrolka baterie
chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite proc kdyz nastartuju tak mi slabe sviti kontrolka baterky!baterie je nabita dokonce sem skousel jinou a je to to same!stalo se mi ze kdyz sem motor zvysil do vysokych otacek tak te prestalo svitit!je tam neco pokazene nebo jak?poradte moc dik
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Re: svítí mi kontrolka baterie
Stači hledat je tu toho hodně, jinak jsem měl to samé měl jsem špatný atlernátor ale může to byt i regulátor napětí ten stojí asi 250kč ale mě to nepomohlo, musel jsem vyměnit celej alternátor.
-
Martased - FK
mám to stejné. altík už mám 5 z toho 4 repasovane a 1 fungl novy a svítí mi to pořád.
-
Návštěvník
Nebo taky to co mě, nějaký prase co mělo moje auto před tím roztrhlo dobíjecí kabel(ten co vede od altíku) a špatně ho slepilo
! Takže dobíjelo jen částečně. Každopadně altíky na 1,3 rádi odcházeji i už po 100 000 km:-( já ho měnil. Mám origo a oki, cena cca 2.500,-Kč 
-
Skaldahar
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě bych to viděl na vadný alternátor jako celek.
Také mě slabě svítila kontrolka a po přeměměření se zjistilo, že dochází k přebíjení baterky.
To relátko s uhlíky bylo to jediné co se ještě dá použít, v mém případě, jinak celej altík letěl pryč.
Také mě slabě svítila kontrolka a po přeměměření se zjistilo, že dochází k přebíjení baterky.
To relátko s uhlíky bylo to jediné co se ještě dá použít, v mém případě, jinak celej altík letěl pryč.