Při startu někdy nesepne benzínové čerpadlo
-
Faster - FK
Při startu někdy nesepne benzínové čerpadlo
Ahoj, doufám že už se to tu neřešilo, ale mám problém...při startu občas nesepne benzínový čerpadlo..pokaždý když startuju tak nechám chvíli klíček v první poloze aby natlakovalo čerpadlo, ale někdy mi nesepne takže nejde nastartovat. Musím otáčet klíčkem dokud se nepodaří mu sepnout..když sepne,bylo slyšet i cvaknutí v pojistkovce, nemůže to bejt nějáký relátko? Díky moc za odpovědi Honza
Re: Při startu někdy nesepne benzínové čerpadlo
Relátko palivového čerpadla je v pojistkovce v horní řadě druhé zleva.
-
Peca - FK
mě někdy jak zapnu klíček tak nechce vypout a tlačí pořád
myslíte že taky relé? a nemůže se nic s tím stát když tlačí pořád? 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Taky rele taky - ele nemelo by to az tak vadit je tam prepad zpet do nadrze spis se ti ale pak muze stat ze nekdy ti nevypnu vubec nebo naopak nezapne je mozne ze je v relatku ,,pecka,, na kontaktu a lepi se.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo běží normálně pořád. Vypíná se jenom když se netočí motor. Asi bezpečnostní opatření.
Přes to relátko jsou napájené i vstřikovače a vyhřívání lamdasondy.
Přes to relátko jsou napájené i vstřikovače a vyhřívání lamdasondy.
-
Faster - FK
Ahoj, tak tim relátkem to asi nebude...vyměnil jsem ho a dělá to pořád..nejvíc to dělá třeba když auto stojí víc dní v kuse..takže netušim čim by to mohlo ještě být:-(( ale docela me to vadí, protože jednou se může stát že nenastartuju už vůbec..
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak by chtelo zjistit zda tam jde proud k cerpadlu po otoceni klicku nebo ani to ne.Pokud ano a neroztoci se cerpadlo tak je problem v cerpadle. Pokud ani proud nepujde tak chce zkontrolovat kabely k cerpadlu a pak pojistkovou skrinku s relatky nebo jeste ted me napada zadni ukostreni myslim pod svetlem je tam snad nekde ukostreno prave i to cerpadlo - doufam snad si to s necim nepletu. Kdyztak me nekdo opravte.
-
Faster - FK
Díky za radu, mrknu se na to ukostření..teď mi felda už druhej den stojí, takže jí pak zkusim nastartovat, a jestli nesepne, naběhnu s multíkem a proměřim to..Potom dám vědět výsledek:-)